Recenzie casă de pariuri 22BET

Age Limit
22BET
22BET is not available in your country. Please try:
Metode de depunere
SkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Trusted by
Comisia pentru jocuri de noroc din Marea BritanieCuracao

Despre

22Bet este în funcțiune din 2017. Este deținut de TECHSOLUTIONS NV, o organizație cu sediul în Curacao. Datorită licenței sale de jocuri de noroc din Curacao, care este valabilă până la 23 noiembrie 2023, cei mai mulți pariori online îl consideră sigur, deoarece guvernul Curacao este foarte apreciat în peisajul jocurilor de noroc online. 

În ciuda faptului că este un participant relativ nou în peisajul jocurilor de noroc online, 22Bet se îndreaptă rapid spre a deveni platforma de jocuri online preferată de pariori online. Renumit pentru secțiunea sa extinsă de pariuri sportive, 22Bet întâmpină mii de pariori care doresc să intre în acțiune zilnic.

Cunoscută ca o platformă predominant de pariuri sportive, 22Bet oferă jucătorilor online mii de piețe diferite de pariuri pe nișe legate de sport și evenimente sportive internaționale, cu unele dintre cele mai atractive cote. 

De la înființare, compania a creat relații semnificative cu personalități sportive de renume, precum Nuno Gomes, un internațional portughez și fostul fotbalist german Kevin Kuranyi. O altă mișcare notabilă făcută de 22Bet pentru a-și avansa prezența pe nișa pariurilor sportive a fost contractul de parteneriat pe doi ani cu giganții francezi de fotbal, Paris Saint-German.

22 Pariați astăzi

Deși a făcut progrese semnificative în domeniul pariurilor sportive, și-a extins și secțiunea de sport pentru a include un cazinou de dorit. În prezent, cazinoul și secțiunea de sport sunt linia de salvare a 22Bet, dar compania a dorit să-și condimenteze oferta, „Live Lotto Channel” jucând un rol vital în creșterea audienței sale. 

De asemenea, merită remarcat faptul că 22Bet a construit o infrastructură semnificativă de jocuri de noroc care acoperă toate continentele majore, făcându-l opțiunea de plecare pentru pariorii care caută o platformă care să garanteze distracția perfectă. Începând cu 2021, acoperă în prezent peste 1000 de piețe de pariuri sportive, jocuri de cazinou online, sporturi virtuale și, cel mai bine, eSports.

Metode de plată la 22Bet

Pe lângă securitate și numeroase opțiuni de pariere, opțiunile de plată sunt, de asemenea, un aspect cheie în rândul jucătorilor de cazinou. Varietatea opțiunilor de plată disponibile pentru jucătorii 22Bet depinde de locația acestora. 22Bet se clasează foarte bine în departamentul de plăți datorită listei sale extinse de metode de plată, dintre care majoritatea pot fi folosite pentru depuneri și retrageri. Majoritatea opțiunilor de depunere oferite aici permit depuneri instantanee, în timp ce retragerile ar putea necesita un timp de așteptare relativ lung din motive de securitate.

În general, experiența 22Bet a fost aprobată pe scară largă de mii de pariori, cu un accent semnificativ îndreptat către noua lor secțiune eSports. Acestea fiind spuse, acest articol încearcă să vă ofere o idee despre suflarea ofertelor 22Bet și de ce jucătorii îl consideră mai mult decât adecvat pentru nevoile lor sportive.

Avantaje și dezavantaje cu 22Bet

Ca și în cazul oricărui alt cazinou online, 22Bet are punctele sale forte și deficiențe unice. Cea mai bună parte a argumentelor pro și contra este că ar putea fi unice pentru diferiți jucători. Ca atare, slăbiciunea față de un jucător poate fi un avantaj pentru altul. Acestea fiind spuse, iată o listă cu avantajele și dezavantajele 22Bet.

Pro

Site web ușor de utilizat: 22Bet scapă destul de bine din punct de vedere al primei impresii. Site-ul web este super curat, oferind intuitiv o mulțime de informații.

Compatibil cu dispozitivele mobile: 22Bet este o casă de pariuri prietenoasă cu dispozitivele mobile ale cărei oferte sunt optimizate pentru smartphone-uri și tablete. Chiar și jucătorii care joacă jocuri eSport pe ecrane mai mici consideră această platformă deosebit de atrăgătoare.

Plăți sigure și rapide: 22Bet este foarte sigur din punct de vedere tehnic. Utilizează protocoale avansate de securitate online care garantează plăți sigure și rapide. În plus, pariorii sunt asigurați că orice informație personală partajată pe această platformă este protejată de intrușii cibernetici indiscreti.

Bonus generos de bun venit: 22Bet a oferit un bonus generos de bun venit care ar tenta orice jucător nou de eSports. Jucătorii pot activa bonusul de bun venit cu 1 EUR până la 122 EUR. Cu toate acestea, jucătorilor existenți li se garantează bonusuri regulate, cum ar fi Bonus de reîncărcare de vineri pentru a le menține.

Gamă cuprinzătoare de opțiuni de plată : Metodele de plată ale 22Bet sunt o adevărată definiție a unui paradox al alegerii, cu o mare varietate de opțiuni. Cel mai bine, majoritatea acestor metode de plată sunt rapide, fiabile și sigure.

Contra

 • Transmisiunile live ale jocurilor rămân indisponibile
 • Retragerile de credit și transfer bancar pot dura o perioadă neobișnuit de lungă în perioadele de vârf ale jocurilor

De ce să pariezi la 22Bet

22Bet este o casă de pariuri distinsă. Orice jucător ar trebui să aleagă un „cazinou online reputat”. Având în vedere această regulă, 22Bet este locul potrivit pentru un jucător care caută un cazinou în care se simte protejat ca clienți.

Jucătorii ESports interesați să parieze la 22Bet au, fără îndoială, noroc. Pentru început, această platformă oferă o listă lungă de piețe de pariuri pentru competițiile League of Legends. Nu lipsesc opțiunile pe care să pariezi pentru ligile profesionale, de la UE, NA LCS, LCK și LPL. Jucătorii pot opta pentru opțiuni de câștigător al meciurilor, pot paria pe câștigătorii turneului sau pot încerca pariuri cumulate atunci când au un sentiment puternic despre predicțiile lor.

Pariurile live eSports pot fi o atracție cheie pentru orice parior. 22Bet are o secțiune grozavă de pariuri în joc, care le permite jucătorilor să intre direct în acțiune și să își încerce norocul. Mai bine, cotele lor de pariuri live sunt, fără îndoială, corecte, ceea ce va permite jucătorilor să obțină o valoare excelentă pentru banii lor.

22Bet se potrivește excepțional de bine când vine vorba de a oferi jucătorilor săi o varietate de opțiuni de plată. Volumul uriaș de metode de plată permise aici, de la transferuri bancare, carduri de credit precum Visa și MasterCard, portofele electronice precum Skrill și Neteller până la criptomonede precum Bitcoin și Litecoin, îl fac atrăgător pentru jucătorii de eSports. În unele cazuri, jucătorii pot folosi serviciile de plată mobilă, care se extind rapid.

Un alt motiv pentru care jucătorii eSports preferă 22Bet este că oferă un spațiu amplu de respirație clienților săi. Jucătorii noi pot paria cu doar 1 euro sau chiar mai puțin la un singur pariu. Acest lucru creează o oportunitate perfectă pentru jucătorii noi de a învăța fără a se supune unor riscuri inutile. Cu toate acestea, jucătorii cu experiență au libertatea de a flexibiliza mai mult și de a-și spori sumele câștigate din pariuri simple.

Jocuri

Galeria 22Bet eSports este printre cele mai bune din domeniu. Se mândrește cu o mare varietate și jocuri de eSport de calitate, care simulează tot felul de jocuri mainstream, inclusiv handbal, fotbal, fotbal american, baschet și așa mai departe. 

Cu toate acestea, împușcătorii dominanti pe 22Bet sunt împușcăturile la persoana întâi și jocurile de luptă multiplayer. Gama de acoperire 22Bet se referă la varietate și oferirea jucătorilor de eSports cea mai bună acoperire posibilă.

Topul eSporturilor preferate la 22Bet

League of Legends (LOL)

League of Legends este printre cele mai populare jocuri eSports. Fără îndoială, 22Bets îi oferă acoperirea pe care o merită. Jucătorii au o mulțime de piețe speciale, împreună cu cote de pariere mai mari decât media. De asemenea, este de remarcat faptul că jucătorii au șansa de a paria pe toate meciurile înainte de a începe, dar și în timp real. 

Prin intermediul site-ului web 22Bet sau al aplicației mobile, jucătorii LOL pot accesa turnee internaționale împreună cu meciurile jucate în regiuni speciale. LEC european, LCK sud-coreean și LEC european sunt în fruntea listei celor mai jucate jocuri 22Bet LOL.

Counter Strike: Global Offensive

Counter-Strike: Global Offensive, CSGO, este unul dintre cele mai urmărite jocuri cu împușcături la persoana întâi. Jucătorii CSGO de la 22Bet au de obicei o mulțime de opțiuni, împreună cu piețele de pariuri din care să aleagă. Pentru început, jucătorii pot paria pe câștigători definitivi de meciuri sau serie. Pe lângă faptul că are o mână de piețe speciale, 22Bet acoperă și o serie de turnee majore de îndată ce acestea devin disponibile.

Dota 2

Dota este unul dintre cele mai jucate jocuri la 22Bet. Popularitatea acestui joc este influențată în mare măsură de faptul că oferă unul dintre cele mai mari prețuri. Mai mult, 22Bet nu își limitează oferta la turneele emblematice, ci și la turnee minore. 

Piețele de pariuri acoperite aici variază de la câștigători de hărți de zi cu zi și de serie până la pariuri pe obiective cheie. De exemplu, jucătorilor le place că pot miza pe evenimente critice, cum ar fi prima echipă care pătrunde în baza adversarului și pe alte piețe speciale.

Rocket League

Rocket League este o altă opțiune populară de pariuri eSports. Acest joc este deosebit de diferit de alte jocuri, deoarece combină elementele clasice de fotbal cu acțiunea extremă a mașinii. Acest lucru face ca jocurile Rocket League să fie o alegere de top în rândul pariorilor, datorită adrenalinăi pe care o oferă. De asemenea, cotele de pariere sunt destul de generoase.

Pe lângă aceste patru, există și alte opțiuni pe site-ul oficial al 22Bet. Jucătorii noi își pot începe călătoria oricând jucând cele mai populare jocuri. Cu toate acestea, secțiunea eSport populată oferă mult mai multe.

Retrageri

Cum să faci o retragere cu 22Bet

22Bet face retragerile la fel de ușoare ca pariurile cu depunere. Este demn de remarcat faptul că jucătorii sunt încurajați să respecte metodele de plată utilizate pentru depozite. Pentru majoritatea metodelor de retragere, jucătorilor le este foarte ușor să acceseze fonduri. De asemenea, merită remarcat faptul că jucătorii trebuie să completeze o verificare a identității înainte de a-și finaliza retragerile. Iată o prezentare generală a pașilor urmați la retragerea câștigurilor din conturile 22Bet:

 • Faceți clic pe „Retragere fonduri”.
 • Selectați o retragere disponibilă
 • Urmați instrucțiunile date pentru a finaliza plata

22bet bifează toate căsuțele potrivite în ceea ce privește plățile. Chiar dacă permite retrageri de la 1,5 EUR, nu are limite de retragere. Vitezele de plată sunt, de asemenea, pozitive, majoritatea dintre ele nu durează mai mult de 24 de ore. Transferurile cu cardul de credit sunt singurele valori aberante, care durează până la șapte zile înainte de apariția creditului.

A Sustine

Din păcate, există întotdeauna o șansă să vă confruntați cu unele dificultăți în exploatarea pariurilor. Deoarece problemele sunt comune tuturor platformelor de pariuri, majoritatea jucătorilor tind să fie deosebit de preocupați de obținerea de site-uri de pariuri cu o echipă de asistență receptivă, care să răspundă rapid sau să abordeze problemele cu care se confruntă jucătorii.

22Bet oferă asistență de încredere. În primul rând, site-ul web este intuitiv și ușor de navigat. Aceasta înseamnă că jucătorii rareori trebuie să continue să contacteze echipa de asistență. De asemenea, merită remarcat faptul că jucătorii pot găsi răspunsuri la unele întrebări frecvente vizitând secțiunea Întrebări frecvente.

Începătorii care doresc să învețe frânghiile diferitelor jocuri eSports vor prețui, fără îndoială, interacțiunile cu specialiști. Un produs solid pentru pasionații de eSports, această casă de pariuri are o echipă multifațetă de asistență pentru clienți disponibilă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, unde jucătorii pot oricând să facă întrebări sau să raporteze orice problemă cu site-ul. Jucătorii pot contacta asistența pentru clienți folosind oricare dintre următoarele metode:

 • E-mail
 • Număr de telefon mobil
 • Chat live

Jucătorii care caută ajutor în taxi sunt siguri că preocupările lor vor fi abordate în timp util.

Bonusuri

Bonusuri la 22Bet

Nu lipsesc stimulentele de joc pentru jucătorii eSports la 22Bet. Atât jucătorii noi, cât și cei existenți pot profita de o listă de bonusuri în încercarea lor pentru a-și maximiza profiturile și a minimiza pierderile. În timp ce 22Bet derulează o listă lungă de campanii promoționale, jucătorii eSports tind să se concentreze pe ceea ce se aplică pentru ei. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că orice bonus oferit jucătorilor de sport poate fi folosit și în secțiunea eSports. Având în vedere că secțiunea eSports atrage rapid un public uriaș, varietatea de bonusuri eSports ar putea crește și ea. Pentru început, iată o listă a bonusurilor disponibile pentru jucătorii 22Bet eSports.

Bonus de depunere 22Bet

Bonusul de depunere este în mod normal folosit jucătorilor noi jucători care se înscriu la cazinou. Noii jucători eSports primesc un bonus de meci pe baza depunerii lor inițiale la cazinou. 22Bet oferă un bonus generos de meci la depunerea făcută de jucătorii noi, până la maximum 122 EUR pentru jucătorii de sport și eSports. 

Acest bonus poate fi activat cu doar 1 euro. Ca și în cazul majorității bonusurilor oferite de operatorii de cazinouri online, bonusul de bun venit este supus unor cerințe de pariere. Jucătorii care așteaptă cu nerăbdare să profite de bonusurile eSports ar trebui să urmeze pașii împărtășiți mai jos:

 • Mergeți direct pe site-ul web 22Bet și creați un cont
 • Efectuați o depunere inițială de cel puțin 1 euro. Rețineți că nu există coduri promoționale necesare pentru a activa acest bonus
 • La obținerea primului bonus de calificare, 22Bet îl va egala 100% până la maximum 122 EUR.
 • Bonusul primit ar trebui să fie pariat pe jocul eSports 5X cu un spațiu de șapte zile. De asemenea, este de remarcat faptul că jucătorii ar trebui să plaseze cote acumulatoare cu o cotă minimă de 2/5 pentru a îndeplini cerințele de pariere.

Jucătorii pot valorifica și bonusul de reîncărcare de vineri, care este deschis jucătorilor existenți. După cum sugerează și numele, acest bonus este folosit în fiecare vineri și oferă jucătorilor șansa de a revendica un bonus de meci de până la 100 EUR atunci când își reîncarcă conturile de joc în zilele de vineri.

Procesul de înscriere la 22Bet

Este simplu să începeți la 22Bet. Procesul de înscriere poate fi simplificat în următorii trei pași:

 • Deschide site-ul oficial al 22Bet
 • Faceți clic pe Înregistrare
 • Completați formularul de înregistrare și faceți clic pe Terminare pentru a finaliza înregistrarea.

La deschiderea contului, jucătorii trebuie să finalizeze verificarea KYC înainte de a li se permite să se conecteze la contul lor. Numai după finalizarea procesului de verificare și autentificare, puteți face prima depunere la 22Bet înainte de a merge direct la secțiunea eSports.

Cerințe de bonus la 22Bet

După cum am menționat anterior, bonusurile și promoțiile 22Bet sunt supuse cerințelor de pariere. Astfel, jucătorii pot activa numai depunerea câștigurilor pentru retragere după ce aceste cerințe sunt îndeplinite. Orice jucător dornic să beneficieze de orice stimulent oferit la 22Bet ar trebui să fie dornic să acorde atenție următorilor factori:

 • Miza de calificare – Cunoscuți și ca miză minimă, pariorii eSports ar trebui să acorde atenție posibilității de a fi nevoiți să plaseze un pariu egal cu sau peste miza minimă stabilită.

 • Cote de calificare – La fel ca miza de calificare, cotele de calificare se referă la cerința de cotă minimă care ar trebui plasată. Această cerință este folosită pentru a descuraja jucătorii să folosească pariuri de la favoriți copleșitori. De exemplu, 22Bet stabilește cote de calificare la 5X pentru cote de 1,4 sau mai mari.

 • Limite de timp – Deși este puțin probabil ca pariorii să nu piardă timpul profitând de bonusurile lor de depozit, ei trebuie să acorde atenție timpilor de calificare. De exemplu, jucătorii 22Bet trebuie să îndeplinească cerința de pariere în termen de o săptămână de la primirea bonusului. Bonusul de reîncărcare de vineri ar trebui să fie transferat în 24 de ore.

Cont

Toți jucătorii trebuie să deschidă un cont cu 22Bet pentru a începe să parieze. Lucrul bun despre procesul de deschidere a contului este că este relativ ușor și poate fi finalizat în câteva minute. Cu toate acestea, procedura de înregistrare este considerabil similară pentru site-ul web și jocul mobil.

Cum se configurează un cont

 • Pentru a începe să jucați la 22Bet pe computer, trebuie să urmați următorii pași:
 • Deschide site-ul 22Bet
 • Faceți clic pe butonul „înregistrare”.
 • Completați datele dumneavoastră personale (numele complet, adresa de e-mail, numărul de telefon și data nașterii) și trimiteți datele
 • Așteptați un mesaj text instantaneu cu detaliile de conectare 22Bet

Pentru a se înregistra la 22Bet prin aplicația lor mobilă, jucătorii trebuie să urmeze următoarea procedură de înregistrare:

 • Descărcați aplicația 22Bet
 • Lansați aplicația pe smartphone-ul dvs
 • Faceți clic pe fereastra „înregistrare”.
 • Completați datele personale solicitate
 • Creează un cont
 • Primiți un SMS cu numele dvs. de utilizator și parola
 • Conectați-vă și începeți să jucați

Jucătorii se pot îndrepta apoi direct către secțiunea eSports din meniul principal de navigare.

Plăţile

Fără îndoială, jucătorii 22Bet au suficiente metode de plată la dispoziție. Cu toate acestea, disponibilitatea sau adecvarea unei metode de plată depinde adesea de locația geografică a jucătorului. Aceasta înseamnă că adecvarea unei anumite metode de plată depinde de locul din care joacă jucătorul. 

De exemplu, clienții din Europa pot folosi doar 45 de metode de tranzacție. Cu toate acestea, cifrele pot fi mult mai mari atunci când sunt privite la scară globală. Acestea includ clasicele, cum ar fi cardurile de credit și transferurile bancare, precum și diverse portofele electronice și criptomonede. Iată câteva dintre principalele opțiuni de plată disponibile pentru jucătorii 22Bet.

 • Carduri de credit precum MasterCard și Visa
 • Portofele electronice precum Skrill, Perfect Money, Epay, Stickpay și Jeton Wallet
 • Sisteme de plată precum Neteller, ecoPayz și Payeer
 • Carduri preplătite, cum ar fi Paysafecard și Neosurf
 • Transferuri bancare
 • Criptomonede precum Bitcoin, Litecoin, Ethereum, Dogecoin și Verge, printre altele. În general, 22Bet acceptă plăți efectuate folosind 29 de criptomonede diferite.

Suma minimă de plată este stabilită la 1 euro. De asemenea, este de remarcat faptul că furnizorul de pariuri nu stabilește o limită superioară pentru depozite. Cu toate acestea, suma maximă a depozitului este determinată exclusiv de termenii și condițiile comerciantului de plată selectat.

În funcție de metoda de plată pe care o selectați, depozitele pot suporta comisioane. Majoritatea metodelor de plată nu sunt supuse niciunei taxe (sunt gratuite). Jucătorii sunt sfătuiți să efectueze plăți din conturile lor sau din portofelele electronice deținute sub numele lor. Nerespectarea acestui lucru ar putea pune contul dumneavoastră în pericol de a fi tratat drept fraudă.

Securitate

22Bet este un cazinou online sigur și securizat. Această casă de pariuri este autorizată de către autoritatea de jocuri de noroc din Curacao, o jurisdicție distinsă în industria jocurilor de noroc online. Ca parte a îmbunătățirii în continuare a securității, 22Bet se află în stadii avansate de căutare a acreditării de la Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit din Gibraltar.

Conform termenilor acestui operator, acesta a pus în aplicare toate măsurile necesare pentru a proteja datele sau fondurile clienților. 22Bet folosește cea mai recentă tehnologie de criptare SSL pe 128 de biți care protejează toate datele pariorilor săi. Și mai bine, jucătorii sunt asigurați de fair-play pe acest site.

Ca și în cazul majorității cazinourilor online de astăzi, 22Bet protejează îndeaproape cu organizațiile care evaluează integritatea și corectitudinea jocurilor de noroc online. 22Bet a fost auditat și certificat de către grupuri terțe de top, inclusiv Gaming Labs International (GLI), Technical Systems Testing (TST) și E-Commerce and Online Gaming Regulation and Assurance (eCOGRA), printre altele.

De-a lungul anilor, nu a existat nicio reclamație sau îngrijorare cu privire la 22Bet ca o înșelătorie. Cu toate acestea, să presupunem că un jucător are unele preocupări personale care le-ar putea amenința securitatea pe site. În acest caz, ei pot contacta oricând sistemul de asistență al 22Bet, care, la rândul său, va oferi o soluție adecvată imediat.

Sfaturi Si Trucuri

Unul dintre cele mai fundamentale elemente în elaborarea strategiilor ca jucător de eSports este capacitatea de a utiliza sfaturi de pariuri. Jucătorii nu trebuie să se bazeze doar pe informatori; trebuie să înveți și să dezvolți o strategie personală care să te vadă să profiti la maximum de piețele disponibile. Având în vedere acest lucru, iată câteva sfaturi și trucuri generale pentru pariurile eSports pe care fiecare jucător ar trebui să le adopte în timp ce își dezvoltă strategia generală de pariere.

# 1 Acordați atenție perspectivelor statistice

Site-urile de pariuri precum 22Bet fac tot posibilul pentru a oferi informații statistice, de la clasament, rezultatele turneelor anterioare și istoricul meciurilor până la ghiduri pentru formarea echipelor. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că jucătorii ar trebui să își pună toate speranțele pe statistici; surprizele sunt la ordinea zilei.

# 2 Joacă jocul

Jocul contribuie în mare măsură la îmbunătățirea înțelegerii de către jucător a oricărui joc și a complexităților sale. Înțelegerea evenimentelor bazate pe eSports și învățarea abilităților valoroase joacă un rol cheie în îmbunătățirea șanselor unui jucător de a face predicții corecte.

# 3 Găsiți valoare

Cheia pentru pariuri profitabile constă în găsirea piețelor care promit cele mai bune randamente. Din nou și din nou, casele de pariuri s-ar putea să-și greșească predicțiile. Deci, pariorii eSports ar trebui să-și țină mereu ochii deschiși la orice probabilitate implicită și să-și înțeleagă aceste predicții. Succesul în pariurile eSports înseamnă găsirea valorii din cotele casei de pariuri.

# 4 Concentrați-vă pe un eveniment eSport la un moment dat

În loc să ai cunoștințe parțiale despre mai multe evenimente eSports, este întotdeauna mai bine să fii un expert la unul. Concentrarea este cheia pentru a ajuta orice jucător să identifice pariuri valoroase. Odată ce vă simțiți confortabil cu un anumit eveniment, să spuneți LOL, puteți oricând să treceți la altul care vi se pare interesant.

Faq

Cum poate o piesă să-și îmbunătățească șansele de câștig?

La fel ca în majoritatea formelor de jocuri de noroc, casa de pariuri are adesea ultimul râs. Dar jucătorii eSports își pot îmbunătăți șansele de a câștiga la cazinou în multe feluri. Pentru început, jocurile de noroc responsabile sunt foarte încurajate. Strategia și o bună înțelegere a egalului ar putea ajuta, de asemenea, un jucător să facă alegeri informate.

Ce se întâmplă dacă un jucător își uită parola?

Din multe motive, pot exista situații în care un jucător nu își poate accesa contul. Cu toate acestea, 22Bet face procesul de recuperare a parolei mai ușor decât poate obține; faceți clic pe linkul „am uitat parola” și trimiteți linkul de resetare a parolei către e-mailul dvs. Acest proces ar trebui să fie ușor. Cu toate acestea, departamentul de asistență pentru clienți este întotdeauna deschis să ajute în cazul în care un jucător întâmpină probleme la accesarea conturilor sale.

Când ar trebui un jucător să-și folosească bonusul?

Atât eSporturile noi, cât și cele existente pot profita de lista lungă de bonusuri 22Bet. Cu toate acestea, sincronizarea este esențială, având în vedere că majoritatea acestor bonusuri sunt supuse cerințelor de pariere, care definesc perioada pe care o are un jucător pentru a utiliza bonusul. În ceea ce privește sincronizarea, tot ce trebuie să facă un jucător este să acorde atenție limitelor definite în cerințele de pariere. Neutilizarea bonusului în timp ce acesta este încă activ ar putea duce la pierderea ofertei de bonus sau la șansa de a-și prelungi șederea la cazinou.

De ce se bucură jucătorii de 22Bet eSports?

22Bet bifează toate căsuțele potrivite în ceea ce privește jocurile eSports. Această casă de pariuri oferă o gamă largă de piețe, cote mari și oferte generoase de bonus pentru începători. Jucătorii cu probleme le vor rezolva în câteva minute, datorită asistenței pentru clienți 24/7.

Cui i se interzice jocul?

De asemenea, merită remarcat faptul că există o mulțime de națiuni restricționate, unele dintre ele fiind printre cele mai mari economii din lume. Este posibil ca jucătorii din țări precum Rusia, Regatul Unit, China, Emiratele Arabe Unite, Elveția, Estonia și Malta să nu acceseze 22Bet. Cu toate acestea, există multe modalități de a ocoli aceste restricții, cum ar fi utilizarea unui VPN.

Unde poate un jucător să acceseze pariurile eSport disponibile?

Jucătorii pot accesa jocurile eSport disponibile la 22Bet doar vizitând site-ul lor oficial sau folosind aplicația oficială. Indiferent de opțiunea pe care o folosește un jucător, un simplu clic pe „secțiunea eSports” din meniul de navigare va dezvălui toate evenimentele eSports disponibile în acel moment și le va permite să înceapă să plaseze pariuri.

Ce oferte bonus poate revendica un jucător de eSports?

22Bet oferă o listă lungă de stimulente jucătorilor eSports, care pot fi folosite și pentru pariuri sportive. Pe lângă bonusul de bun venit, jucătorii eSports pot profita și de noi promoții, de la recompense în numerar, rotiri gratuite zilnice, bonusuri de reîncărcare sau chiar un bonus pentru o serie de pariuri nefericite.

Este 22Bet sigur și serios?

Este un fapt cunoscut că 22Bet este pe piață de câțiva ani. Cu toate acestea, acest lucru nu indică în niciun fel o lumină negativă asupra fiabilității sale. La urma urmei, nu au existat titluri negative despre acest furnizor de pariuri. Faptul că 22Bet are o licență din Caraibe de la Curacao subliniază și mai mult acest lucru sigur și sigur.
Voi?

Pot plasa pariuri eSport în timp ce sunt în mișcare

Da. 22Bet înțelege că majoritatea jucătorilor de astăzi preferă să plaseze pariuri folosind smartphone-urile lor decât să stea în spatele unui computer. Deci 22Bet oferă acces deplin la jocurile eSports, acoperind toate piețele posibile, împreună cu orice altă activitate de pariuri afiliată cu 22Bet.

Joc Responsabil

22Bet se mândrește cu faptul că se asigură că jucătorii se distrează și, prin urmare, pledează cu fermitate pentru jocurile de noroc responsabile. În lumina acestui fapt, jucătorii ar trebui să își definească limitele de pariere și, dacă este posibil, să profite de instrumentele de management care le permit să-și stabilească și să-și controleze limitele.

Jocurile de noroc sunt o formă de divertisment și nu ar trebui să fie niciodată o povară pentru viața nimănui. Asa de. Evitați să împrumutați bani pentru a paria la evenimentul dvs. eSport preferat, să cheltuiți peste bugetul dvs. sau să folosiți bani destinați în alte scopuri este extrem de descurajat, deoarece vă poate supune pe dvs. și pe cei din jur provocări semnificative.

22Bet oferă eSports și alte forme de jocuri de noroc, astfel încât jucătorii să se distreze. Orice jucător care se luptă cu adăugarea jocurilor de noroc este întotdeauna încurajat să caute ajutor.

Depozite

Cum să faci o depunere la 22Bet

 • Pentru a depune bani în contul lor, jucătorii trebuie să viziteze site-ul oficial 22Bet folosind aplicația oficială
 • Găsiți pictograma „depunere” pe pagina principală și faceți clic pe ea
 • Selectați opțiunile de plată preferate din lista oferită
 • Introduceți detaliile relevante
 • Confirmați sau validați plata și așteptați ca contul să fie creditat.
Total score8.7

Date pe scurt despre cazinou

Year foundedYear founded: 2018
BonusuriBonusuri (12)
Bonus bani gratuiți
Bonus de bun venit
Bonus de reîncărcare
Bonus high-roller
Bonus la cashbackBonus la depunere
Bonus la partidă
Bonus la înscriere
Bonus săptămânal
Coduri de bonus
Free Spins Bonus
No Deposit Bonus
JocuriJocuri (73)
American Football
Aussie Rules
Baccarat
Badminton
Baschet
Baseball
Biathlon
Bingo
Blackjack
Boat Race
Box
CS:GO
Casino Holdem
Chess
Cricket
Curling
Curse de cai
Cycling
Darts
Dota 2
Dragon Tiger
Dream Catcher
FIFA
First Person Baccarat
Floorball
Formula 1
Fotbal
Futsal
Golf
Greyhounds
Handball
Ice Hockey
Injustice 2
Keno
Lacrosse
League of Legends
Live Cow Cow Baccarat
Live Fashion Punto Banco
Live Oracle Blackjack
Live Progressive Baccarat
Lozuri răzuibile
MMA
Macau Squeeze Baccarat
Mahjong
Mortal Kombat
Motorsports
Pai Gow
Pariuri pe fotbal
Pariuri sportive
Poker
Poker cu trei cărți
Poker video
Politică
Punto Banco
Rocket League
Rugby
Ruletă
Sic Bo
Slots
Snooker
Sporturi
Street Fighter
Surfing
Table Tennis
Tekken
Television
Tennis
Trotting
UFC
Virtual Sports
Volleyball
Winter Sports
Zaruri
LicențeLicențe (2)
Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie
Curacao
LimbiLimbi (39)
Germană austriacă
Hindi
albaneză
arabă
azeră
bulgară
cehă
chineză
coreeană
croată
daneză
ebraică
engleză
estonă
finlandeză
franceză
georgiană
germană
greacă
indoneziană
irlandeză
italiană
japoneză
kazahă
macedoneană
maghiară
neerlandeză
norvegiană
poloneză
portugheză
română
rusă
slovacă
spaniolă
suedeză
sârbă
thailandeză
turcă
vietnameză
Metode de depunereMetode de depunere (74)
ATM Online
Alfa Bank
Alfa Click
Apple Pay
AstroPay
AstroPay Card
AstroPay Direct
BPay
Bank Wire Transfer
Bitcoin
Bitcoin Cash
Boku
Boleto
Bradesco
CEP Bank
CartaSi
Credit Cards
Crypto
Dankort
Debit Card
DineroMail
Dogecoin
EPS
EcoPayz
EnterCash
Entropay
Ethereum
Euroset
Euteller
Fast Bank Transfer
FastPay
GiroPay
Google Pay
Instant Banking
LifeCell
Litecoin
Maestro
MasterCard
Megafon
Megafone
Mobile payments Beeline
Moneta
Multibanco
Neosurf
Neteller
Nordea
PAGOFACIL
Pago efectivo
PaySec
Paybox
Payeer
Paysafe Card
Perfect Money
Postepay
Prepaid Cards
Privat24
QIWI
Quick Pay
Rapida
Redpagos (by Neteller)
Sberbank Online
Siru Mobile
Skrill
Skrill 1-Tap
Sofortuberwaisung
Tele2
Teleingreso
Trustly
UnionPay
Visa
WebMoney
Yandex Money
ePay
ePay.bg
SoftwareSoftware (50)
1x2Gaming
BGAMING
Belatra
Betdigital
Betsoft
Big Time Gaming
Booming Games
Booongo Gaming
Casino Technology
EGT Interactive
Elk Studios
Endorphina
Felix Gaming
Fugaso
GameArt
Gameplay Interactive
Gamevy
Habanero
Inbet Games
Iron Dog Studios
Join Games
Lightning Box
Microgaming
Mr. Slotty
Multislot
NetEnt
NextGen Gaming
Noble Gaming
Nolimit City
OMI Gaming
Oryx Gaming
PariPlay
Platipus Gaming
Play'n GO
PlayPearls
Playson
Pragmatic Play
Quickspin
Red Rake Gaming
Red Tiger Gaming
Rival
Side City Studios
Spigo
Spinomenal
Thunderkick
Tom Horn Gaming
TopTrend
Wazdan
Xplosive
ZEUS PLAY
ȚăriȚări (164)
Africa de Sud
Albania
Algeria
Andorra
Angola
Anguilla
Arabia Saudită
Argentina
Armenia
Aruba
Australia
Austria
Azerbaidjan
Bahamas
Bahrain
Bangladesh
Barbados
Belize
Benin
Bermuda
Bhutan
Bolivia
Bosnia și Herțegovina
Brazilia
Brunei
Bulgaria
Burkina Faso
Burundi
Cambodgia
Camerun
Canada
Capul Verde
Cehia
Chile
China
Ciad
Columbia
Comore
Congo - Kinshasa
Coreea de Sud
Costa Rica
Cuba
Côte d’Ivoire
Danemarca
Djibouti
Dominica
Ecuador
Egipt
Elveția
Emiratele Arabe Unite
Eritreea
Estonia
Fiji
Filipine
Finlanda
Franța
Gabon
Gambia
Georgia
Ghana
Grecia
Grenada
Guatemala
Guineea
Guineea-Bissau
Guyana
Haiti
Honduras
India
Indonezia
Insula Christmas
Insula Man
Insulele Cayman
Insulele Cocos [Keeling]
Insulele Cook
Insulele Marshall
Insulele Virgine Britanice
Iordania
Iran
Irlanda
Islanda
Israel
Jamaica
Japonia
Kenya
Kiribati
Kuweit
Kârgâzstan
Laos
Lesotho
Liban
Liberia
Libia
Liechtenstein
Lituania
Luxemburg
Macedonia de Nord
Madagascar
Malawi
Malaysia
Maldive
Mali
Maroc
Mauritania
Mexic
Monaco
Mongolia
Mozambic
Muntenegru
Myanmar (Birmania)
Namibia
Nauru
Nepal
Nicaragua
Niger
Nigeria
Niue
Noua Caledonie
Noua Zeelandă
Oman
Pakistan
Palau
Panama
Papua-Noua Guinee
Paraguay
Peru
Portugalia
Qatar
R.A.S. Hong Kong a Chinei
R.A.S. Macao, China
Republica Centrafricană
Republica Dominicană
Republica Moldova
Rwanda
Samoa
San Marino
Senegal
Serbia
Seychelles
Sierra Leone
Singapore
Siria
Sri Lanka
Suriname
Tadjikistan
Taiwan
Tanzania
Teritoriile Palestiniene
Thailanda
Tunisia
Turcia
Turkmenistan
Tuvalu
Ucraina
Uganda
Uruguay
Uzbekistan
Vanuatu
Venezuela
Vietnam
Yemen
Zambia
Zimbabwe
eSwatini