Știri

February 15, 2024

Stăpânește Tremors of the Earth Quest în WoW Classic și WoW Season of Discovery

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Introducere

Tremors of the Earth este considerată una dintre cele mai dificile căutări din World of Warcraft Classic. Deși oferă recompense excepționale, cum ar fi Blazewind Breastplate cu +23 Agility, finalizarea acestei misiuni nu este o sarcină ușoară.

Stăpânește Tremors of the Earth Quest în WoW Classic și WoW Season of Discovery

Nivel de dificultate

Dacă încercați Tremors of the Earth în timpul fazei a doua a Sezonului Descoperirii, veți descoperi că este conceput pentru jucătorii care depășesc nivelul 50. Cu toate acestea, limita de nivel în faza a doua este 40, ceea ce face dificil de finalizat fără un grup de calificați. cinci jucători.

Prima parte: Găsirea șefului Tho'grun

Pentru a începe misiunea Tremors of the Earth, trebuie să aduni Semnul Pământului. Învingerea șefului Tho'grun, un NPC care cutreieră Badlands, este cheia pentru obținerea acestui obiect. În timp ce găsirea șefului Tho'grun poate fi dificilă din cauza locației sale imprevizibile, a avea căutarea în jurnalul tău crește șansele de a-l întâlni. Odată ce l-ați învins pe șeful Tho'grun, jefuiați Semnul Pământului și întoarceți-vă la Garek pentru a finaliza prima parte a misiunii.

Partea a doua: Hematus și Blacklash

După ce ați predat Semnul Pământului, veți primi următorul obiectiv: găsirea și înfrângerea a doi dragoni negri, Hematus și Blacklash. Înainte de a le angaja, trebuie să activați trei piloni situati în Badlands. Acești stâlpi deblochează accesul la dragoni. Este important să rețineți că Hematus și Blacklash sunt inamici de nivelul 50, așa că adunarea unui grup este esențială. Se recomandă o echipă completă, cu jucători DPS puternici, un tanc și un vindecător. Odată ce învingi dragonii, jefuiește-le cadavrele pentru Lanțurile Hematus și Blacklash's Bindings, pe care va trebui să le aduci înapoi lui Garek.

Concluzie

Completarea Tremors of the Earth este o sarcină provocatoare care necesită o planificare și o coordonare atentă. Cu toate acestea, recompensele, în special râvnita Blazewind Breastplate, o fac să merite. Dacă ești pregătit pentru provocare, adună un grup priceput și pornește în această căutare epică în WoW Classic și WoW Season of Discovery.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri