Știri

February 14, 2024

Deblocați Investigația Corsariului Cenușiu și revendicați bogățiile navei

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Pentru a debloca investigația The Ashen Corsair în Skull and Bones, trebuie mai întâi să ajungeți la rangul Infamy de Buccaneer. Odată ce ați atins acest rang, investigațiile și zvonurile devin disponibile pentru a fi urmărite și rezolvate. Mergeți la Depozitul din Saint-Anne și căutați un ziar pe tejgheaua lui. Ridică-l pentru a începe investigația The Ashen Corsair.

Deblocați Investigația Corsariului Cenușiu și revendicați bogățiile navei

Investigația Ashen Corsair este o serie de indicii pe care trebuie să le urmați pentru a finaliza misiunea. Fiecare indiciu este documentat în fila Investigații din meniul Cunoștințe. După ce primiți un nou indiciu, verificați întotdeauna fila Investigații pentru a dezvălui următorul pas.

  1. Jefuiați așezarea Guerande: Primul pas este să jefuiați așezarea Guerande, situată chiar la sud de Saint-Anne. Finalizarea primului val de jaf vă va oferi un nou indiciu de investigație.
  2. Găsiți mesajul într-o sticlă: Conform notelor, în continuare ar trebui să găsiți mesajul într-o sticlă în regiunea Bazinului de Vest. Mergeți la avanpostul Ile Michel din regiunea Bazinului de Vest și căutați sticla. Poate apărea între insulele mai mici de la sud de avanpost sau chiar în fața avanpostului. Căutați o strălucire aurie în mare.
  3. Vânează The Ashen Corsair: mesajul din sticlă dezvăluie că pirații plănuiesc o revoltă asupra Ashen Corsair lângă avanpostul Three Brothers. Navigați aproape de avanpost și Corsariul cenușiu va apărea lângă insule. Atacă The Ashen Corsair și urcă-l la bord după ce nu are sănătate. Colectați cât mai mult argint și citiți nota finală din fila de investigații pentru a finaliza misiunea.

Amintiți-vă, ancheta The Ashen Corsair face parte din ediția Premium Skull and Bones și este posibil să nu fie disponibilă imediat. Deblocați investigația atingând rangul Infamy de Buccaneer și urmați indiciile pentru a revendica bogățiile navei.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri