Știri

February 15, 2024

Destiny 2 PvP Sandbox Overhaul: echilibrare și actualizări de joc bazate pe abilități

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Introducere

Încă de la introducerea unor inițiative precum Crucible Labs, s-a simțit inevitabil ca PvP-ul lui Destiny 2 să primească într-o zi o reelaborare completă. Primul pas în această călătorie vine cu Actualizarea 7.3.5 pe 5 martie, unde totul, de la sănătatea jucătorului până la economia de muniție, se schimbă.

Destiny 2 PvP Sandbox Overhaul: echilibrare și actualizări de joc bazate pe abilități

Revizuirea casetei de nisip din creuzetul

Următoarea revizuire a sandbox-ului The Crucible își propune să abordeze cauzele principale ale problemelor care au afectat experiența PvP a lui Destiny 2. Echipa PvP Strike a subliniat o suită de actualizări menite să îmbunătățească jocul general.

Obiectivele actualizărilor

Strike Team și-a stabilit trei obiective principale pentru actualizările viitoare:

  1. Îmbunătățiți înțelegerea de către jucători a succesiunii evenimentelor care au dus la moartea lor într-un meci.
  2. Modificați cutia de nisip pentru arme pentru a ține seama de îmbunătățirea abilităților generale ale jucătorului.
  3. Reduceți cantitatea de opțiuni cu recompensă mare și risc scăzut disponibile pentru jucători și faceți stăpânirea armelor primare într-o activitate aspirațională.

Modificări la sănătatea jucătorului

Pentru a atinge aceste obiective, sănătatea jucătorului este crescută de la 70 la 100, oferind mai multă granularitate pentru echilibrarea jocului și scăderea letalității relative a mai multor elemente sandbox.

Reduceri de abilități

Încărcările de abilități în PvP vor fi penalizate, cu o penalizare de 15 la sută aplicată timpilor de răcire la corp la corp, grenade și abilități de clasă și o penalizare de 20 la sută aplicată la super-recăderile. Cu toate acestea, abilitățile corp la corp și super abilitățile vor primi îmbunătățiri de daune pentru a compensa sănătatea crescută a jucătorului și timpul de funcționare redus.

Modificări ale armelor primare

Armele primare vor suferi diverse modificări pentru a-și reechilibra plafoanele de abilități. Daunele lovite critice ale tuturor armelor primare, cu excepția arcurilor, vor fi crescute. Tunurile de mână și SMG-urile vor avea daune reduse, subliniind importanța preciziei.

Modificări la armele speciale și grele

Armele speciale și grele vor fi, de asemenea, actualizate pentru a se alinia cu schimbările în sănătatea jucătorului. Daunele de bază ale puștilor de urmărire, puștilor de vânătoare, puștilor de fuziune și glevilor vor fi crescute. Glaives va primi un beneficiu de 20% la daunele proiectilului și un beneficiu de 16% la daunele corp la corp. Mitralierele din slotul Heavy vor primi o creștere a daunelor cu 20%, în timp ce lansatoarele de grenade vor fi afectate cu cinci procente din daunele detonate.

Economie specială de muniție

Economia de muniție specială va suferi o schimbare semnificativă. Jucătorii vor începe fiecare meci cu două ucideri în valoare de muniție specială, dar nu vor mai reapare cu mai multe pe tot parcursul meciului. Muniția specială va fi acordată printr-un sistem bazat pe puncte, care încurajează uciderile, asistențe și jocul obiectiv. Uciderile cu arme speciale și grele nu vor contribui la contor, iar muniția specială nu va mai scădea la moarte.

Actualizări viitoare

Revizuirea sandbox-ului este doar începutul. Echipa PvP Strike intenționează să facă modificări suplimentare pe baza feedback-ului jucătorilor. În următoarele săptămâni sunt așteptate mai multe anunțuri cu privire la recompense, reglarea modului de joc și matchmaking.

Concluzie

Odată cu viitoarea revizuire sandbox și actualizări specifice de echilibrare, PvP-ul lui Destiny 2 este setat să intre într-o nouă eră. Jucătorii pot aștepta cu nerăbdare o experiență de joc mai echilibrată și bazată pe abilități. Marcați-vă calendarele pentru 5 martie și pregătiți-vă să vă scufundați în schimbările interesante!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri