Știri

October 30, 2023

Guild Esports asigură o investiție de 1 milion de lire sterline pentru a se extinde în regiunea MENA

Liam Fletcher
WriterLiam FletcherWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher
LocaliserAdriana PopescuLocaliser

Guild Esports, o organizație internațională de esports, a anunțat că a semnat un acord de abonament pentru a strânge până la 1 milion de lire sterline. Investiția provine dintr-un brand proeminent de sporturi, creare de conținut și media.

Guild Esports asigură o investiție de 1 milion de lire sterline pentru a se extinde în regiunea MENA

Extinderea operațiunilor de afaceri

Guild Esports intenționează să folosească fondurile pentru a-și extinde operațiunile comerciale, cu un accent special pe regiunea Orientului Mijlociu de Nord Africa (MENA). Se estimează că această regiune va avea 88 de milioane de jucători până în 2026, ceea ce o face o piață promițătoare pentru sporturi.

Detalii de investiție

Investiția de un milion de dolari implică două plăți necondiționate de 250.000 de lire sterline. În plus, există o a treia tranșă a abonamentului de 500.000 de lire sterline, care este condiționată de negocierea și intrarea într-un acord comercial mai larg între brand și Guild.

Profitând de Ocazie

Guild Esports recunoaște apetitul internațional în creștere pentru sporturi, în special în regiunea MENA. CEO-ul Jasmine Skee subliniază că această investiție este esențială pentru promovarea viziunii lor de a deveni marca internațională de top în domeniul eSporturilor și al jocurilor.

Aprofundarea legăturilor

Guild Esports așteaptă cu nerăbdare să aprofundeze legăturile cu brandul de investiții, deoarece consideră că este o afacere complementară. Acest parteneriat va ajuta Guild Esports să-și consolideze poziția în industrie și să-și consolideze prezența în regiunea MENA.

Înscrieți-vă la GI Daily pentru a primi cele mai recente știri și actualizări direct în căsuța dvs. de e-mail.

About the author
Haruki Nakamura
Haruki Nakamura

Haruki Nakamura, numit cu afecțiune „DataSensei” în universul Esports, este vrăjitorul de date rezident al EsportRanker. Îmbinând perfect dragostea pentru Esports cu talentul său pentru cercetare, el oferă perspective și analize care propulsează industria înainte.

Send email
More posts by Haruki Nakamura

Cele mai recente știri

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs
2023-11-26

Optimizați-vă jocul VALORANT cu Funny Crosshairs

Știri