Știri

February 15, 2024

Deblocarea Reindrix: Muntele de gheață din Palworld

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Introducere

În Palworld, există diverse monturi interesante pe care jucătorii le pot debloca, iar una dintre ele este Reindrix înghețată. Acest Pal are un aspect geros și poate fi deosebit de dificil de găsit, deoarece rătăcește doar în două locații specifice.

Deblocarea Reindrix: Muntele de gheață din Palworld

Îl găsesc pe Reindrix

Dacă te lupți în medii fierbinți sau ai nevoie de un prieten care este priceput în lumbering și răcire, Reindrix este partenerul perfect pentru tine. Iată locațiile în care puteți găsi Reindrix:

  • Turnul Alianței Free Pal: această mică zonă înghețată din regiunea mijlocie a hărții este un loc ideal pentru a căuta Reindrix. Este ușor de verificat rapid și are câteva puncte de călătorie rapidă în apropiere, crescând șansele de a apărea lângă unul.
  • Icy Weasel Hill: Situat puțin la nord-vest de Turnul zonei Free Pal Alliance, acest loc este un alt loc în care poate fi găsit Reindrix.

Abilitățile lui Reindrix

Reindrix posedă următoarele abilități:

  • Element: gheață
  • Abilități partener: Cool Body (Poate fi condus și menține călărețul rece în medii calde)
  • Adecvare pentru lucru: Nivelul doi de prelucrare a lemnului și nivelul doi de răcire
  • Picături potențiale: organ de gheață, vânătoare Reindrix, corn și piele
  • Foame: 7/10
  • Bio: „Cornele sale transparente de cerulean strălucesc de frigul zero absolut. Oricine le atinge cu mâinile goale este instantaneu înghețat și zdrobit în bucăți.”

În timp ce Reindrix nu este cel mai bun prieten în domeniile sale specializate, este totuși o montură utilă și are abilități solide de lucru. Depășește majoritatea prietenilor medii pe care îi veți întâlni.

Îl prind pe Reindrix

Prinderea lui Reindrix poate fi destul de dificilă, așa că este recomandat să folosiți o Pal Sphere decent avansată, cum ar fi o Hyper Sphere sau o Giga Sphere, pentru a vă crește șansele de succes. O Giga Sphere este suficientă, așa că este recomandabil să vă păstrați sferele mai bune pentru prieteni mai duri.

Pentru a-l prinde pe Reindrix, cel mai bine este să-i reduceți sănătatea folosind atacuri și apoi să-l capturați cu o Giga Sphere. Utilizarea unei sfere Pal obișnuite va duce la șanse reduse, de obicei în jur de două procente, chiar și cu sănătatea scăzută. Prin urmare, este recomandat să slăbiți Reindrix până când este aproape învins și apoi să îl capturați rapid cu o Giga Sphere. Cele mai multe Reindrix întâlnite sunt între nivelul 20 și nivelul 30, făcându-i moderat dur, dar nu prea greu de prins.

Concluzie

Deși Reindrix poate să nu fie una dintre cele mai bune monturi din Palworld, este totuși un plus important pentru Paldeck-ul tău. Concentrează-te pe obținerea de Amici precum Fenglope și Pyrin pentru montura ta la sol și Amici precum Jetragon sau Frostallion pentru montura ta zburătoare. Deblocarea lui Reindrix este o sarcină crucială de finalizat, deoarece servește ca un prieten util la baza ta.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri