O privire mai atentă asupra bonusurilor de pariuri Esports

Știri

2022-05-19

Industria esporturilor continuă să crească din putere în forță. Cu toți indicatorii care indică un viitor pozitiv, această industrie a atras o atenție masivă din diverse părți, cheie printre acestea fiind industria pariurilor online.

O privire mai atentă asupra bonusurilor de pariuri Esports

Cu noile cazinouri care intră în industria jocurilor de noroc online și cu cele existente dornice să-și cimenteze pozițiile, poate fi deosebit de dificil pentru orice parior să aleagă definitiv un favorit. Casele de pariuri online care acoperă evenimentele de sport sunt, de asemenea, la curent cu concurența.

Pentru a ieși din mulțime, site-uri de pariuri esport oferă o listă lungă de promoții și stimulente pentru a atrage noi jucători și a-și păstra baza de clienți. Ca rezultat, fiecare jucător dornic să obțină la maximum de la bonusurile de pariuri online în esports ar trebui să înceapă prin a înțelege ce face un bonus bun pentru eSports.

Tipuri de bonusuri Esports

Pentru un bonus de pariuri esport pentru a se califica drept cel mai bun, trebuie să bifeze anumite căsuțe. Pentru început, acest articol explorează câteva bonusuri tipice disponibile pe site-urile de pariuri esport. Acestea includ:

Bonusuri de bun venit

Cunoscute și sub denumirea de bonusuri de înscriere, bonusurile de bun venit sunt printre cele mai populare bonusuri oferite de site-urile de pariuri eSport. Aceste stimulente sunt oferite exclusiv jucătorilor noi de pe orice site și aproape fiecare casă de pariuri le oferă.

Bonusurile de bun venit vin în diferite forme și forme. Bonusul de depunere egal este, fără îndoială, un element de bază în industria eSports, care vede jucătorul obține un procent egal din depunerea inițială. Alte bonusuri populare de bun venit oferite pariorilor eSports includ pariuri gratuite și sporuri de profit.

Pariuri gratuite

Pariuri gratuite sunt de obicei oferite ca parte a bonusului de bun venit. Cu toate acestea, majoritatea caselor de pariuri care oferă pariul gratuit îl leagă de obicei la titluri specifice, cum ar fi League of Legends sau Dota 2. Astfel, pariurile gratuite sunt de obicei specifice jocului, iar pariurile plasate în afara jocului necesar ar putea să nu contribuie la cerințele de pariere. Această ofertă este deosebit de populară printre noii pariori eSports, cum ar fi bonusul de bun venit.

Bonus de depozit

Așa cum sugerează și numele, bonusuri de depozit sunt activate numai atunci când un jucător încarcă unele fonduri în conturile de cazinou. Majoritatea site-urilor de pariuri esporturi oferă bonusuri de depunere ca bonus de meci. Acest lucru înseamnă în esență că suma depusă în contul jucătorului este egalată cu un anumit procent până la o anumită valoare. Jucătorii noi pot activa aceste bonusuri după ce s-au înscris, în timp ce cei existenți le folosesc ca bonus de reîncărcare.

Bonus fără depunere

Deși rar, cel bonusuri fără depunere oferiți-le pariorilor din sporturi o șansă de a paria la evenimentele lor preferate, fără orice risc monetar. Aceste bonusuri online la pariuri pe sporturi sunt oferite fără nicio obligație de a finanța contul. Spre deosebire de bonusurile de depunere, valoarea bonusului este de obicei mai mică.

Rambursări

Bonusurile cashback-uri sunt foarte căutate în pariurile esport-uri. Acesta nu este un bonus tipic de cazinou. Treceți cu mouse-ul, mărește că contul jucătorului se califică pentru a fi un bonus. Șansa de a recupera niște bani în timp ce vă aflați într-o serie de pierderi poate ușura semnificativ orice jucător. Este demn de remarcat faptul că aceste bonusuri sunt valabile pentru perioade stabilite în majoritatea cazinourilor, ceea ce înseamnă că nu sunt unul dintre acele bonusuri de zi cu zi.

Bonus de acumulare

Bonusurile acumulatoare sunt în principal exclusive evenimentelor eSports. În mod ideal, acest bonus încearcă să încurajeze jucătorii să parieze pe mai multe evenimente. În cele mai multe cazuri, dacă un jucător are norocul să facă o serie de predicții corecte, se califică pentru un procent suplimentar din câștigul său.

Cele mai bune bonusuri Esports – Ce înseamnă un bonus Esports bun?

Cu varietatea de bonusuri disponibile pariorilor din eSports, orice jucător poate fi tentat să ia orice bonus care le iese în cale. Cu toate acestea, este întotdeauna recomandabil să alegeți cele mai bune bonusuri eSports și să evitați pierderea timpului cu cele mai puțin bune. Acestea fiind spuse, iată câteva calități folosite atunci când evaluăm viabilitatea oricărui bonus de pariuri eSport.

Dimensiune bonus

Cele mai bune bonusuri de cazinou online sunt de obicei cele super mari. În mod ideal, un bonus cu o limită superioară ridicată, să zicem 3.000 USD, este de obicei perceput ca oferind cea mai bună valoare. Orice jucător de cazinou ar trebui să acorde întotdeauna atenție limitelor bonusului, împreună cu posibilitatea de a obține câteva suplimente, cum ar fi pariuri gratuite.

Cerințe de pariere

Mărimea bonusului nu contează întotdeauna. Pe lângă obținerea unei sume avantajoase de bonus, jucătorii eSports ar trebui să fie dornici să ia în considerare cerințele de pariere atașate bonusului. Când comparați sume similare de bonus, este întotdeauna recomandabil să optați pentru ofertele de bonus cu cerințe mai mici de rulare. De exemplu, o cerință de 10X este mai bună decât 20X la aceeași sumă.

Versatilitate

Bonusul este limitat la anumite evenimente sportive? Este ușor să convertiți fonduri în numerar real? Acestea sunt întrebările pe care fiecare plătitor ar trebui să le pună atunci când explorează diferite opțiuni. Dacă un bonus pare prea restrictiv, cu siguranță nu se califică pentru a fi cel mai bun.

În mod ideal, cele mai bune sporturi pot varia în funcție de preferințele unui jucător. Oricât de mult ar putea suna fantastic orice bonus, orice parior ar trebui să fie mereu în viziunea faptului că site-urile de pariuri eSports nu sunt în afacerea de a oferi „numerare gratuite”. Așa că citește întotdeauna literele mici înainte de a cădea în orice afacere.

Cele mai recente știri

Bazele pariurilor Fortnite
2023-03-30

Bazele pariurilor Fortnite

Știri