Știri

February 13, 2024

Deblocați secretele infamiei în Skull and Bones

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Skull and Bones, jocul foarte așteptat, a fost lansat oficial pe 13 februarie, oferind jucătorilor posibilitatea de a-și continua călătoria sau de a începe din nou. Una dintre mecanismele cheie ale jocului este Infamy, care joacă un rol crucial în progresul jucătorului. În acest articol, vom explora ce este Infamy, cum funcționează și diferitele ranguri Infamy din Skull and Bones.

Deblocați secretele infamiei în Skull and Bones

Ce este Infamia în Skull and Bones?

Infamia în Skull and Bones este echivalentul punctelor de experiență din alte jocuri. Reprezintă nivelul tău de jucător și este o măsură a notorietății tale ca pirat. Rangul tău Infamy este vizibil pentru alți jucători, permițându-le să-ți evalueze nivelul de expertiză.

Pe măsură ce urcați în rangurile Infamy, veți obține acces la misiuni mai provocatoare și la șefi formidabili. Vânzătorii vor fi mai dispuși să vă vândă și o gamă mai largă de nave, upgrade-uri, echipamente și articole vor deveni disponibile. În plus, atingerea anumitor niveluri Infamy va debloca planuri de specialitate exclusive. De fiecare dată când atingeți un nou nivel Infamy, veți primi și articole misterioase prin poștă de la un donator anonim.

Rangurile Infamiei în Skull and Bones

Skull and Bones are în prezent 10 ranguri Infamy, fiecare reprezentând un nivel diferit de notorietate. Aceste ranguri, enumerate de la cel mai puțin la cel mai infame, sunt:

  • Proscris
  • Ticălos
  • Rover
  • Corsar
  • Pirat
  • Tâlhar
  • Jefuitor
  • Corsar
  • Tăiat de gât
  • Kingpin

Este de remarcat faptul că Ubisoft poate introduce ranguri suplimentare în viitor, dacă jocul câștigă popularitate.

Cum să-ți ridici rangul de infamie

Pentru a-ți crește rangul Infamy în Skull and Bones, există mai multe abordări pe care le poți lua. În primul rând, progresul prin campania principală va contribui în mod natural la rangul tău de Infamie. În plus, puteți întreprinde evenimente și contracte găsite în diferite regiuni. Aceste misiuni secundare oferă oportunități de a câștiga experiență și de a-ți construi Infamia.

Cu toate acestea, este esențial să fii precaut și să eviți să asumi Contracte sau Evenimente care depășesc rangul tău actual de Infamie. Angajarea în misiuni dincolo de capacitățile tale poate duce la consecințe dezastruoase. Creșterea treptat a experienței tale prin asumarea misiunilor aliniate cu rangul tău Infamy este cel mai sigur și eficient mod de a-ți ridica rangul.

Pentru cei care au participat la versiunea beta deschisă Skull and Bones, progresul a fost oprit la nivelul Brigand din cauza limitei Infamy. Cu toate acestea, odată cu lansarea completă a jocului, jucătorii își pot continua călătoria și pot cuceri din nou mările.

În concluzie, Infamia este un aspect vital al Skull and Bones, care determină nivelul tău de jucător și deblochează diverse recompense și provocări. Progresând strategic în rândurile Infamiei și îndeplinind misiuni adecvate, jucătorii pot ajunge la vârful notorietății pirat.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri