Revendică Bonus de bun venit

Bonusurile de bun venit pentru pariurile esports sunt printre cele mai bune promoții pe care un jucător le-ar putea revendica după ce se înregistrează pe un site de pariuri online. Acest articol analizează aceste bonusuri pentru a determina ce sunt, cum funcționează, cum să le revendicați și multe altele. După cum sugerează și numele, bonusurile de bun venit sunt promoții pe care casele de pariuri eSports le folosesc jucătorilor noi. Există două tipuri principale de bonusuri de bun venit; fără depunere și bonusuri de depunere.

Merită să revendicați aceste bonusuri? Sau este doar o modalitate frumoasă de a atrage jucători noi? Aflați mai multe despre cum să utilizați bonusurile fără depunere și fără depunere după deschiderea unui cont la o casă de pariuri esports.

Revendică Bonus de bun venit
Cum funcționează un bonus de pariuri esport?Cum să solicitați bonusuri de bun venitCerințe de pariereSfaturi și trucuri bonus de bun venitJoc responsabil
Zhang Wei
ExpertZhang WeiExpert
Fact CheckerTomas NovakFact Checker
LocaliserAdriana PopescuLocaliser
Cum funcționează un bonus de pariuri esport?

Cum funcționează un bonus de pariuri esport?

Mulți pariori tind să evite bonusurile online, deoarece nu sună legitime. Cu toate acestea, adevărul este că bonusurile de bun venit pentru pariurile eSports sunt autentice, cel puțin pe site-urile licențiate și reglementate. Pentru înregistrare, există câteva site-uri de pariuri dubioase ale căror bonusuri nu sunt legitime, dar toate site-urile enumerate pe această pagină sunt autentice.

Acum, marea întrebare este, de ce casele de pariuri eSports le-ar oferi jucătorilor bani gratuit?

Bine. Răspunsul este simplu - pentru a atrage noi jucători într-o industrie de pariuri online pe eSport, care este atât de competitivă. În timp ce bonusurile de reîncărcare sunt pentru păstrarea clienților, bonusurile de bun venit sunt menite să aducă noi jucători la bord. Ce se întâmplă este că casa de pariuri stabilește un buget pentru marketing și una dintre strategiile de marketing este promoțiile.

Esports pariază bonusuri fără depunere

După cum sugerează și numele, bonusul fără depunere este o ofertă care răsplătește jucătorii cu un bonus pentru doar înscrierea la un Site de pariuri eSports. Nu trebuie să depună pentru a revendica această ofertă.

Bonusul fără depunere pariuri gratuite este un bonus standard fără depunere care oferă jucătorilor o sumă fixă de bani. Celălalt tip este bonusul fără depunere încasabil pe care jucătorii îl pot folosi pentru a paria pe eSporturi cu bani reali și pentru a câștiga bani reali. În cele din urmă, jucătorii de eSports pot profita de bonusurile fără depunere neîncasabile, care le oferă jucătorilor bani pentru a juca, dar nu este retras.

Bonusuri de depunere la pariuri Esports

Cunoscut și ca bonus de meci, bonusul fără depunere este o ofertă de bun venit care recompensează jucătorii atunci când depun pentru prima dată. Majoritatea bonusurilor de depunere se potrivesc cu suma depusă cu un anumit procent până la o sumă stabilită. Ar putea fi un bonus de depunere de 50%, 100% sau chiar mai mult.

Doar să menționez, pe unele site-uri de pariuri, bonusuri de depozit poate fi oferit în al doilea, al treilea și chiar al patrulea depozit.

Cum funcționează un bonus de pariuri esport?
Cum să solicitați bonusuri de bun venit

Cum să solicitați bonusuri de bun venit

Cum sunt activate bonusurile de bun venit după îndeplinirea cerințelor de eligibilitate? Ei bine, există două moduri. În primul rând, bonusul este creditat automat în contul jucătorului. Este cel mai simplu mod de a solicita un bonus. În mod alternativ, jucătorii trebuie să activeze bonusul folosind coduri de bonus de bun venit pentru pariuri eSports sau cupoane. Există un slot în care aceste coduri sunt completate pentru a activa bonusul.

Cum să folosiți bonusurile de bun venit pentru pariuri esport

Bonusurile de bun venit sunt toate distractive, dar pariorii eSports ar trebui să știe cum să le folosească bine. Din păcate, majoritatea jucătorilor care pretind bonusuri de bun venit ajung să le irosească în doar câteva pariuri din cauza lipsei de cunoștințe despre ce se află în spatele cortinei. În acest segment, află tot ce trebuie să știi despre utilizarea bonusurilor de bun venit.

Cum să solicitați bonusuri de bun venit
Cerințe de pariere

Cerințe de pariere

Deși bonusurile de bun venit sună profitabile, ele sunt supuse unor cerințe stricte de pariere. Chiar dacă casele de pariuri împroșcă bani sub formă de bonusuri, au stabilit unele restricții pentru a le îngreuna jucătorilor să profite la maximum de bonusurile de bun venit. Aceste restricții sunt cunoscute ca cerințe de pariere sau cerințe de joc.

Pentru început, o cerință de pariere este un multiplicator al numărului de ori pe care pariorii trebuie să joace printr-un bonus înainte de a putea retrage orice câștig. De exemplu, dacă un parior pretinde o potrivire a depunerilor la o casă de pariuri cu o cerință de pariere de 20 ori, trebuie să joace bonusul de 20 de ori înainte de a fi eligibil pentru o retragere. Ei bine, este o mare provocare să joci de 20 de ori fără a pierde toți banii.

Site-urile de pariuri Esports cu cele mai profitabile bonusuri au cele mai înalte și stricte cerințe de pariere în majoritatea scenariilor.

Limite de cote și jocuri

Pe lângă cerințele de pariere, casele de pariuri îngreunează jucătorilor să câștige bani reali folosind bonusuri prin stabilirea de cote minime. De exemplu, un site de pariuri eSports poate oferi un bonus de 150%, dar bonusul se aplică numai la cote mari. Pe lângă limita de cote, unele bonusuri de bun venit sunt aplicabile pentru anumite jocuri eSports.

Cerințe de pariere
Sfaturi și trucuri bonus de bun venit

Sfaturi și trucuri bonus de bun venit

Chiar dacă site-urile de pariuri le îngreunează jucătorilor să folosească bonusurile, este totuși posibil să se valorifice bonusurile de bun venit.

Primul sfat este să fii mereu la vânătoare, nu doar pentru bonusurile de bun venit, ci și pentru cele mai profitabile. Jucătorii pot alege să se vâneze sau să folosească casele de pariuri care listează casele de pariuri eSports cu cele mai mari bonusuri de bun venit.

Un alt sfat care se aplică numai site-urilor de pariuri fără limite de cote este pariarea pe cele mai mici cote. Spre deosebire de cotele mari, pariurile cu cote mici au o probabilitate mare de a ajunge. Acestea fiind spuse, scăderea este un sfat inteligent pentru a depăși cerințele de pariere. Singura problemă este că, până la urmă, randamentul nu este atât de mare.

Acum că cerințele mari de pariere reduc șansele de a obține ceva din bonusuri, pariorii ar trebui să urmărească bonusuri de bun venit cu cerințe mai mici de joc. Acesta este un sfat ușor de încasat pentru pariuri sportive. Este mai ușor să depășiți o cerință de pariere de 15x decât de 30x.

De asemenea, este important să verificați perioada de valabilitate a bonusului de bun venit. Adesea, jucătorii revendică aceste bonusuri, dar nu le folosesc în perioada stabilită. Sună amuzant, dar da, bonusurile au date de expirare.

Pariază cu înțelepciune. Doar pentru că este un bonus de 100% nu înseamnă că ar trebui irosit pe cote nerealiste. În schimb, pariorii ar trebui să rămână pariori înțelepți folosind bonusul de bun venit ca bani reali pe care i-au depus. Cercetarea diferitelor meciuri de eSports și verificarea predicțiilor este un drum lung.

Sfaturi și trucuri bonus de bun venit
Joc responsabil

Joc responsabil

Bonusurile de bun venit sunt fantastice și se numără printre motivele pentru care mulți jucători sunt atrași de pariurile eSports. Dar, ele pot fi un declanșator al dependenței de jocuri de noroc. Mulți jucători se trezesc folosind mai mulți bani decât își permit să pretindă bonusuri.

Jucătorii trebuie să rămână în limitele jocurilor de noroc responsabile. Stabilirea unui buget pentru pariurile eSports și respectarea acestuia este esențială. Un alt sfat este să nu urmărești niciodată pierderile atunci când pariezi și să știi întotdeauna când să pleci. Important este că pariurile eSports nu ar trebui să înlocuiască școala sau serviciul.

Asta este tot pentru acest ghid despre bonusurile de bun venit pentru pariurile eSports. Într-adevăr, ofertele de pariuri online pentru jucători noi merită urmărite. Cu toate acestea, nu este ușor să le valorificăm.

Joc responsabil
About the author
Zhang Wei
Zhang Wei

Zhang Wei, mai cunoscut în arena Esports sub numele de „DragonMaster”, și-a făcut o nișă ca lider de gândire la intersecția cazinourilor online și a sporturilor. Cu un instinct fără greșeală pentru tendințe, combinat cu o atenție meticuloasă la detalii, este atât un strateg, cât și un vizionar în domeniu.

Send email
More posts by Zhang Wei