Știri

November 23, 2023

Hwei - Cel mai nou campion LoL cu abilități unice

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Riot Games a dezvăluit abilitățile celui mai nou campion LoL, Hwei. Să vedem cum este trusa lui și cum va fi în Summoners' Rift.

Hwei - Cel mai nou campion LoL cu abilități unice

Hwei – LoL Abilities Rundown

Hwei este cea mai recentă adăugare la lista de campioni LoL. Se presupune că va fi un mijlociu și, judecând după setul său inițial de abilități, Hwei va fi un campion destul de complex, având în vedere că concatenarea abilităților va duce la efecte și interacțiuni diferite.

Trusa lui se bazează în întregime pe diferitele sale dispoziții și de fiecare dată când o schimbă, există o abilitate diferită care este activată. Dacă crezi că ar putea fi un campion destul de stricat, simt că există câteva slăbiciuni clare care sunt legate de perioadele de răcire ale lui. De fiecare dată când își schimbă starea de spirit, există o perioadă de nefuncționare destul de mare în care nu poate folosi acea abilitate din nou, ceea ce înseamnă că va trebui să strângă multă grabă de abilități din articolele sale pentru a-și maximiza setul.

Fără alte prelungiri, să trecem la statisticile și abilitățile de bază ale lui Hwei.

Statistici de bază

 • Sănătate: 550 – 2318
 • Mana: 445 – 955
 • Regenerare sănătate: 6 – 96.1
 • Mana regen: 8 – 19.9
 • AD: 50 – 106.1
 • Armura: 18 – 97,9
 • Rezistență magică: 30 – 52,1
 • MS: 320
 • Raza de atac: 575
 • Baza AS: 0,714
 • Raport AS: 0,658
 • AS bonus: 3,3%

Abilități

Pasiv – Semnătura Vizionarului

INNAT: abilitățile dăunătoare ale lui Hwei marchează inamicii loviți timp de 4 secunde. Deteriorarea acestora cu o abilitate diferită consumă marcajul pentru a crea o explozie sub ei, provocând 35 - 200 (în funcție de nivel) (+25% AP) daune magice bonus inamicilor din zonă după 0,85 secunde.

Î – Subiect: Dezastru

ACTIV: Hwei intră într-o dispoziție dezastruoasă, obținând acces la abilitățile sale, precum și la Wash Brush. El va ieși din starea de spirit la turnarea pe oricare dintre ei.

 • Devastator – QQ: Hwei aruncă o minge de foc în direcția țintei care explodează la ciocnirea cu primul inamic sau la atingerea razei maxime, provocând daune magice tuturor inamicilor din apropiere. Daunele bazate pe raportul de sănătate al țintei sunt limitate la 250 împotriva monștrilor.
 • Fire Severing Bolt – QW: Hwei cheamă un fulger pentru a lovi locația țintă după 1 secundă, provocând daune magice inamicilor din zonă. Împotriva inamicilor care sunt imobilizați sau izolați de aliații lor, Severing Bolt provoacă daune crescute în funcție de sănătatea lipsă a țintei. Această daune bonus este limitată la 300 împotriva monștrilor (Severing Bolt provoacă 50% daune slujitorilor și monștrilor non-epi).
 • Topit – QE: Hwei marchează o cale aprinsă în direcția țintă. După 0,7 secunde, calea erupe în unde de șoc vulcanic la fiecare 0,175 secunde de la punctul de turnare. Fiecare undă de șoc creează o explozie care provoacă daune magice inamicilor din apropiere. Exploziile lasă și o fisură de lavă în urma lor. Fiecare fisură durează 2,5 secunde, provocând daune magice la fiecare 0,25 secunde inamicilor din zonă și încetinindu-i cu 30% (daunele Fisurii Topite sunt reduse la 60% împotriva servitorilor și crescute la 135% împotriva monștrilor).

W – Subiect: Serenitate

ACTIV: Hwei intră într-o dispoziție senină, obținând acces la abilitățile sale, precum și la Wash Brush. El va ieși din starea de spirit la turnarea pe oricare dintre ei.

 • Curent fugar – WQ: Hwei formează un curent de apă în direcția țintă, creând o cale pentru o durată care îi oferă lui și campionilor aliați viteză de mișcare bonus pentru 0,5 secunde, reîmprospătându-se la fiecare 0,125 secunde cât timp rămân în zonă.
 • Curent fugar – WW: Hwei invocă un bazin de apă în locația țintă, creând o zonă de protecție timp de 3 secunde care îi oferă lui și campionilor aliați un scut timp de 0,5 secunde în timp ce se află în zonă. Scutul se reîmprospătează și crește puterea cu o sumă la fiecare 0,264 secunde pe durata cât timp rămân în zonă (puterea scutului Pool of Reflection este redusă la 50% pentru aliați).
 • Stirring Lights – WE: Hwei se înconjoară în fulgere învolburate care îi împuternicesc următoarele 3 atacuri de bază sau lovituri de abilități în 9 secunde pentru fiecare daune magice bonus și restabilirea mana. Daunele bonus ale Stirring Lights sunt reduse la 50% împotriva minionilor sau monștrilor dacă sunt aplicate de abilitățile sale din zona de efect.

E – Subiect: Chin

ACTIV: Hwei intră într-o dispoziție tumultoasă, obținând acces la abilitățile sale, precum și la Wash Brush. El va ieși din starea de spirit la turnarea pe oricare dintre ei.

 • Grim Visage – EQ: Hwei lansează un rânjet terifiant în direcția țintă care provoacă daune magice primului inamic lovit și se teme de el timp de 1 secundă.
 • Gaze of the Abyss – EW: Hwei aruncă un glob ocular în locația țintă. La sosire, se extinde într-o privire întunecată, oferind vederea într-o zonă mai mare și fixându-se pe cel mai apropiat campion inamic vizibil. După o întârziere, ochiul se lansează spre țintă, provocând daune magice primului inamic cu care se ciocnește și înrădăcinandu-l pentru o perioadă de timp.
 • Crushing Maw – EE: Hwei evocă o falcă în locația țintă care se sparge după 0,627 secunde, provocând daune magice inamicilor din zonă și încetinindu-i cu o sumă care scade în 1,25 secunde. Inamicii care nu stau în centru atunci când falca se trage sunt trași acolo.

Perie de spalat

ACTIV: Hwei iese din starea de spirit actuală fără a suporta costul abilității sau cooldown. Wash Brush poate fi turnat numai dacă Hwei a intrat într-o dispoziție.

R – Disperarea în spirală

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri