Lumea pariurilor Betsson Esports

Știri

2022-10-27

A ajuta Grupul Betsson extinde pariurile sportive online în Statele Unite, procesorul de plăți Nuvei a încheiat un parteneriat cu compania suedeză de jocuri de noroc. În Colorado, Betsson a înființat o afacere care poartă numele de Betsafe. Jucătorii pot depune automat bani în conturile lor de jocuri din conturile bancare folosind facilitatea de transfer bancar instantaneu de la Nuvei.

Lumea pariurilor Betsson Esports

Retragerile instantanee, care permit jucătorilor să obțină câștigurile instantaneu și non-stop în conturile lor bancare, reprezintă un alt avantaj pentru jucători. Când tranzacția inițială este încheiată, Nuvei tokenizează și informațiile financiare ale jucătorilor, astfel încât aceștia să poată depune bani sau să solicite plăți folosind un mecanism de plată „cu un singur clic”.

Odată cu colaborarea, Betsson se alătură unui grup în creștere de site-uri de pariuri esport și alte case de pariuri care folosesc Nuvei pentru cerințele lor de plată. Datorită integrării Nuvei cu rețeaua de plăți în timp real a Casei de Compensare, jucătorii pot depune instantaneu bani și pot retrage fonduri din portofelul de jocuri în conturile lor bancare prin această relație.

Potrivit președintelui și CEO-ului Nuvei, Philip Fayer, depunerile instantanee și ușoare și plățile în timp real sunt absolut necesare pentru a satisface nevoile jucătorilor americani pentru cele mai bune site-uri de pariuri esport. Pe piața de jocuri de noroc din SUA, interesantă și aflată în evoluție rapidă, începând cu 2022, furnizorul de plăți a lucrat cu unii dintre cei mai importanți operatori, inclusiv Betsson.

Betsson a câștigat mare la The Swedish Gambling Awards 2022

La premiile suedeze pentru jocuri de noroc, transmise în direct de grupurile industriale SPER și BOS, Betsson a primit noul premiu Satisfacția clienților - Marketing. Aceste onoruri recunosc proiectele, grupurile și liderii lăudabili care au sporit responsabilitatea și creșterea susținută în sectorul jocurilor de noroc.

În timp ce sectorul aduce bucurie și distracție multor oameni din Suedia, probleme specifice trebuie încă rezolvate. Volumul și agresivitatea reclamei pentru jocuri de noroc sunt lucrurile care atrag adesea multe critici. Prin urmare, pentru prima dată, premiile suedeze pentru jocuri de noroc au adăugat o categorie nou-nouță: Satisfacția clienților - Marketing. 

Betsson a câștigat acest premiu datorită serialului lor web Fimpen's Resa, care se traduce prin Fimpens Journey, care a cucerit cu adevărat inimile fanilor suedezi de sport.

De ce a fost învingător Betsson?

Juriul a citat următoarele atunci când l-a anunțat pe Betsson drept câștigător: Într-o lume în care marketingul echivalează frecvent cu reclame și conversie miop care riscă să crească supraîncărcarea de anunțuri, Betsson a ales să producă conținut de înaltă calitate pe care spectatorul obișnuit îl urmărește. 17 minute la rând impresionante. 

Având în vedere că programul este acum la al patrulea an, este clar că aceasta este o strategie pe termen lung de care beneficiază atât Betsson, cât și telespectatorii săi. Dincolo de câștiguri rapide și bonusuri, stimulează o legătură emoțională cu Betsson. După ce a făcut o impresie, Betsson a „bătut hochei” juriul drept învingători. Acesta este motivul pentru care cei mai buni recenzenți de case de pariuri esports au atât de multe recenzii pozitive despre Betsson.

Ce înseamnă acest premiu pentru casa de pariuri?

Câștigătorul, Robin Olenius, PR Manager la Betsson, și-a exprimat fericirea că a luat acasă premiul în fața concurenței acerbe. În opinia lor, ceea ce au venit în parteneriat cu Fimpens Resa se remarcă cu adevărat ca o bună practică pentru modul în care un operator de pariuri poate oferi valoare prin comunicare subtilă. 

Compania produce materiale de înaltă calitate care atrag și îi angajează pe iubitorii de hochei din întreaga țară. Drept urmare, ei sunt onorați să obțină acest tip de recunoaștere la premiile suedeze pentru jocuri de noroc într-un sector criticat frecvent pentru promovarea agresivă.

Bettson emite obligațiuni pentru a strânge 90 de milioane de euro

Obligațiunile pe trei ani, în valoare de 90 de milioane de dolari, au fost emise de Betsson, compania suedeză de pariuri și jocuri online. Acestea urmau să ajungă la maturitate în iunie 2025. Betsson nu a specificat cum vor fi utilizate fondurile, dar ele vin pe măsură ce compania încearcă să se dezvolte pe piețele recent reglementate din America de Nord.

Rata dobânzii la obligațiuni este fixată la 6,5% plus trei luni din rata de referință comună a dobânzii, rata standard interbancară a UE (EURIBOR). Martin Ahman, directorul financiar, și-a exprimat satisfacția față de interesul substanțial manifestat față de noua obligațiune a companiei de către un spectru larg de investitori, inclusiv instituții nordice și internaționale. 

Directorul financiar a considerat că acțiunea demonstrează încrederea în strategia lor corporativă, care continuă să producă fluxuri de numerar consistente și o creștere profitabilă.

În plus, Betsson a dezvăluit rezultatele ofertei sale de licitație deținătorilor de obligațiuni restante ale companiei în valoare de 1 miliard SEK (79 milioane £, 97 milioane USD sau 93 milioane EUR), care sunt programate să ajungă la scadență la sfârșitul lunii septembrie. Oferta, care se va încheia pe 15 iunie 2022, este echivalentă cu 100,5% din valoarea nominală a fiecărei obligațiuni plus dobânda acumulată și neplătită.

Pontus Wernbloom devine membru Betsson

Betsson l-a angajat pe starul fotbalului Pontus Wernbloom ca noul său ambasador al mărcii pentru a continua să producă cel mai bun conținut din sectorul jocurilor de noroc din Suedia. Wernbloom, a cărui carieră s-a încheiat tocmai, va face parte din investiția continuă a Betsson în sporturile suedeze și fotbalistice. Pentru hochei și tenis și padel, Betsson lucrează deja cu Christian „Fimpen” Eklund și Jonas Björkman.

Pontus Wernbloom a jucat pentru AZ Alkmaar în Olanda, CSKA Moscova în Rusia și PAOK în Grecia până când a decis să-i numească carieră în 2021 la IFK Göteborg. Acum are o nouă poziție de partener cu Betsson, unde va participa la activitățile companiei în jurul fotbalului și a multor alte inițiative și producții legate de sport, printre altele.

Cele mai recente știri

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino
2022-11-24

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino

Știri