Știri

July 21, 2022

Ninja în pijama continuă dominația în eSport

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Ninja în pijamale Losesto ZETA Division în VCT Masters

Divizia ZETA a asigurat finala Turul Campionilor Valorant Slot de playoff Masters Reykjavik cu o victorie crucială două la unu asupra Ninja în pijama. Ambele echipe au intrat în meciul eliminatoriu cu un record de unu-un în faza grupelor, câștigând împotriva Fnatic și pierzând în fața DRX.

Ninja în pijama continuă dominația în eSport

Astfel, oricare echipă a învins-o pe cealaltă ar câștiga locul final în playoff și își va continua cursa în Islanda. Paritorii au avut ocazia să prezică câștigătorul pe diverse site-uri de pariuri esport. NiP a preluat conducerea seriei de treisprezece până la șase pe selecția de hărți de către ZETA a Split, așa cum au prezis mai multe site-uri web de sfaturi pentru pariuri esport. După o primă repriză de șapte până la cinci, NiP a terminat puternic cu trei runde consecutive pentru a lua un avantaj de un zero.

Cu toate acestea, ZETA a răspuns cu o victorie de la treisprezece la zece pe harta Icebox a lui NiP. Victoria a făcut ca ZETA să stabilească un avantaj de opt la patru față de NiP după o primă repriză isteric. Yuuma Hisamoto, cunoscut drept Dep, de la ZETA, a preluat funcția de Jett pentru echipa sa. El a încheiat cu un 2,0 KD după 26 de morți și 13 decese. În ciuda faptului că ZETA părea să piardă la alegerea hărții lor, au reușit să se reasambla pe Icebox pentru a lega seria la unu.

Fractura a fost ultima hartă a seriei. Seria a mai fost jucată o singură dată înainte, de ZETA în timpul confruntării lor anterioare cu Fnatic. În ciuda faptului că NiP a ajuns la punctul de meci, ZETA a revendicat harta și a forțat prelungiri împotriva NiP. Ninja în pijama s-a străduit să-și mențină impulsul după ce au preluat conducerea devreme. Meciul a intrat în prelungiri, unde ZETA a câștigat harta și jocul cu paisprezece puncte la douăsprezece.

Ninja în pijama domină Fnatic

La prima lor întâlnire în International Lan, Ninja în pijamale l-a învins pe Fnatic doi-nul. De la înființarea VCT, Fnatic a fost una dintre cele mai mari echipe din scena de pariuri Valorant esport. De la începutul anului, Fnatic pare să fi dominat până la calificări. Cu toate acestea, a existat o scădere a performanței lor de când s-au calificat, ceea ce a dus la scăderea popularității echipei în pariurile online.

Urcare: prima hartă

Această hartă trebuia să fie alegerea lui Fnatic, dar nu a apărut. NiP a ajuns să joace și să domine pe LAN; impulsul brazilian era pur și simplu de neatins. Păreau mai bine pregătiți, mai încrezători și aveau cel mai ascuțit obiectiv.

Split: a doua hartă

A doua întâlnire a început după câteva pauze tehnice și pauze lungi. În urma unei hărți dominante cu privire la alegerea lui Fnatics, aceasta părea a fi o bucată de tort pentru NIP. Și într-adevăr, așa s-a simțit. NIP a câștigat prima repriză opt la patru în timp ce juca pe partea atacantului. Echipa a supărat apoi echipa de top a UE, Fnatic, cu shorties și bucky's cu un scor de treisprezece la opt.

Ninja în pijama semnează Brollan

Echipa de sport de top a anunțat achiziția jucătorului suedez de Counter-Strike: Global Offensive Brollan, Ludvig Brolin de la Fnatic. După cum a menționat NIP în postarea de pe blog a anunțului, semnarea aduce membrii activi ai echipei la cinci.

NiP a devenit unul dintre candidații la titlu, iar pariorii se pot aștepta ca ei să fie o echipă puternică în pariurile online pe sporturi, de asemenea, după această achiziție. Jonas Gundersen, CEO-ul NiP, a remarcat că se uită la Brollan de ani de zile. Ajunseseră într-un punct în care întrebarea nu era dacă se va alătura, ci când.

Ninjas in Pijamas Lansează Pijamale

NiP a debutat recent prima sa colecție de lenjerie de noapte. Ele, totuși, au un cost și există doar un număr limitat de ele. Pijamalele costă 99,99 EUR (110 USD) și au un costum din două piese din poliester cu efect de mătase, în negru. Acestea includ, de asemenea, o cusătură subtilă de neon a emblemei lui NiP. Motto a reînnoit logo-ul anul trecut, cu un imprimeu încălzit pe partea din față-dreapta.

Din păcate, pare să fie limitată exclusiv la îmbrăcăminte casual. În prezent, nu există intenții ca echipa să le poarte la evenimente viitoare. Mișcarea ar putea fi cea mai mare dezamăgire a acestei ultime campanii de bunuri.

Această nouă îmbrăcăminte face parte din noua promoție „Bine ați venit în club” de la NiP. Cumpărătorii vor primi, de asemenea, o versiune digitală a jammies ca parte a marketingului. Cu toate acestea, modul în care acesta este furnizat nu este în întregime evident.

Despre Ninjas in Pijamas

Jocurile video au devenit una dintre cele mai răspândite forme de pariuri la nivel global. Progresul tehnologiei și internetului i-a ajutat pe jucătorii video să iasă în evidență și să concureze la nivel mondial. Jocuri noi sunt dezvoltate continuu, în timp ce cele vechi sunt actualizate pentru a se potrivi nevoilor fanilor.

Casele de pariuri de top profită de piața în creștere pentru a oferi utilizatorilor cote unice la pariuri turnee de esports. Totuși, pariorii interesați de Ninja în pijama preferă să parieze pe CS: GO și Rainbow Six Siege.

În 2000, Potti, Tommy Ingemarsson și Tootzi, Christoffer Olsson, au înființat Ninjas in Pyjamas, NiP ca un clan bazat pe LAN. NiP a început să influențeze scena suedeză Counter-Strike odată cu adăugarea de noi jucători. Victoriile consecutive în evenimente și turnee online și offline le-au consolidat statutul de cel mai bun clan suedez.

Primul clan NiP a primit diverse nume în timp ce participa la mai multe LAN-uri offline. CPL Cologne a fost primul lor mare eveniment LAN a avut loc în decembrie 2000. Ei au terminat pe locul patru, în ciuda absenței mai multor jucători cheie. Această performanță a adus nevoia de înlocuiri de jucători. În aceeași lună, mai mulți jucători au plecat după ce au câștigat evenimentul principal Babbages CPL din Dallas. Au fost și câțiva jucători noi care s-au alăturat echipei NiP.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri