Știri

February 15, 2024

Deblocarea Camo forjată pentru Holger 556: Depășirea provocărilor și alegerea atașamentelor potrivite

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Deblocarea camuflajului în Modern Warfare 3 poate fi uneori o călătorie provocatoare. Procesul de deblocare a Camoului forjat pentru Holger 556, de exemplu, poate fi confuz din cauza explicațiilor neclare.

Deblocarea Camo forjată pentru Holger 556: Depășirea provocărilor și alegerea atașamentelor potrivite

Puzzle-ul atașamentului

Unul dintre motivele pentru care deblocarea Camo-ului forjat pentru Holger 556 este ca și cum ați rezolva un puzzle este că există mai multe atașamente în joc care se potrivesc descrierii de a avea nevoie de 25 de ucideri cu o încărcătură Non-Drill Charge. Cu toate acestea, nu par să existe actualizări de progres pe măsură ce strângeți ucideri cu Holger 556. Acest lucru poate fi frustrant, deoarece necesită testarea tuturor atașamentelor din arsenalul dvs. pentru a le găsi pe cele care funcționează.

Ce este un Underbarrel fără încărcare fără foraj?

În MW3, o sarcină non-foraj se referă la atașamente non-explozive. Cu toate acestea, dacă încercați să deblocați Camo forjat pentru Holger 556, cerința de 25 de ucideri cu o încărcătură fără foraj pare să fie defectată. Pentru a finaliza această provocare, va trebui să utilizați atașamente specifice.

Cum să deblochezi Camoul forjat pentru Holger 556

Pentru a depăși acest obstacol și a debloca Camoul forjat pentru Holger 556, aveți două opțiuni. Puteți folosi lansatorul de grenade SPW 40MM HE sau atașamentul sub țeavă pentru pușcă Corvus Masterkey. Este important să rețineți că atașamentul pentru pușca Corvus Masterkey poate să nu fie cea mai puternică armă și s-ar putea să fiți împușcat de arme mai puternice atunci când încercați să vă apropiați suficient pentru a o folosi. În plus, Corvus are muniție limitată. Cu toate acestea, jocul în modurile Hardcore poate fi benefic, deoarece inamicii vor avea muniție limitată pentru puștile lor și cantități mai mici de sănătate, oferindu-vă o șansă mai bună de a ucide sub țeava cu lansatorul de grenade Corvus sau SPW 40MM HE.

Alegerea atașamentului potrivit

Când am început să progresez prin misiunea, am folosit inițial lansatorul de grenade, dar mai târziu am trecut la pușca Corvus Masterkey din cauza problemei cu muniția cu lansator de grenade. Inițial, am crezut că va trebui să folosesc atașamente care nu sunt explozive, dar se pare că există o eroare care împiedică jucătorii să progreseze dacă nu folosesc cele două atașamente menționate mai sus. Unii jucători au raportat că atașamentul puștii nu a funcționat pentru ei, așa că dacă întâmpinați aceeași problemă, este recomandat să rămâneți cu lansator de grenade.

Deblocarea camuflajului în Modern Warfare 3 poate fi o experiență provocatoare și uneori frustrantă. Cu toate acestea, urmând sfaturile și folosind atașamentele recomandate, puteți depăși obstacolele și puteți debloca Camo forjat pentru Holger 556. Mult succes!

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri