Știri

February 15, 2024

Progrese și provocări în războiul galactic: alăturați-vă luptei în Helldivers 2

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

În Helldivers 2, soarta Super Pământului stă în mâinile tale și ale colegilor tăi Helldivers. Războiul Galactic este o bătălie crucială care determină viitorul galaxiei. Retragerea nu este o opțiune, deoarece poate pune restul galaxiei în pericol.

Progrese și provocări în războiul galactic: alăturați-vă luptei în Helldivers 2

Progrese în Războiul Galactic

De la lansarea sa pe 8 februarie, Helldivers 2 a cunoscut progrese în Războiul Galactic împotriva celor două facțiuni. Sectorul Orion, format din Heeth și Angel's Venture, a fost eliberat, ducând la deschiderea Sectorului Umlaut. Eliberarea planetelor deblochează noi sectoare, permițând progrese suplimentare în război.

Sectoare și facțiuni

Începând cu 15 februarie, există trei sectoare deschise și patru sectoare Terminid blocate. Prin eliberarea altor planete controlate de Terminid, se va obține acces la sectoarele blocate. Sectoarele controlate de Terminid includ Umlaut, Mirin, Draco, L'estrade și Sten, în timp ce sectoarele controlate de Automaton sunt Xzar și Severin.

Urmărirea progresului

În Helldivers 2, serviciul tău ca Helldiver este înregistrat continuu și subliniat în procentul de eliberare de pe fiecare planetă. Procentul de eliberare este afectat de finalizarea cu succes a misiunilor de către dumneavoastră și alți Helldivers. Există două bare de progres pentru a urmări:

  1. Controlul sectorului: Această bară reprezintă progresul de eliberare acumulat al fiecărei planete într-un anumit sector controlat de oricare dintre facțiuni.
  2. Campanie de eliberare: Această bară reprezintă progresul de eliberare a unei planete specifice în interiorul unui sector.

Progresul Războiului Galactic

Procentul Războiului Galactic este datele acumulate ale tuturor jucătorilor și ia în considerare finalizarea obiectivelor primare și secundare, curățarea avanposturilor și eșecurile misiunii. Fiecare factor contribuie la creșterea sau scăderea eliberării planetei. Progresul începe de la zero la sută și se umple pe măsură ce misiunile sunt finalizate, ducând în cele din urmă la eliberarea planetei.

Noi domenii și provocări

Odată ce o planetă este eliberată, se deschide una nouă, oferind noi zone de explorat. Aceste zone prezintă terenuri unice și condiții meteorologice extreme. Indiferent de nivelul de dificultate ales, orice misiune finalizată contribuie la progresul general al Războiului Galactic.

Impactul performanței misiunii

Părăsirea mai devreme a misiunilor sau eșecul în îndeplinirea obiectivelor în intervalul de 40 de minute va întârzia eliberarea planetei. Starea de progres al Războiului Galactic în curs este vizibilă pentru toți jucătorii.

Comenzi majore

Pentru a progresa în Războiul Galactic, jucătorii trebuie să finalizeze Comenzi majore. Aceste comenzi se concentrează pe Campania de Eliberare, îndemnând jucătorii să elibereze planete și să deblocheze noi sectoare. Fiecare Comandă Majoră oferă Rechiziții (cash) și Medalii Warbond drept recompense. Prima comandă s-a concentrat pe curățarea Sectorului Orion, în timp ce cea mai nouă comandă se concentrează pe campaniile de apărare împotriva automatului.

Dezvoltare constantă

Helldivers 2 urmează o formulă live-service, în care progresul este influențat direct de alți jucători. Jocul este în continuă dezvoltare, asigurând o experiență unică și în evoluție. Atâta timp cât Arrowhead continuă dezvoltarea jocului, progresul Războiului Galactic va continua să modeleze soarta Super Pământului.

Alătură-te Luptei

Dacă doriți să revendicați victoria pentru Super Pământ, este timpul să luați armele și să vă alăturați luptei din Helldivers 2.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri