Știri

February 15, 2024

Maximizați-vă jocul în Pokémon Go Tour: Sinnoh cu Diamond sau Pearl

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Introducere

Cu Pokémon Go Tour: Sinnoh dominând gama de evenimente până la sfârșitul lunii februarie, Niantic le oferă jucătorilor posibilitatea de a alege din timp pentru a beneficia de bonusuri exclusive pentru versiuni bazate pe Diamond și Pearl. Această decizie va avea un impact direct asupra jocului tău, așa că vei dori să o iei pe cea potrivită.

Maximizați-vă jocul în Pokémon Go Tour: Sinnoh cu Diamond sau Pearl

Go Tour 2024: Road to Sinnoh Special Research

Disponibil între 15 și 25 februarie, Pokémon Go Tour 2024: Road to Sinnoh Special Research va oferi recompense tuturor jucătorilor ca parte a sărbătorii Go Tour: Sinnoh. În funcție de alegerea traseului Diamond sau Pearl, jocul tău în timpul Go Tour: Sinnoh – Global va diferi foarte mult atunci când vine vorba de a profita la maximum de Dialga și Palkia.

Eveniment global

Fiecare jucător are acces la Go Tour 2024: Road to Sinnoh Special Research din 15 până în 25 februarie, care coincide cu întreaga durată a mini-evenimentului Go Tour: Sinnoh și Road to Sinnoh dintre cele două versiuni. În ciuda acestui fapt, cel mai important conținut va intra în vigoare Go Tour: Sinnoh – Global abia pe 24 și 25 februarie.

În timpul evenimentului global, în funcție de alegerea versiunii Diamond sau Pearl, veți obține o garanție diferită pentru raidurile Dialga și Palkia, precum și o durată sporită pentru noile efecte de aventură care au fost adăugate pentru a coincide cu debutul Origin Forme. Dialga sau Origine Forme Palkia.

Diamant sau perlă?

Nu există un răspuns corect sau greșit atunci când vine vorba de a alege între versiunile Diamond sau Pearl. Recompensele și bonusurile pentru fiecare sunt următoarele:

 • Exclusiv Diamond:
  • Dialga surprinsă în timpul Go Tour: Sinnoh este garantat să cunoască Roar of Time
  • Durata efectului aventurii pentru Roar of Time este dublată
  • Bomboanele Dialga sunt disponibile în recompensele Special Research
 • Exclusivuri Pearl:
  • Palkia capturată în timpul Go Tour: Sinnoh este garantat să cunoască Spacial Rend
  • Durata efectului de aventură pentru Spacial Rend este dublată
  • Bomboane Palkia disponibile în recompense speciale de cercetare

Veți avea sarcinile și recompensele normale de cercetare specială pentru a merge împreună cu aceste bonusuri, care este singura versiune de conținut exclusiv din Go Tour anul acesta.

Concluzie

Alegeți cu înțelepciune între versiunile Diamond și Pearl pentru a vă maximiza experiența de joc în timpul turneului Pokémon Go: Sinnoh. Luați în considerare bonusurile și recompensele exclusive oferite de fiecare versiune și luați decizia care se potrivește stilului și obiectivelor dvs. de joc. Bucură-te de aventură!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri