Știri

October 31, 2023

Supraviețuiește evenimentului intens de Halloween Tarkov și revendică recompense epice

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Escape From Tarkov este binecunoscută pentru evenimentele sale din joc, care țin jucătorii cu atenție de-a lungul anilor. În acest moment, jucătorii se confruntă cu un eveniment intens pe tema Halloween-ului în Tarkov, care îi împinge la limita abilităților lor – și oferă câteva recompense incredibile în același timp. Este unul dintre evenimentele mai complexe și mai inovatoare pe care le-am văzut în Escape From Tarkov în ultimii ani, iar asta înseamnă că un ghid pentru evenimentul Tarkov de Halloween este de cea mai mare importanță.

Supraviețuiește evenimentului intens de Halloween Tarkov și revendică recompense epice

Plimbați-vă cu ușurință prin eveniment

Dacă doriți să treceți prin eveniment cu o provocare cât mai minimă posibil, atunci consultați ghidul nostru de mai jos. La fel ca multe evenimente Tarkov, reușita la acesta depinde aproape în întregime de capacitatea ta ca PMC. Este bine și bine acest ghid care detaliază pașii pe care trebuie să-i urmezi, dar va depinde de tine să ai abilitățile de iubitor pentru a te vedea prin acest eveniment de coșmar.

Sosirea lui Zriyachiy

Totul este despre Zriyachiy anul acesta și vine purtând atât cadouri, cât și arme – dar nu ai mai văzut până acum. Iată ghidul nostru pas cu pas (cu câteva sfaturi de top) pentru a depăși evenimentul de Halloween Escape From Tarkov.

Este prietenos, la început

Pe fiecare hartă, ai șansa să-l găsești pe Zriyachiy, unul dintre cei mai noi șefi din Escape From Tarkov, care a fost prezentat în Lighthouse anul trecut. Este prietenos la început și va arunca prada la întâmplare pe podea când te apropii de el. Cu toate acestea, acest eveniment de Halloween Tarkov începe atunci când profitați de starea lui prietenoasă pentru a-l ucide fără prea multe provocări.

Carantină

Odată ce l-ai ucis pe Zriyachiy, vei observa că toate extrasele devin deblocate - pentru tine, adică. Fiecare alt jucător are site-urile de extrase blocate și nu pot părăsi harta. Există un obstacol enorm de depășit pentru a le debloca din nou, din păcate.

Opriți Ritualul

Acum că Zriyachiy a murit, vei avea șapte minute pentru a găsi, a întrerupe și a opri un ritual cultist. Nu este greu de urmărit – este marcat de o rază albastră uriașă care ajunge până în cerul acum furtunos. Odată ce ajungi la locul ritualului, va trebui să te confrunți cu culți înfuriați, însetați de sânge, care încearcă să-l învie pe Zriyachiy – și vei dori să faci asta cât mai curând posibil.

Alerga.

Dacă nu reușiți să opriți Ritualul, un „Zriyachiy răzbunător” va fi invocat din morți și este aproape imposibil de ucis. Fiecare membru (inclusiv capul și toracele) are 6.666 de sănătate - adică aproape 40.000 CP. El te va urmări până la capătul hărții pentru a te elimina și doar echipa cea mai bine coordonată și copleșită îl va putea elimina. Dacă îl poți ucide, extrasele se deschid și vei primi niște recompense dulci.

Sfaturi de top pentru evenimentul de Halloween Tarkov

Aceasta este calea pe care va trebui să o urmezi, dar iată câteva sfaturi cheie de care vei avea nevoie pentru a reuși.

  • Articolele Green Flare nu funcționează pentru cultisti (nu pot fi aliați), dar vor lucra pe șefi precum Glukhar, care te vor ajuta să lupți împotriva cultilor
  • Dacă cultistii își pot duce la bun sfârșit ritualul, vei fi lovit de debuff-uri perturbatoare care fac ca arma să se blocheze în mod constant
  • Perfotoran și XTG-12 sunt singurele articole medicale care îndepărtează otrăvurile cultiste, așa că asigurați-vă că aveți una sau alta
  • Cultiștii au fost dezactivați pentru eveniment și acum au pași audibili și pot apărea pe termice
  • Dacă joci ca jucător Scav și ritualul Zriyachiy a fost finalizat, și tu vei fi vânat de el și de culțiștii săi

Concluzie

Profită de incitantul eveniment Tarkov de Halloween cât durează! Urmați ghidul, folosiți sfaturile și depășiți provocările pentru a culege recompensele dulci.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri