Știri

February 16, 2024

Maximizați-vă DPS-ul cu Regele Runei Junglei în Sezonul de descoperire clasic WoW

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Introducere

The King of the Jungle Rune este o rună puternică pentru druidii sălbatici din World of Warcraft Classic Season of Discovery. Poate fi folosit de druidi fie în formă de pisică, fie în formă de urs pentru a crește drastic daunele formei lor de schimbare a formei. Această rună este foarte recomandată pentru druidii sălbatici care doresc să exceleze în DPS-ul corp la corp.

Maximizați-vă DPS-ul cu Regele Runei Junglei în Sezonul de descoperire clasic WoW

Obținerea Runei Regelui Junglei

Pentru a obține regele runei junglei în World of Warcraft Classic Season of Discovery, jucătorii trebuie să vorbească cu agentul Dalaran la tabăra lui Ariden din Deadwind Pass, Eastern Kingdoms. Agentul Dalaran va oferi jucătorilor un instrument valoros numit Sigilul lui Ariden.

Sigilul lui Ariden este un obiect care le permite jucătorilor să detecteze Dark Riders din apropiere, care sunt mafiote de elită de nivel 41 care aruncă relicve Dalaran. Aceste relicve sunt necesare pentru a obține Runa Regele Junglei, precum și alte câteva rune din faza a doua.

Jucătorii trebuie să adune toate cele șapte Relicve Dalaran înainte de a se întoarce la Agentul Dalaran. Aceasta poate fi o sarcină provocatoare, deoarece necesită jucătorilor să omoare șapte Dark Riders în zone diferite. Se recomandă să abordați acești mini șefi în grupuri de cinci sau mai multe.

Beneficiile Regelui Runei Junglei

Regele Runei Junglei este o abilitate pasivă care oferă beneficii semnificative Druizilor Sălbatici. În timp ce este activ, Furia Tigrului mărește toate daunele fizice cauzate cu 15% și oferă instantaneu 60 de energie. În plus, Tiger's Fury nu mai are un cooldown global și este înlocuit cu un cooldown static de 30 de secunde.

Concluzie

Druizii sălbatici ar trebui să acorde prioritate obținerii Regelui Runei Junglei pentru a-și spori daunele și a-și îmbunătăți performanța în sezonul de descoperire clasic din World of Warcraft. Urmând pașii pentru a obține această rună și utilizând beneficiile acesteia, Druizii sălbatici pot urca în topurile DPS și pot excela în rolul lor.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri