Știri

October 30, 2023

Guild Esports asigură o investiție de 1 milion de lire sterline pentru a se extinde în regiunea MENA

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Guild Esports, o organizație internațională de esports, a anunțat că a semnat un acord de abonament pentru a strânge până la 1 milion de lire sterline. Investiția provine dintr-un brand proeminent de sporturi, creare de conținut și media.

Guild Esports asigură o investiție de 1 milion de lire sterline pentru a se extinde în regiunea MENA

Extinderea operațiunilor de afaceri

Guild Esports intenționează să folosească fondurile pentru a-și extinde operațiunile comerciale, cu un accent special pe regiunea Orientului Mijlociu de Nord Africa (MENA). Se estimează că această regiune va avea 88 de milioane de jucători până în 2026, ceea ce o face o piață promițătoare pentru sporturi.

Detalii de investiție

Investiția de un milion de dolari implică două plăți necondiționate de 250.000 de lire sterline. În plus, există o a treia tranșă a abonamentului de 500.000 de lire sterline, care este condiționată de negocierea și intrarea într-un acord comercial mai larg între brand și Guild.

Profitând de Ocazie

Guild Esports recunoaște apetitul internațional în creștere pentru sporturi, în special în regiunea MENA. CEO-ul Jasmine Skee subliniază că această investiție este esențială pentru promovarea viziunii lor de a deveni marca internațională de top în domeniul eSporturilor și al jocurilor.

Aprofundarea legăturilor

Guild Esports așteaptă cu nerăbdare să aprofundeze legăturile cu brandul de investiții, deoarece consideră că este o afacere complementară. Acest parteneriat va ajuta Guild Esports să-și consolideze poziția în industrie și să-și consolideze prezența în regiunea MENA.

Înscrieți-vă la GI Daily pentru a primi cele mai recente știri și actualizări direct în căsuța dvs. de e-mail.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri