Melbet introduce o serie de recompense

Știri

2022-06-23

Site-ul casei de pariuri Melbet este una dintre cele mai incredibile locații pentru pasionații de pariuri sportive. Paritorii pot juca cu cote bune și pot retrage bani cu promptitudine. Melbet este un site foarte ușor de utilizat. După finalizarea unui proces rapid de înregistrare, utilizatorii vor putea începe să parieze imediat. Nici primul depozit nu este excesiv de mic, la 1 euro.

Melbet introduce o serie de recompense

Melbet Group deține o licență Curacao și licențe în alte câteva țări. Casa de pariuri s-a alăturat pentru prima dată pe piață în 2012 și a devenit una dintre ele cele mai bune case de pariuri din industrie la nivel global. Numărul de vizite pe lună este estimat la milioane. Cote mari, retrageri rapide și o linie extinsă sunt motivele esențiale ale creșterii explozive a Melbet Betting Company.

Melbet oferă o platformă de pariuri sofisticată și atrăgătoare, la mare căutare în rândul jucătorilor. Organizația de pariuri reputată oferă o gamă largă de opțiuni de pariuri sportive. Site-ul web oficial este disponibil sub formă de desktop, versiune mobilă și aplicații pentru Android și iOS. De asemenea, utilizatorii pot descărca aplicațiile și le pot instala pe computerele lor.

Turneul de jocuri zilnice Melbet din India

Melbet Turneul Jocuri zilnice este o extragere zilnică cu premii pentru un joc activ din secțiunea Jocuri rapide din oferta promoțională a casei de pariuri. Cu cât pariază un jucător mai mulți bani, cu atât va strânge mai multe puncte bonus. Aceste puncte sunt mai aproape de câștigarea marelui premiu al unui Apple iPhone 12.
Această promoție se aplică tuturor jocurilor din zona Fast Games, cu excepția:

 • PF Dice.
 • Ruleta PF.
 • PF Pokerlight.
 • Pachinko.
 • Rotiți și câștigați.
 • Maimute.
 • Roata norocoasă.
 • Coroana si Ancora.
 • Curse de derby.
 • Slot de respin.
 • Ruletă.
 • Ruleta africană.
 • Curse de ogari.
 • Poker.

Cum se câștigă punctele

Melbet Daily Games Tournament derulează o campanie cu 15 premii. Un pariu de 100 EUR valorează 1 punct, în timp ce o miză de 200 EUR valorează 3 puncte. Jucătorii care miză 500 de euro primesc 7 puncte, în timp ce cei care miză 1.000 de euro primesc 15 puncte. Jucătorii care plasează pariuri de 2.500 și 5.000 EUR vor primi 40 și, respectiv, 85 de puncte. Jucătorii cu mize mai mari câștigă mai multe puncte, cu 10.000 EUR câștigând 180 de puncte și 25.000 EUR câștigând 450 de puncte.

Primul loc va primi un Apple iPhone 12. Alți jucători care termină pe locul doi până la cincisprezece în clasament vor câștiga 10–100 de rotiri gratuite pentru Lucky Wheel.

În fiecare zi, în magazinul de pariuri are loc o tragere la sorți. Utilizatorii își pot urmări progresul în clasament online, pe pagina de promovare. Lista titlurilor incluse în ofertă poate fi modificată, așa că jucătorii trebuie să rămână la curent. Pentru a fi eligibili pentru Turneul Melbet Daily Games, persoanele fizice trebuie să fie utilizatori ai platformei online înregistrați.

Acumulator Melbet de astăzi

Melbet Accumulator of the Day este o caracteristică valoroasă pentru toți fanii pariurilor cu acumulator. Funcția permite fiecărui client să-și mărească veniturile cu 10% dacă câștigă.

Promoția Melbet Accumulator of the Day este simplă: platforma online oferă utilizatorilor opțiunea de a selecta aleatoriu un cupon acumulator. Voucherul electronic conține de obicei rezultatele a cinci evenimente atletice separate, cu cote favorabile. De asemenea, compania a dobândit un coeficient suplimentar de 1,10. Dacă miza câștigă, jucătorul primește un plus de 10% din câștigurile totale.

Cum să participați la Melbet Acumulator al zilei

Jucătorii trebuie să se autentifice pe site-ul Melbet. Dacă cineva nu are deja un cont pe acest site, i se va cere să creeze un cont de jocuri. Acumulatorul zilei va fi găsit în partea dreaptă a paginii principale a site-ului. Dacă cuiva nu-i place selecția casei de pariuri, trebuie să facă clic pe simbolul zarului pentru a primi o altă alternativă de acumulator. Jucătorii pot modifica cuponul de câte ori doresc până găsesc unul potrivit. Colecțiile sunt actualizate zilnic.

Mizele de acumulare pot fi furnizate în timpul evenimentului înainte de meci și al evenimentului live. Jucătorii Faceți clic pe butonul Adăugați la talonul de pariuri dacă văd o reducere care le place. Apoi, trebuie să mergeți puțin mai sus, să introduceți suma pariată, apoi să faceți clic pe opțiunea Place a Wager. Utilizatorii trebuie să aibă răbdare pentru a permite calcularea mizei acumulatorului. Dacă se dovedește a fi câștigător, cineva va primi o sumă suplimentară de 10% din câștigurile sale, ceea ce reprezintă o cotă suplimentară de 1,10.

Om de afaceri kenyan câștigă 500.000 KShs (4300 USD) în promoția Melbet

Campania #TwendeEuroNaMelbet a fost câștigată de omul de afaceri Ismael Mohammed Ibrahim. Ismael a primit un cec de 500.000 KShs (aproximativ 4.000 EUR) în dimineața zilei de 17 martie 2022. Câștigul a fost pentru promovarea din aprilie până în mai anul trecut. Câștigătorul a fost menit să primească o călătorie pentru doi pentru a viziona Turneul Euro. Dar nu a fost posibil din cauza limitărilor de călătorie din cauza pandemiei de COVID-19.

Potrivit Melbet Kenya, ei au ales să înlocuiască călătoria lui Ismael la Euro cu o călătorie în AFCON. De asemenea, sărbătoarea a fost la fel de imposibilă din cauza constrângerilor de călătorie. În cele din urmă, ar lua decizia de a se mulțumi cu un premiu financiar. Furnizorii au ajuns la Ismael după ce au efectuat o extragere la întâmplare.

Ismael a fost sceptic la început. Dar după ce a primit un apel de la Melbet, el a confirmat că este real și a promis că va folosi banii pentru a-și promova afacerea. A fost încântat de victorie, pe care a descris-o ca fiind incredibilă, după ce a bănuit inițial că este o viclenie. Cu toate acestea, după ce a primit un apel de la Melbet, s-a convins că este adevărat.

Cele mai recente știri

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino
2022-11-24

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino

Știri