Recenzie casă de pariuri 10bet

Age Limit
10bet
10bet is not available in your country. Please try:
Metode de depunere
MasterCardVisaPaysafe CardPayPalNetellerSkrillTrustly
Trusted by
Malta Gaming AuthorityComisia pentru jocuri de noroc din Marea BritanieSwedish Gambling Authority

Despre

10bet este o companie populară de jocuri de noroc cu peste un milion de utilizatori activi înregistrați. A fost fondată în 2003, sub licența Comisiei pentru jocuri de noroc. În prezent este înregistrată în Malta și reglementată de Autoritatea pentru jocuri de noroc din Malta

Compania are, de asemenea, o afacere suedeză sub același nume, licențiată de Autoritatea suedeză pentru jocuri de noroc. 10bet este operat de Ocean Star Limited, o companie care este înregistrată și în Malta. De asemenea, are o licență de case de pariuri la distanță în Irlanda. Licența a fost eliberată către Blue Star Planet Limited de către Revenue Commission.

De ce să pariezi la 10bet

10bet oferă o gamă largă de beneficii, motiv pentru care a crescut mereu în popularitate. Mai jos sunt câteva motive pentru a paria la 10bet.  

 • Varietate de joc: 10bet are o gamă uimitoare de jocuri pe care jucătorii pot paria. Acestea acoperă numeroase ligi, turnee și evenimente sportive pentru a se asigura că pariorii au cele mai multe opțiuni. Aceasta include toate evenimentele principale de eSports.

 • Bonusuri: Un alt motiv pentru a te înscrie la 10bet este să te bucuri de toate bonusurile profitabile oferite. Jucătorii pot primi până la 100 de euro în premii bonus pentru aderarea la site.

 • Opțiuni bancare: 10bet are o gamă largă de opțiuni bancare securizate. Aceasta înseamnă că toți clienții se pot bucura de confortul operațiunilor bancare prin canalele lor preferate. Unele opțiuni de plată includ cardul Visa, MasterCard, Paysafe, Skrill, Neteller și ecoPayz.

 • Interfata: Interfața de utilizator 10bet este destul de atractivă și ușor de navigat. Acest lucru îl face potrivit pentru jucătorii noi care încă nu s-au obișnuit cu modul în care funcționează pariurile online.

 • pariuri eSports: Pariurile Esports nu sunt destul de comune în majoritatea site-urilor de pariuri. Cu toate acestea, 10bet se numără printre cei mai buni furnizori de pariuri care oferă o gamă largă de evenimente eSports și opțiuni de pariere.

 • Cote: 10bet oferă cote competitive la pariuri, ceea ce are ca rezultat câștiguri mai mari pentru jucători.

 • Caracteristici suplimentare: Numeroase alte caracteristici fac ca pariurile pe 10bet să fie preferate. Acestea includ funcțiile de retragere în numerar și de streaming live.

Optiuni de plata

10bet are în prezent numeroase opțiuni de plată, toate putând fi folosite pentru a face depuneri. Cu toate acestea, este posibil ca jucătorii să nu poată utiliza unele opțiuni de plată pentru retrageri.

Opțiunile principale includ VISA, Verified, MasterCard, Skrill, Neteller, PaySafe, MuchBetter, Trustly și EPS. Procesarea plății se face de obicei instantaneu pentru toate opțiunile de plată a depozitului, iar tranzacțiile se pot reflecta asupra contului unui utilizator aproape imediat. 

Retragerile durează de obicei între una și trei zile lucrătoare. Compania are caracteristici de securitate de top pentru toate opțiunile bancare. Diferitele opțiuni de plată au stabilit și sume minime pe care jucătorii le pot depune sau retrage la un moment dat.

Jocuri populare pe 10bet

10bet permite pariarea pe aproape toate jocurile populare din lume. Acestea includ fotbal, tenis, baschet, volei, cricket, rugby, golf, curse cu motor, ciclism, curse de cai MMA și săgeți. Jucătorii pot paria și pe jocuri relativ mai puțin populare, cum ar fi futsal, șah și fotbal gaelic.

Ceea ce face ca 10bet să iasă în evidență față de restul concurenței este gama sa largă de opțiuni de pariuri eSports. Cele mai populare două jocuri sunt League of Legends și Counter-Strike Global Offensive (CSGO). Compania oferă întotdeauna turnee și jocuri de top ale echipelor de top, asigurându-se că jucătorii primesc cele mai multe opțiuni de pariere la evenimentele pe care le pot urmări. 

Gama largă de competiții oferite pentru CSGO include The International, Pro League, Master League, Overwatch, Dota 2, Rainbow Six, King of Glory, Volorant și Starcraft.

Tipuri de pariuri pe eSports

10bet a făcut o treabă fantastică în ceea ce privește modul în care își organizează piețele de pariuri eSports pe site-ul său. Îi face mult mai ușor pentru jucători să determine în orice moment tipurile de pariuri disponibile pentru ei. 

Cele trei piețe principale disponibile pentru eSports sunt pariurile pe linia monetară, pariurile spread și piețele peste/sub. Cu toate acestea, nu toate piețele sunt de obicei disponibile pentru toate funcțiile. Cotele date sunt, de asemenea, destul de competitive.

Pariați pe eSports la 10bet

Pariul pe eSports pe 10bet este relativ ușor. Pentru a accesa toate evenimentele eSports, un jucător trebuie doar să găsească și să facă clic pe fila eSports, situată în coloana din stânga a paginii de pornire. Jucătorul poate sorta apoi toate opțiunile de eSport în funcție de tipurile și piețele de pariuri disponibile. În plus, site-ul include un număr rezonabil de jocuri eSports pe care pariorii pot plasa pariuri. Mai jos este un punct culminant al celor mai favorite.

Avantaje și dezavantaje cu 10bet

La fel ca orice alt site de pariuri, 10bet are avantaje și dezavantaje. Este posibil ca avantajele și dezavantajele să nu afecteze fiecare jucător în mod similar, din cauza diferiților factori, cum ar fi locațiile geografice.  

Pro

Ușor de utilizat: 10bet are o interfață ușor de utilizat. Spre deosebire de mulți furnizori de pariuri online concurenți, jucătorii nu trebuie să navigheze prea mult pentru a localiza evenimentele de jocuri eSports și pentru a plasa pariuri.

Bonusuri generoase: Un alt profesionist de top al 10bet este că oferă bonusuri foarte atractive. Cele mai multe dintre premiile bonus pot fi folosite pentru a plasa pariuri pe eSports.  

Procesare de depozit instantanee: Toate depunerile din 10bet sunt procesate instantaneu. Acest lucru le permite jucătorilor să se bucure de pariuri pe jocurile lor preferate în orice moment, deoarece nu vor trebui să aștepte ca depozitele lor să fie procesate.  

Varietate de joc: 10bet are, de asemenea, o varietate relativ mare de sporturi pe care jucătorii pot paria. Aceasta include categoria eSports, care are multe dintre cele mai populare jocuri.  

Cote generoase: 10bet este cunoscut pentru că oferă cote generoase, ceea ce înseamnă că jucătorii pot obține cel mai mare profit din pariurile lor. Jucătorii pot primi, de asemenea, cote în formatele preferate, inclusiv formatele zecimal, fracțional și american.  

Pariuri live: Jucătorii au opțiunea de a paria atât pe evenimentele din timpul jocului, cât și pe cele dinainte de meci.  

Contra

Timpi de retragere relativ lungi: Timpul de procesare a retragerii durează relativ mai mult. Nu există nicio opțiune de procesare a retragerii în aceeași zi.  

Acoperire limitată a turneului: Turneele și ligile eSports disponibile pe 10bet sunt relativ puține. Acestea acoperă doar turneele și ligile de eSport de top și populare.

Jocuri

Topul eSporturilor preferate la 10bet

Counter-Strike Global Ofensive (CSGO)

CSGO este un joc popular cu împușcături multiplayer care pare să ofere cele mai multe piețe de pariuri pe 10bet. Este al 4-lea joc din seria Counter-Strike de la Hidden Path Entertainment și Valve. 

Ideea de bază din spatele jocului este că două echipe, Terorişti şi Antiterorişti, se luptă pentru a îndeplini oricare dintre numeroasele obiective diferite ale jocului. Exemplele includ contrateroriștii care încearcă să salveze ostaticii capturați de echipa teroristă.  

Dota 2

Dota 2 este un alt joc multiplayer care include o arenă de luptă. Jocul implică două echipe, fiecare având cinci jucători. Fiecare dintre echipe deține o bază separată, pe care trebuie să o protejeze împotriva celeilalte echipe. Fiecare echipă are un erou care are abilități și stiluri de joc unice. Echipa câștigătoare este cea care distruge o structură numită Ancient, situată în baza adversarului.  

Onoarea Regilor

Onoarea Regilor este, de asemenea, un alt joc multiplayer care include o arenă de luptă. Este printre cele mai populare jocuri eSports, înregistrând milioane de jucători activi în fiecare lună.  

Modul de joc implică controlul unui personaj cu diverse abilități unice de a ucide adversarii și personajele care nu sunt jucători. Uciderile răsplătesc jucătorii cu aur și experiență, folosite pentru a cumpăra articole și pentru a debloca mai multe abilități pentru personaje.  

League of Legends

League of Legends este un joc multiplayer dezvoltat de Riot Games. Acesta implică două echipe de cinci jucători care trebuie să lupte una împotriva celeilalte. Obiectivul principal al fiecărei echipe este să-și apere teritoriul. 

Fiecare dintre cei zece jucători din joc are control asupra unui personaj Campion. O echipă câștigă atunci când distruge Nexusul echipei adverse după ce a pătruns pe teritoriul său.  

Volorant

Valorant este un joc cu împușcături la persoana întâi dezvoltat de Riot Games. Personajele din joc se bazează pe culturi diferite din țări diferite. Jucătorii pot fi fie dintr-o echipă de atac, fie dintr-o echipă în apărare, fiecare echipă având cinci jucători. 

Fiecare câștig aduce jucătorilor mai multă monedă în joc, cu care pot cumpăra mai multe arme și încărcături. Un meci implică de obicei 25 de runde. Prima echipă care câștigă 13 runde devine câștigătoarea meciului.

Retrageri

Cum se face o retragere cu 10bet

Efectuarea retragerilor necesită, de asemenea, ca utilizatorul să se conecteze la contul său de pariuri. El poate apoi să navigheze la pagina de retragere și să aleagă cel mai potrivit canal de retragere. Următorul pas este să selectați suma de retragere dorită, să confirmați tranzacția și să așteptați ca aceasta să fie procesată.  

Limite de retragere

Limitele de retragere diferă în funcție de metoda de retragere utilizată. Suma minimă este de 10 EUR pentru toate opțiunile de retragere, cu excepția transferului bancar care are un minim de 25 EUR. Suma maximă de retragere este de 50.000 EUR pentru toate opțiunile, cu excepția cardurilor Visa și a opțiunilor MuchBetter. Cardurile Visa au o limită de 40.000 EUR, iar MuchBetter are o limită de 10.000 EUR.

Retrageri de pe mobil

Este posibil să faceți retrageri pe mobil, în funcție de metodele de retragere alese de un jucător. Atâta timp cât canalul de retragere permite retrageri mobile, jucătorii ar trebui să-și primească fondurile de oriunde s-ar afla.

Bonusuri

10bet oferă un număr bun de bonusuri tuturor jucătorilor care se califică. Jucătorii pot folosi bonusurile pentru a plasa pariuri pe majoritatea piețelor de pariuri, inclusiv în ligile și turneele de sporturi. 

Ceva demn de remarcat este faptul că bonusurile diferă în funcție de locația fizică din care un jucător de noroc se înregistrează pe site. Persoanele din mai multe țări nu se califică pentru niciun bonus la 10bet. Diferitele tipuri de bonusuri vin și cu seturi diferite de termeni și condiții.

Bonus și depunere la 10bet

10bet are câteva oferte de bonus de depozit. Cele mai multe dintre ele sunt bonusuri în numerar de până la 50% din depozitele efectuate, cu un plafon de la 50 EUR la 100 EUR. Cu toate acestea, nu există un bonus specific de depunere oferit pentru jocurile eSports. Bonusurile acordate trebuie, de asemenea, utilizate într-o perioadă stabilită pentru a fi valabile.

Procesul de înscriere la 10bet

Procesul de înscriere la 10bet este relativ ușor și durează doar câteva minute. De asemenea, nu costă niciun ban să te alăture. În primul rând, un jucător trebuie să viziteze site-ul oficial 10bet și să facă clic pe linkul de înscriere pentru a începe procesul. Următorul pas presupune adăugarea datelor personale pe care compania le va folosi în scopuri de identificare și verificare. 

Detaliile necesare includ țara de reședință, numărul de telefon, adresa de e-mail și adresa fizică. Jucătorul va alege apoi un nume de utilizator preferat și o parolă sigură. El poate opta și pentru a seta tipul de afișare a cotelor și moneda preferată înainte de a continua.

După ce a introdus toate detaliile relevante, jucătorul trebuie să introducă un cod de securitate și să accepte toți termenii și condițiile. 10bet va trimite apoi un e-mail de confirmare jucătorului. Contul este gata de utilizare după ce jucătorul dă clic pe linkul de confirmare trimis pe e-mailul său. Următorul pas ar implica efectuarea unei depuneri și continuarea jocului.

Cerințe de bonus la 10bet

Toate bonusurile oferite la 10bet vin cu mai multe cerințe. Cerințele se învârt în jurul calificărilor pentru bonusuri și a modului în care jucătorii pot folosi bonusurile în beneficiul lor. Mai jos sunt câteva dintre principalele cerințe de bonus.

Un jucător trebuie să facă o depunere

Un jucător trebuie să depună cel puțin 15 EUR. Abia atunci jucătorul poate utiliza bonusul relevant. Depunerea trebuie efectuată prin orice metodă de depunere care nu implică portofele electronice pentru a se califica pentru un bonus. 

Aceasta înseamnă că depozitele făcute din Skrill și Neteller nu vor fi eligibile pentru un bonus. În plus, jucătorul trebuie să introducă un cod bonus care reflectă bonusul care urmează să fie acordat. Codurile bonus sunt de obicei disponibile pe site-ul oficial și pe platformele de social media.

Cerințe de pariere

Este posibil să pariezi oferte bonus la jocurile eSports, să câștigi și să retragi câștigurile. Cu toate acestea, un jucător trebuie să îndeplinească mai multe cerințe de salarizare înainte de a putea retrage orice câștig din bonus. Pentru început, jucătorul trebuie să parieze valoarea depozitului eligibil și bonusul acordat de cel puțin cinci ori. 

În plus, cele cinci pariuri trebuie să fie pe pariuri simple cu minimum 1,8 cote sau pariuri combinate cu minim 1,4 cote pe selecție. În cele din urmă, jucătorul trebuie să îndeplinească și cerințele de pariere în primele treizeci de zile de la primirea bonusului, după care acesta este pierdut.

Bonusuri limitate

Toate ofertele bonus sunt limitate la jucători individuali, adresa gospodăriei, familie, adresă de e-mail, număr de telefon, dispozitive electronice partajate, număr de cont de plată și IP partajat. Motivul din spatele acestui lucru este de a împiedica jucătorii să facă pariuri împreună cu alți jucători pentru a garanta un profit din bonusuri, indiferent de rezultate.

Cerințe geografice

Jucătorii nu pot primi sau utiliza ofertele bonus dacă nu sunt localizați geografic în țările calificate. Asta indiferent de naționalitățile indicate în datele personale utilizate pentru înregistrare.

Plăţile

10bet are numeroase opțiuni de plată, asigurându-se că toți jucătorii pot depune sau retrage fonduri în cel mai convenabil mod pentru ei. Depunerile pot fi făcute în orice moment pentru a minimiza șansele ca experiența de joc a unui jucător să fie întreruptă pentru mult timp din cauza lipsei de fonduri. 

Principalele opțiuni de depunere disponibile pe 10bet sunt Visa Card, MuchBetter, Skrill, Neteller, Paysafecard, Trustly, EPS, Sofort și Euteller. Opțiunile de retragere sunt mai puține, inclusiv Visa, muchBetter, Skrill, Neteller, Trustly și Fast Bank Transfer.

Depozite

Cum să faci o depunere la 10bet

Primul pas pentru depunerea fondurilor este autentificarea la contul 10bet. După conectare, jucătorul ar trebui să navigheze la pagina de depunere, care va afișa toate opțiunile metodelor de depunere. Jucătorul alege apoi metoda de depunere preferată și selectează suma potrivită pentru depunere. Dacă jucătorul are un cod bonus, el poate introduce codul înainte de a apăsa butonul „depunere”. 

Jucătorul va fi apoi redirecționat către o pagină de procesare a plăților, conform opțiunii de plată selectate. De exemplu, atunci când depune dintr-un portofel electronic, site-ul va redirecționa jucătorul către contul său de portofel electronic, unde poate finaliza tranzacția.

Timpi de procesare a depunerilor și retragerii

Toate metodele de depunere sunt procesate instantaneu. Suma pe care un jucător o depune este de obicei reflectată în contul său în câteva secunde. Procesarea retragerii durează de obicei ceva mai mult. Retragerile cardului Visa și Trustly durează una până la două zile lucrătoare. Restul opțiunilor de retragere, cu excepția transferului bancar direct, procesează retragerile în termen de două zile. Transferurile bancare directe durează cel mai mult, ceea ce durează până la trei zile lucrătoare.

Joc Responsabil

Jocurile de noroc oferă atât de multă distracție încât pot crea dependență. Există și riscul de a pierde bani, ceea ce poate pune jucătorii în probleme financiare. Jocul de noroc în mod responsabil este cea mai bună soluție pentru a evita astfel de posibile efecte. Pentru aceasta, jucătorii ar trebui să planifice cât de mult și cât de des ar trebui să joace și să respecte planul, indiferent de activitățile lor de jocuri de noroc.

Jucătorii ar trebui, de asemenea, să învețe cum să-și gestioneze bankroll-ul pentru a minimiza pierderile și a maximiza profiturile. Crearea unui buget și respectarea unei strategii eficiente de pariere este cea mai bună soluție pentru asta. Pentru un caz în care pariorul nu poate controla activitățile sale de jocuri de noroc, căutarea ajutorului profesionist ar putea fi o idee bună.

A Sustine

Opțiuni de asistență pentru clienți 10bet

10bet oferă servicii de încredere pentru clienți pentru a se asigura că utilizatorii se bucură de cea mai bună experiență de pariere. Toate canalele de asistență pentru clienți sunt disponibile 24/7. Răspunsurile la interogări durează de obicei aproximativ 24 de ore, în funcție de numeroși factori, cum ar fi aglomerarea canalului, țara de reședință și canalul de contact utilizat. Principalele canale de asistență pentru clienți sunt:  

 • E-mail - support@10bet.com
 • Telefon - +35924925973, +35314372476, +35627780155
 • Chat live – disponibil după conectare

Reprezentanții de asistență pentru clienți sunt destul de profesioniști în timp ce răspund la întrebări. Ele oferă feedback precis în cei mai simpli termeni pentru a ajuta la rezolvarea problemelor jucătorului în cel mai scurt timp. Sunt, de asemenea, destul de prietenoși, ceea ce dă o imagine clară a modului în care le pasă de clienții lor.

Cont

Crearea unui cont la 10bet este un proces destul de simplu. Întregul proces poate dura doar câteva minute dacă totul este făcut corect. Înainte de a începe procesul de înscriere, jucătorii trebuie să își confirme statutul de eligibilitate. Jucătorii din țări care nu sunt eligibile pentru pariuri pe site nu ar trebui să-și piardă timpul creând un cont.  

Cerințe

Pentru a crea un cont, jucătorul trebuie să aibă 18 ani sau mai mult. De asemenea, jucătorul trebuie să aibă o adresă de e-mail validă. Pentru a plasa pariuri după înscriere, jucătorul va trebui, de asemenea, să depună fonduri în cont.  

Cum să creați un cont la 10bet

Pentru a începe procesul de înscriere, jucătorul trebuie să viziteze site-ul oficial 10bet. Apoi, jucătorul poate face clic pe butonul „alăturați-vă” situat în colțul din dreapta sus al paginii de pornire a site-ului. Site-ul va deschide un formular de înregistrare pe care jucătorul trebuie să îl completeze înainte de a continua. Unele dintre informațiile necesare includ numele, adresa de e-mail și data nașterii. De asemenea, jucătorul trebuie să aleagă un nume de utilizator disponibil și o parolă preferată.

Înainte de a finaliza procesul de înscriere, jucătorii pot alege să aleagă modul în care contul lor va afișa cotele. Cele trei opțiuni disponibile sunt zecimal, fracționat și american. După aceea, jucătorul trebuie să rescrie codul de securitate indicat pe pagină și să accepte termenii și condițiile. 

Jucătorul poate apoi să facă clic pe „creează cont” pentru a finaliza procesul. În cele din urmă, un e-mail de confirmare cu un link este trimis jucătorului. Jucătorul trebuie să deschidă e-mailul și să facă clic pe link pentru a finaliza procesul de înscriere.

Securitate

Criminalitatea cibernetică a devenit destul de comună, afectând aproape toate industriile, inclusiv industria jocurilor de noroc online. Acest lucru a dus la faptul că mulți jucători au o încredere scăzută atunci când depun sau retrag numerar către și dintr-un cont de joc. Cu toate acestea, acesta nu este cazul membrilor 10bet, datorită tuturor caracteristicilor de securitate stabilite de companie.  

Caracteristici de securitate

 • Cea mai recentă tehnologie de criptare: 10bet folosește cea mai bună tehnologie disponibilă de criptare a datelor și o actualizează în mod regulat pentru a fi în fața oricărei potențiale amenințări. Criptarea asigură că escrocii și hackerii nu pot accesa nicio informație compromițătoare.  

 • Asistență rapidă: 10bet oferă, de asemenea, un serviciu rapid pentru clienți, care este util jucătorilor noi. Răspunsurile rapide ale reprezentanților clienților minimizează șansele ca jucătorii să facă greșeli care le-ar putea compromite banii sau informațiile personale.  

 • Audit transparent: 10bet este supus unui audit transparent, efectuat de obicei de o firmă de audit independentă. Auditurile garantează jucătorilor că compania este de încredere.

 

După cum am menționat mai sus, toate procesele bancare sunt criptate pentru a elimina șansele de interceptări. Canalele bancare disponibile pe site sunt, de asemenea, toate de încredere și de renume. Toate acestea ajută la protejarea utilizatorului de a fi înșelat.

Utilizatorii ar trebui, de asemenea, să facă eforturi pentru a minimiza în continuare sau pentru a elimina șansele de a fi înșelați. Printre acestea se numără evitarea operațiunilor bancare în timp ce sunteți conectat la Wi-Fi public și aveți parole puternice.

În cazul oricărei suspiciuni, jucătorii ar trebui să fie atenți la orice activitate ciudată din conturile lor.

Sfaturi Si Trucuri

Există sfaturi și trucuri pe care jucătorii le pot folosi la 10bet pentru a-și îmbunătăți experiența de joc. Principalele se referă în primul rând la bonusuri și alte promoții. 

Bonusuri

De exemplu, bonusul de bun venit este de doar 50% din prima depunere, plafonat la 50 EUR. Cu toate acestea, jucătorii nu pot accesa acel bonus fără a utiliza codul „PLAY50”. De asemenea, unele dintre ofertele bonus nu sunt de obicei promovate în mod deschis. Astfel, jucătorii ar trebui să caute ofertele bonus disponibile și să profite de ele.

Buletin informativ

Abonarea la buletinele informative 10bet permite pariorilor să primească toate cele mai recente actualizări cu privire la promoții și oferte. Ofertele pot include bonusuri și pariuri gratuite. Buletinele informative conțin de obicei statistici ale evenimentelor majore ale săptămânii, pe care jucătorii le pot folosi pentru a lua decizii informate privind pariurile.

Strategia de pariuri

Găsirea strategiei de pariere potrivite este un alt truc pe care majoritatea jucătorilor de elită îl folosesc de obicei pentru a-și îmbunătăți șansele de câștig. Acest lucru este în special în ceea ce privește combinația de pariuri și valoarea pariului. Strategiile bune pot ajuta, de asemenea, un jucător să păstreze controlul asupra acțiunilor sale de pariuri.

Cote și pariuri eSport

Un alt sfat de top este să profitați de cotele eSports. Au cote mari, ceea ce înseamnă că jucătorii primesc plăți mai mari dacă își câștigă pariurile. eSporturile sunt, de asemenea, foarte distractive de urmărit, oferind jucătorilor nimic mai puțin decât cel mai bun din lumea pariurilor.

Jucătorii ar trebui să evite pariurile bazate pe emoții. Acest lucru se datorează faptului că emoțiile pot influența negativ deciziile lor de pariuri. Pariurile bazate pe emoții pot avea și efecte mentale dăunătoare, mai ales dacă pariurile nu funcționează pentru jucător. În aceeași notă, jucătorii ar trebui să evite, de asemenea, să parieze atunci când nu sunt în cea mai bună capacitate mentală, cum ar fi atunci când sunt beți sau stresați.

Când să plasați pariuri

Un alt truc pe care un jucător îl poate folosi este să aștepte cele mai bune oportunități de a plasa pariuri. Cotele de pariuri se schimbă de obicei în funcție de modificările oricărui factor care poate afecta rezultatele pariurilor. De exemplu, știrile despre un jucător accidentat pot duce la o scădere semnificativă a cotelor echipei sale. Prin urmare, strategia unui jucător este cea care ar trebui să determine momentul potrivit pentru a paria.

Faq

Este 10bet o companie de încredere?

10bet este printre cele mai de încredere companii de pariuri. Funcționează din anul 2003 și în prezent se laudă cu peste un milion de utilizatori activi care au încredere în el. Compania este, de asemenea, pe deplin licențiată de către Comisia pentru jocuri de noroc și reglementată de Autoritatea pentru jocuri de noroc din Malta. Numeroasele recenzii pozitive pe care utilizatorii 10bet le-au postat de-a lungul anilor în care a fost în funcțiune ajută, de asemenea, să indice credibilitatea sa.

10bet oferă pariuri eSports?

10bet oferă o mare varietate de pariuri eSports. Numărul de jocuri eSport disponibile în prezent nu este atât de mare pe cât și-ar dori majoritatea jucătorilor, dar acoperă multe ligi și turnee populare de eSports.

10bet permite utilizatorilor internaționali să parieze?

10bet permite jucătorilor din multe țări diferite să deschidă conturi și să facă pariuri. Cu toate acestea, există mai multe țări în care jucătorii nu au voie să folosească 10bet. O vizită rapidă pe site-ul oficial poate ajuta un jucător să determine dacă locația sa geografică și naționalitatea îi vor permite să deschidă un cont la 10bet.

Cât costă depunerea sau retragerea banilor?

Efectuarea depunerilor sau retragerilor pe 10bet este gratuită, indiferent de metoda sau canalul folosit. Cu toate acestea, utilizatorii pot suporta unele taxe pentru conversia valutară. Suma minimă de depunere este de 10 EUR, iar suma maximă de retragere este de 50 000 EUR.

Ce oferă clubul zece?

Ten Club se referă la un membru special rezervat doar pariorilor de elită ai 10bet. Beneficiile includ oferte personalizate, un manager de cont personal, invitații la evenimente VIP, servicii mai rapide pentru clienți, procesare mai rapidă a retragerilor, cerințe de transfer ușor și multe altele.

Când pot găsi jucătorii premii bonus 10bet?

Există mai multe situații în care jucătorii pot primi bonusuri. Primul bonus este acordat atunci când un jucător se înscrie cu succes pentru un cont 10bet și face prima sa depunere de minim 15 EUR. Alte recompense includ bonusuri de depunere ulterioare, bonusuri de weekend și bonusuri de recomandare.

Este 10bet o alegere bună pentru începători?

10bet este o alegere excelentă pentru începători. Asta pentru că interfața cu utilizatorul este destul de intuitivă, fără modele de navigare prea complicate. Piețele de pariuri sunt, de asemenea, prezentate într-un mod care face procesul de pariere ușor și distractiv.

Jucătorii pot paria pe jocuri live?

10bet oferă pariuri live pe aproape toate sporturile majore, inclusiv eSports. Aceasta înseamnă că jucătorii pot urmări jocurile lor preferate pentru o perioadă înainte de a paria, permițându-le să ia decizii mai bune de pariere. Pe lângă liniile de bani, compania oferă și numeroase elemente de recuzită.

Care sunt cerințele de rulare a bonusului?

Cerințele de transfer variază în funcție de bonusul acordat. Modalitatea ușoară de a afla cerințele particulare ale unui anumit tip de bonus este prin verificarea paginii de promovare de pe
Site-ul 10bet.

Este posibil să încasați la 10bet?

10bet oferă jucătorilor opțiunea de a încasa oricând. Funcția de retragere le permite jucătorilor să primească plăți anticipate pentru pariurile pe care le-au plasat, în loc să aștepte până când evenimentele de pariuri sunt soluționate.

Este posibil să ștergeți un cont 10bet?

Orice jucător care decide să-și ștergă contul din orice motiv o poate face oricând. Pentru a face acest lucru, jucătorul trebuie să trimită un e-mail prin care să îi solicite ștergerea contului csd@support10bet.co.uk.

Total score7.8

Date pe scurt despre cazinou

Year foundedYear founded: 2003
BonusuriBonusuri (5)
Bonus de bun venitBonus la depunere
Bonus la partidă
Coduri de bonusPariuri gratuite
JocuriJocuri (44)
American Football
Aussie Rules
Baccarat
Badminton
Baschet
Baseball
Biathlon
Blackjack
Box
CS:GO
Casino Holdem
Cricket
Curse de cai
Cycling
Darts
Dota 2E-sporty
Eurovision
Floorball
Formula 1
Fotbal
Futsal
Golf
Greyhounds
Ice Hockey
Keno
King of GloryLeague of Legends
Live Progressive Baccarat
Lozuri răzuibile
MMA
Motorsports
Pariuri pe fotbal
Pariuri sportive
Politică
Ruletă
Slots
Snooker
Sporturi
StarCraft 2
Table Tennis
Tennis
UFC
Virtual Sports
LicențeLicențe (3)
Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie
Malta Gaming Authority
Swedish Gambling Authority
LimbiLimbi (3)
arabă
engleză
suedeză
Metode de depunereMetode de depunere (16)
Credit Cards
Debit Card
EcoPayz
FastPay
MasterCardNetellerPayPalPaysafe Card
Prepaid Cards
Skrill
Swish
TrustlyVisa
Visa Debit
Visa Delta
Visa Electron
SoftwareSoftware (13)
2 By 2 Gaming
Ainsworth Gaming Technology
Amatic Industries
Big Time Gaming
Genesis Gaming
Leander Games
Microgaming
NetEnt
NextGen Gaming
Playson
Quickspin
Rabcat
iSoftBet
ȚăriȚări (9)
Arabia Saudită
Bahrain
Emiratele Arabe Unite
Irlanda
Kuweit
Oman
Qatar
Regatul Unit
Suedia