Pixel.bet Călătorie către eSports proeminente

Știri

2022-06-16

La începutul lunii ianuarie 2018, Pixel.bet și-a făcut cunoscută afirmația pe scena pariurilor eSports după lansarea unui site dedicat de pariuri eSports. Pixel.bet a vizat doar piața europeană în primii ani, operand sub o licență de jocuri Curacao. Acest lucru însemna că furnizorul de pariuri nu era disponibil în Regatul Unit, deoarece nu avea o licență de la Comisia pentru jocuri de noroc din Regatul Unit în acel moment.

Pixel.bet Călătorie către eSports proeminente

Lansată inițial în modul Beta, platforma lor a căutat să acopere turnee de eSports, inclusiv pe cele majore precum League of Legends (LoL), Heroes of the Storm, Starcraft, Dota 2 și Counter-Strike: Global Offensive (CS: GO), care apar în mod regulat în turneele eSports. Aceasta ar fi fost o veste bună pentru fanii eSports, dar CEO-ul Pixel.bet la acea vreme, domnul Richard Smith, avea in plan să extindă acoperirea eSports și să ofere o platformă dedicată în loc să aibă jocurile eSports ascunse într-un colț mic într-un pariu. site care s-a concentrat pe fotbal sau tenis în cuvintele lui.

Proprietate

În timpul Pixel. primii ani ai pariului, în septembrie 2018, Leo Vegas Group, o companie suedeză de jocuri de noroc, a achiziționat un pachet de 51% din Pixel Holding Group Ltd. Această achiziție a fost făcută prin LeoVentures Ltd, o mișcare inspirată din viziunile investitorilor, care s-a aliniat perfect cu Pixel. .parii. Dintr-o declarație lansată de Pixel.bet, acest parteneriat inițial și-a propus să treacă compania la următoarea fază, permițându-i să „se pregătească pentru o lansare mai largă”. În plus, LeoVegas și-a crescut participația pe Pixel cu 34%, în urma creșterii eSports din ultimii ani, pentru a-și consolida eforturile.

Parteneriate cheie

Playson accesează rețeaua Pixel.bet

Parteneriatele joacă, fără îndoială, un rol semnificativ în operațiunile LeoVegas. LeoVegas și Pixel.bet colaborarea a fost esențială. Această mișcare a făcut ca Pixel.bet să încorporeze unele dintre cele mai importante titluri Playson în portofoliul lor extins de jocuri. Cu toate acestea, Playson a fost principalul beneficiar al acestui parteneriat, deoarece și-a sporit angajamentul pe piețele germane și scandinave, unde operează în principal LeoVegas.

Din parteneriatul comercial al Playson, CEO-ul Pixel.bet Erick Kristiansen a lăudat eforturile dintre acești doi furnizori de jocuri, Playson aducând o suită de conținut de ultimă oră și caracteristici de joc impresionante.

Pixel.bet este partener cu PandaScore

Recent, PandaScore, un furnizor de cote și date eSport live, a încheiat un acord cu Pixel.bet. Prin acest acord, PandaScore va oferi Pixel.bet widget-urile inovatoare de statistici eSports, concepute pentru a oferi jucătorilor Pixel.bet eSports statistici ale jucătorilor cheie pentru a-i ajuta să facă alegeri informate.

De-a lungul anilor, jucătorii Pixel.bet s-au bazat întotdeauna pe date externe atunci când plasau pariuri. Lipsa datelor oficiale este de vină pentru lupta cu care se confruntă furnizorii de pariuri esport pentru a oferi fanilor conținutul potrivit. Parteneriatul Pixel.bet/PandaScore este salutat ca fiind primul de acest fel în industria pariurilor eSports.

Flavien Guillocheau, CEO-ul PandaScore, rămâne optimist cu privire la acest parteneriat, afirmând că succesul în pariurile eSports este ancorat pe judecată sănătoasă și puțin noroc. În timp ce și-a exprimat încântarea față de tranzacție, el și-a subliniat și dorința de a se asocia cu alte site-uri de pariuri esport.

Prezentare generală Pixel.bet

Pixel.bet este, fără îndoială, o destinație inovatoare de jocuri pentru pasionații de eSports. Jucătorii au creat această platformă, ceea ce înseamnă că experiența de joc oferită aici este personalizată pentru ei. Datorită amestecului său impresionant de distracție și profesionalism, o înțelegere reală a nevoilor jucătorilor rămâne evidentă pe această platformă.

Recent, Pixel.bet a lansat o platformă dedicată de pariuri esport, care promite creativitate și inovație de neegalat în acoperirea lor. Această platformă bifează toate căsuțele din următoarele zone.

Piețe de pariuri și cote

Dacă există o zonă în care Pixel.bet prosperă, ar trebui să fie în piețele și cotele lor de pariuri. Site-ul oferă o varietate de tipuri de pariuri pentru aproape fiecare eveniment eSports. Pe lângă pariurile câștigătoare obișnuite, site-ul oferă o listă lungă de opțiuni de pariere, cum ar fi ucideri și handicapuri. Pixel.bet funcționează excepțional de bine în acest departament, iar mai multe piețe de pariuri și cote ar putea fi în curând pe drum.

Proiectare de site-uri

Designul site-ului Pixel.bet este impresionant din multe puncte de vedere. Pentru început, noul lor site este foarte ușor de navigat și de localizat. Schema de culori roz, violet și mov a site-ului, cu accentele verzi, promite un design irezistibil care ademenește orice parior.

Live streaming

Parioșii eSports de astăzi apreciază foarte mult funcția de streaming live. Pixel.bet oferă link-uri în flux live pe toate paginile sale pentru a-i ajuta pe pariori să urmărească jocurile atunci când plasează pariuri. Funcția lor de stream live acoperă atât jocurile pre-meci, cât și jocurile live și este susținută de Twitch (un serviciu interactiv de stream live).

Cu o varietate impresionantă de piețe de pariuri eSports, împreună cu o serie de alte funcții, rămâne evident că Pixel.bet servește un sport printre cele mai bune site-uri de pariuri eSports. De asemenea, faptul că casele de pariuri oferă o secțiune de cazinou este o dovadă a faptului că Pixel.bet are în suflet interesul jucătorilor. Dar, eSporturile fiind obiectivul lor principal, cel mai bine este să anunțați povestea cazinoului pentru o altă zi.

Cele mai recente știri

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino
2022-11-24

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino

Știri