Știri

February 14, 2024

Saga lui Selen Tatsuki: Terminare, rezistență și independență

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

De la sfârșitul lui decembrie 2023, comunitatea VTuber a fost captivată de saga în curs de desfășurare a lui Selen Tatsuki și NIJISANJI EN. Selen Tatsuki, un streamer talentat și membră a celui de-al doilea val de talent VTuber al NIJISANJI EN, a devenit rapid populară cu personalitatea ei energică și abilitățile impresionante de joc. Cu toate acestea, călătoria ei a luat o întorsătură bruscă când NIJISANJI EN și-a reziliat contractul pe 5 februarie 2024.

Saga lui Selen Tatsuki: Terminare, rezistență și independență

Cine este Selen Tatsuki?

Selen Tatsuki, cunoscută pentru natura ei haotică și competitivă, a devenit unul dintre cei mai iubiți streameri ai NIJISANJI EN. Cu peste 800.000 de abonați YouTube și 130.000 de urmăritori Twitch, ea a fost o forță de luat în seamă în comunitatea VTuber. Încetarea ei bruscă i-a lăsat pe fani să se întrebe ce s-a întâmplat.

Terminarea

NIJISANJI EN și ANYCOLOR, compania-mamă, au lansat o declarație pe Twitter în care anunță rezilierea contractului lui Selen Tatsuki. Compania a invocat încălcări repetate ale contractului, declarații înșelătoare pe platformele sociale, nerespectarea confirmării drepturilor și rapoartele în curs de desfășurare de comportament neadecvat drept principalele motive pentru decizia sa. Cu toate acestea, specificul acestor afirmații rămâne vag, cu doar două exemple furnizate.

Controverse și revendicări conflictuale

Unul dintre exemplele citate a fost un avertisment dat lui Selen în mai 2023 pentru că a făcut declarații înșelătoare care ar putea afecta reputația companiei. Al doilea exemplu a implicat o coperta de sărbătoare a Ultima ceașcă de cafea a lui LilyPichu, pe care Selen a lansat-o ca un cadou de Crăciun pentru comunitatea ei. NIJISANJI a susținut că Selen a continuat cu postarea neautorizată a copertei, în timp ce Selen și alte surse, inclusiv LilyPichu însăși, au contestat această afirmație.

Spitalizarea și acuzațiile lui Selen

Selen a dezvăluit că a fost internată în spital după problemele videoclipului muzical, invocând un accident. Cu toate acestea, după terminarea ei, ea a clarificat că de fapt a fost internată în spital pentru o tentativă, probabil referindu-se la o tentativă de sinucidere. Ea a atribuit acest lucru agresiunii interne și unui mediu toxic din cadrul NIJISANJI EN. De asemenea, au fost ridicate îngrijorări cu privire la controlul de către NIJISANJI asupra contului privat de Twitter al lui Selen, unde au fost făcute declarații cu privire la spitalizarea ei fără a se preciza că nu ar fi de la ea însăși streamer.

Răspunsul lui NIJISANJI

NIJISANJI nu a recunoscut-o public pe Selen de la încetarea ei, cu excepția unei declarații adresate acționarilor ANYCOLOR în care se menționează că impactul financiar al rezilierii contractului ei ar fi neglijabil. Cu toate acestea, tratamentul cu Selen a dus la consecințe negative pentru companie, inclusiv o scădere a valorii acțiunilor și încetarea proiectelor de colaborare de către alte companii și persoane fizice.

Următoarele

Selen, care folosește acum contul personal DokiBird, a câștigat o mulțime de urmăritori de la încetarea ei. Canalul ei de YouTube a depășit 500.000 de abonați și își îmbrățișează noua ei independență ca creator independent. Ea plănuiește să se concentreze pe crearea de conținut fără restricții corporative și speră să avanseze într-o comunitate pozitivă și susținătoare.

În concluzie, saga lui Selen Tatsuki și NIJISANJI EN este o poveste a rezilienței și a rezilienței. În timp ce specificul încetării rămâne neclar, Selen și-a găsit putere în comunitatea ei și este hotărâtă să reușească ca creator independent. Să o susținem și să învățăm din această experiență, promovând o cultură a respectului și înțelegerii în comunitatea VTuber.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri