Știri

February 13, 2024

Dominator TAQ Evolvere: Un LMG puternic pentru Warzone sezonul doi

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Introducere

TAQ Evolvere, un LMG introdus în Season One Reloaded, s-a chinuit să-și găsească locul în Warzone. Cu toate acestea, pasionații recente au făcut în sfârșit această armă demnă de luat în considerare.

Dominator TAQ Evolvere: Un LMG puternic pentru Warzone sezonul doi

Performanta imbunatatita

Raven Software a adus îmbunătățiri semnificative TAQ Evolvere în sezonul doi. Au crescut daunele maxime și minime și au adăugat noi valori de daune și intervale aproape până la mijloc. Aceste modificări au avut ca scop asigurarea faptului că arma rămâne eficientă în lupte cu arme de distanță mai lungă. În ciuda acestor eforturi, statutul LMG nu s-a îmbunătățit semnificativ.

Buff-uri puternice

Pentru a rezolva acest lucru, dezvoltatorii au lansat o actualizare minoră pe 13 februarie, care includea îmbunătățiri puternice pentru TAQ Evolvere. Viteza de mișcare a armei a fost mărită de la 4,4 metri pe secundă la 5,1, în timp ce viteza de tragere a fost redusă la 500 rpm. Deși nerf-ul ratei de foc poate părea un dezavantaj, a fost compensat de un avantaj pentru 556 Belts Magazine. Această revistă are acum o viteză crescută, timp ADS, beneficii privind viteza de deplasare și un beneficiu al ratei de tir la 857 rpm.

Angajamente dominante

Chiar și fără revista 556 Belts, TAQ Evolvere este o forță care trebuie luată în considerare. Potrivit datelor de la TrueGameData, acest LMG excelează în angajamente mai scurte de 50 de metri și are o viteză impresionantă de timp până la ucidere de 679 ms de la 49 de metri. În comparație, alte arme metagame de top, cum ar fi Holger 26 și RAM-7, au viteze mai lente de ucidere la acel interval.

Recul și încărcarea

Recul nu este o preocupare cu TAQ Evolvere, ceea ce face și mai ușor să construiți un echipament. Echipamentul recomandat pentru TAQ Evolvere din Warzone Season Two include VT-7 Spitfire Suppressor, Corio Eagleseye 2.5x Optic, Kimura RYN-03 Vertical Grip, 7.62x51mm High Grain Muniție și SA Kilonova Stock. Această încărcare se concentrează pe îmbunătățirea vitezei glonțului și a gamei de daune, reducând în același timp reculul vizual.

Concluzie

Odată cu îmbunătățirile recente și performanța sa dominantă în angajamente aproape de mijloc, TAQ Evolvere devine o alegere populară printre jucătorii Warzone. Dacă sunteți în căutarea unui LMG puternic pentru sezonul doi, încercați TAQ Evolvere!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri