Știri

February 15, 2024

Personalizați-vă ecranele de încărcare în Modern Warfare 3 pentru o experiență multiplayer îmbunătățită

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Modern Warfare 3 oferă jucătorilor posibilitatea de a-și personaliza ecranele de încărcare în timp ce se încarcă într-un meci multiplayer. Această caracteristică, deși simplă, poate fi ușor trecută cu vederea în setări.

Personalizați-vă ecranele de încărcare în Modern Warfare 3 pentru o experiență multiplayer îmbunătățită

Opțiuni de personalizare

În timp ce zilele creării emblemelor personalizate în Call of Duty ar putea fi în urmă, există încă o mulțime de opțiuni de personalizare disponibile în Modern Warfare 3 și Warzone. Jucătorii pot alege dintr-o varietate de arme unice și camuflaj pentru vehicule, care pot fi câștigate prin provocări, evenimente sau achiziționate din magazin. În plus, jucătorii pot echipa cărți de vizită speciale, embleme sau chiar pot crea o etichetă unică de clan pentru a-și prezenta grupul de prieteni.

Schimbarea ecranului de încărcare

Pentru a schimba ecranul de încărcare în multiplayer, urmați acești pași simpli:

  1. Încărcați în sediul CoD.
  2. Selectați opțiunea multiplayer.
  3. Derulați la fila Personalizare.
  4. Alegeți opțiunea Ecran de încărcare.
  5. Selectați dintre ecranele de încărcare disponibile pe care le-ați deblocat.

Jucătorii au, de asemenea, opțiunea de a randomiza ecranul de încărcare din opțiunile lor deblocate sau de a alege până la 10 favorite, pe care jocul le va parcurge în timp ce așteaptă sau părăsesc un meci multiplayer. Pentru a marca un ecran de încărcare ca favorit, jucătorii pot apăsa butonul triunghiular de pe PlayStation sau butonul Y de pe Xbox când vizualizează ecranul dorit.

Deblocarea ecranelor de încărcare

Pentru ecranele de încărcare blocate, Modern Warfare 3 va redirecționa jucătorii către pachetul specific unde îl pot adăuga la colecția lor. În plus, există ecrane de încărcare gratuite care par blocate, dar care pot fi obținute prin finalizarea provocărilor zilnice și săptămânale.

Rămâneți la curent

Pentru a fi la curent cu noile ecrane de încărcare din Modern Warfare 3 și Warzone, jucătorii ar trebui să verifice în mod regulat fila Eveniment, care este actualizată frecvent cu noi provocări și recompense.

Urmând acești pași, jucătorii își pot personaliza cu ușurință ecranele de încărcare în Modern Warfare 3 și își pot îmbunătăți experiența multiplayer.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri