Știri

February 13, 2024

Deblochează animalul de companie leopardul de zăpadă în Skull and Bones: un companion râvnit pentru aventurile tale

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Introducere

Dacă ești fan Skull and Bones, vei fi încântat să afli că poți avea alături un animal de companie de încredere în timp ce explorezi Oceanul Indian. În timp ce majoritatea jocurilor oferă un papagal pe umăr, Ubisoft duce personalizarea la următorul nivel, oferind mai multe opțiuni unice pentru animale de companie.

Deblochează animalul de companie leopardul de zăpadă în Skull and Bones: un companion râvnit pentru aventurile tale

Animalul de companie leopardul de zăpadă

Unul dintre cele mai căutate animale de companie din Skull and Bones este leopardul de zăpadă. Acest însoțitor drăguț și drăgălaș nu este ușor de achiziționat, dar cu siguranță merită efortul.

Cum să deblochezi leopardul de zăpadă

Singura modalitate cunoscută de a debloca Snow Leopard în Skull and Bones este să-l câștigi ca Twitch Drop în timpul fazei beta deschise a jocului. Pentru a face acest lucru, trebuie să aveți contul Twitch și conturile Ubisoft Connect conectate. Apoi, trebuie să urmăriți o oră de un streamer partener care joacă Skull and Bones, cum ar fi BehavingBeardly. Odată ce ați finalizat acest lucru, vă puteți îndrepta către inventarul Twitch Drops și puteți revendica Snow Leopard.

Echiparea Leopardului de Zăpadă

Odată ce ai obținut cu succes Leopardul de zăpadă, îl poți echipa pentru nava ta în Skull and Bones. Pur și simplu porniți jocul, deschideți opțiunea de a porni și faceți clic pe „Gestionați nava”. De acolo, navigați la „Ship Cosmetics” și selectați „Pet”. Ar trebui să vezi Leopardul Zăpezii în lista de animale de companie disponibile și acum îl poți echipa pentru a te însoți în aventurile tale.

Disponibilitate

Dacă nu ați îndeplinit cerințele pentru a debloca Snow Leopard în timpul testării beta deschise, din păcate, acesta nu este disponibil momentan. Cu toate acestea, există încă speranța că Ubisoft îl poate aduce înapoi ca recompensă în viitor. De asemenea, este posibil să îl lanseze fie ca DLC gratuit, fie ca produs cosmetic plătit. Fii cu ochii pe orice actualizări de la Ubisoft.

Concluzie

Animalul de companie Leopardul de Zăpadă este un companion foarte râvnit în Skull and Bones. Deși poate fi o provocare de dobândit, bucuria de a avea această creatură adorabilă lângă tine în timp ce navighezi în Oceanul Indian merită efortul. Dacă sunteți un fan al jocului, asigurați-vă că rămâneți la curent cu orice oportunități de a debloca Snow Leopard și de a vă îmbunătăți experiența de joc.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri