Parimatch părăsește Rusia, se extinde în India

Știri

2022-06-09

Parimatch se numără printre cele mai bune site-uri de pariuri esport, care sunt de încredere, unde pariorii pot întotdeauna să parieze pe sporturile, turneele sau clubul de fotbal preferat. Paritch oferă pariuri live, știri sportive în curs și clasamente ale campionatelor. Furnizorul de pariuri oferă, de asemenea, statistici detaliate și analize zilnice. Paritorii pot paria pe peste douăzeci de sporturi din peste cincizeci de țări. Aceste evenimente acoperă peste două sute de ligi cu peste 500 de evenimente sportive zilnice.

Parimatch părăsește Rusia, se extinde în India

Încetarea operațiunilor în Rusia

După ce a finalizat toți pașii juridici și tehnici, Parimatch Tech și-a scos marca de pe piața din Rusia. Parimatch Tech a anunțat în martie 2022 că iese de pe piața rusă din cauza invaziei Ucrainei.

În 2016, Betring LLC a semnat un parteneriat cu Parimatch Tech pentru a conduce brandul Parimatch în Rusia. Betring a primit toate drepturile de utilizare a mărcii Parimatch în Rusia, ca parte a acestui acord. Cu toate acestea, Parimatch Tech, o companie ucraineană, a trimis documente de reziliere a Betring pentru a opri rularea mărcii Parimatch în Rusia. În plus, Betring a fost obligat să limiteze utilizarea mărcii Parimatch în contractele de sponsorizare locale.

Această anulare înseamnă că toate materialele publicitare Parimatch, emblemele, culorile, ambasadorii globali și sloganurile sunt interzise în Rusia. De asemenea, tuturor ambasadorilor locali li se interzice utilizarea oricărei mărci Parimatch.

Fără dată de returnare în planul curent

Potrivit lui Roman Syrotian, co-șeful executiv al Parimatch, războiul Rusiei împotriva poporului și statului ucrainean a făcut imposibil ca aceștia să folosească brandul și soluțiile digitale ale Rusiei. Astfel, Parimatch a încetat să asiste la toate activitățile operaționale și tehnice și și-a retras marca comercială.

Maksym Liashko, co-șef executiv al Parimatch Tech, a considerat că decizia consiliului de a ieși de pe piața rusă a fost îndeplinită pe bună dreptate. Orice utilizare a mărcii Parimatch în Rusia va fi considerată o încălcare a proprietății intelectuale. Ei au reiterat că decizia nu a fost un restil sau un rebranding. Franciza a fost închisă complet.

Încetarea parteneriatului pentru spiritul de echipă

Multe organizații de sporturi și-au încetat sau și-au redus operațiunile în Rusia sau cu organizații rusești din cauza invaziei Rusiei în Ucraina. În urma ieșirii Parimatch de pe piețele rusești, afacerea de pariuri și organizația rusă de esports Spirit de echipa și-au încheiat cooperarea devreme.

În ianuarie, companiile au anunțat că își vor extinde cooperarea. Șeful Esports al Parimatch Tech, Stepan Shulga, a reacționat la decizie, spunând că nu au pretenții reciproce, deoarece toate obligațiile parteneriatului au fost îndeplinite. Cu toate acestea, ei cred că aceasta a fost singura modalitate de a trece de ei din cauza provocărilor de lucru în timpul conflictului.

De atunci, Parimatch și-a suspendat obiectivele de dezvoltare a sporturilor pentru a-și dedica resursele pentru a ajuta Ucraina în luptă. În urma invaziei Rusiei, compania a decis să-și închidă activitățile rusești în februarie. Este inclusă și platforma sa Parimatch Tech, care oferă soluții tehnologice operatorilor din țară.

În mod similar, Team Spirit și-a mutat sediul din Rusia la Belgrad, Serbia. În plus, grupul a declarat că va amâna pentru moment planurile de extindere a infrastructurii de la Moscova.

Parimatch a fost un partener onest și de încredere cu care Team Spirit a stabilit înțelegere reciprocă în toate situațiile, potrivit lui Nikita Chukalin, CEO al Team Spirit. El și-a exprimat recunoștința pentru trei ani de muncă productivă în numele echipei, iar această separare forțată nu le-a adus nicio bucurie. Echipa are o înțelegere clară a situației actuale și lucrează împreună cu Parimatch fără a face acuzații unul împotriva celuilalt.

Oportunități de pariuri mai atractive în India

Noua inițiativă a fost lansată de PMI, o firmă de servicii care ajută Parimatch în planificarea și implementarea strategiei sale de expansiune. Compania este încântată să vadă că industria jocurilor de noroc crește în țară.

Paritch Exchange este un nou mod de a paria online care este mai adaptabil, mai profitabil și mai plăcut. Parimatch a anunțat deschiderea bursei de pariuri, o platformă online care devine rapid cunoscută ca un nou tip de pariuri esport. Utilizatorii au mai multe oportunități de a paria și de a câștiga datorită gamei largi de pariuri disponibile pe noile piețe. Rapiditatea cu care sunt acceptate pariurile, precum și alte caracteristici, sunt remarcabile.

PMI, o afacere de servicii însărcinată cu dezvoltarea și implementarea planului de expansiune al lui Parimatch, a anunțat noua inițiativă, indicând faptul că sectorul jocurilor de noroc din țară este în creștere. Parimatch Exchange este o platformă unică de pariuri care combină pariurile tradiționale și cele generale. Îmbunătățește eficacitatea și eficiența pariurilor într-o varietate de moduri.

Cote mai bune cu Exchange

Există un aspect foarte atrăgător: se poate face un pariu și poate oferi un coeficient mai semnificativ, dar acesta trebuie susținut și egalat de un alt jucător. Utilizatorii beneficiază de tarife mari și de o mai mare transparență în ceea ce privește numărul de oameni care pariază și suma totală pariată. Cifra de afaceri este întotdeauna evidentă la afișarea sumelor plătite pentru eveniment. Dacă o altă persoană este dornică să parieze, schimbul permite clienților să facă pariuri mai mari.

Platforma Parimatch Exchange este mai atrăgătoare și mai eficientă pentru pariuri, deoarece combină pariurile tradiționale și online. Layers și Backers au pariurile lor egalate mai rapid prin potrivirea ambelor părți. Folosind Parimatch Exchange, pariorii și-au îmbunătățit cotele și au dobândit expertiză utilă. De asemenea, permite clienților să parieze unul împotriva celuilalt, indiferent dacă evenimentul are loc sau nu, odată ce suma pariului este convenită. Baza sa principală de funcționare este similară cu cea a unei burse de valori. Clienții pariază pe o varietate de evenimente sportive din întreaga lume.

Cele mai recente știri

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino
2022-11-24

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino

Știri