Știri

February 12, 2024

Maximizarea luptei și productivității: Cele mai bune abilități pasive din Palworld

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Când capturați prieteni în Palworld, nu numai că veți primi însoțitori care să vă ajute cu baza și în lupte, dar veți obține și acces la abilitățile lor pasive. Aceste abilități pasive pot oferi un mare avantaj în luptă sau pot oferi beneficii suplimentare în timp ce prietenul tău lucrează la baza ta.

Maximizarea luptei și productivității: Cele mai bune abilități pasive din Palworld

Cum funcționează abilitățile pasive

Fiecare prieten pe care îl prinzi cu succes va veni cu propria lor abilitate pasivă. Aceste abilități pasive pot varia de la pozitiv la negativ, dar se recomandă să se concentreze asupra celor pozitive. Există peste 60 de abilități pasive în Palworld, așa că este ușor să te pierzi în toate posibilitățile. Din fericire, un sistem de niveluri vă poate ajuta să determinați care dintre ele sunt mai bune. Nivelurile variază de la -3, care corespunde unor abilități pasive foarte negative, până la +3, desemnând cele mai bune abilități pasive din Palworld.

Impactul abilităților pasive

Este esențial să luați în considerare Abilitatea pasivă a unui prieten, deoarece poate avea un impact atât asupra luptei, cât și asupra construcției. Abilitățile pasive pot fi stivuite, sporindu-și și mai mult efectele. Cu toate acestea, este important de reținut că abilitățile pasive pot avea atât bonusuri, cât și efecte adverse.

Cele mai bune abilități pasive pentru luptă și lucru

Când vine vorba de luptă, există mai multe abilități pasive remarcabile. Vanguard și Stronghold Strategist sunt abilități pasive care stimulează jucătorul care afectează lupta. Vanguard oferă un beneficiu de 10% pentru atac, în timp ce Strategistul Stronghold oferă un beneficiu de 10% pentru apărare. Aceste abilități pot fi chiar stivuite. Musclehead este o altă abilitate pasivă puternică pentru luptă, oferind o creștere cu 30% a atacului, dar o scădere cu 50% a vitezei de lucru.

Ferocious și Burly Body sunt abilități pasive la fel de puternice, care oferă o creștere cu 20% a atacului și, respectiv, apărării. Aceste abilități sunt etichetate ca Nivel +2. În plus, există mai multe abilități pasive de creștere a daunelor bazate pe tip care oferă o creștere cu 20% a daunelor pentru anumite elemente.

Cea mai bună abilitate pasivă pentru luptă este Legenda, care este o abilitate de nivel +3. Legenda oferă o creștere cu 20% a atacului, o creștere cu 20% a apărării și o creștere cu 15% a vitezei de mișcare. Este incredibil de versatil și oferă numere mari, ceea ce îl face alegerea evidentă pentru cea mai bună abilitate pasivă de luptă.

Când vine vorba de lucrul la baza ta, există și câteva abilități pasive notabile. Diet Lover ajută la scăderea foametei, care poate afecta productivitatea. Swift oferă o creștere cu 30% a vitezei de mișcare, în timp ce Workaholic încetinește scăderea stării de spirit cu 15%, permițând prietenilor tăi să lucreze mai mult înainte de a se odihni. Logging Foreman și Mining Foreman sunt abilități pasive care măresc eficiența în exploatare forestieră și, respectiv, în minerit. Cea mai bună abilitate pasivă pentru muncă este Artisan, care oferă o creștere cu 50% a vitezei de lucru.

Creștere și sfaturi

Puteți transmite abilitățile pasive prin reproducere, așa că este înțelept să alegeți prieteni cu abilități pasive utile. Dacă găsiți un prieten cu o abilitate foarte pozitivă, ar fi benefic să încercați să îl reproduceți pentru rezultate pozitive.

Este important să rețineți că Palworld este în acces anticipat, așa că conținutul jocului poate fi schimbat. Fii atent pentru actualizările acestui articol.

În concluzie, cele mai bune abilități pasive din Palworld vă pot îmbunătăți considerabil abilitățile de luptă și productivitatea la bază. Luați în considerare cu atenție abilitățile pasive ale prietenilor dvs. și creșteți strategic pentru a le maximiza potențialul. Noroc!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri