Dafabet ca lider de piață în pariurile eSports

Știri

2022-05-26

Dafabet, una dintre cele mai bune mărci de pariuri sportive, este astăzi cunoscut pentru dominația sa în scena pariurilor eSports. Compania este un furnizor de top de piețe de pariuri eSports în toate competițiile și turneele competitive de eSports.

Dafabet ca lider de piață în pariurile eSports

Dar ceea ce trebuie subliniat este că succesul nu a venit ușor. Dafabet a avut o strategie pe termen lung pentru a se afirma nu doar ca o putere a jocurilor de noroc online, ci și ca lider de piață în pariurile eSports.

Pentru a înțelege de ce Dafabet s-a concentrat pe pariurile eSport, este mai întâi esențial să înțelegem cât de mare este industria pariurilor eSport.

Esports și pariuri eSports

Industria eSports este în plină expansiune. Conform celor mai recente statistici, industria eSports a valorat 1,28 miliarde de dolari în 2021 și va înflori într-o industrie de 2,89 miliarde de dolari până în 2025.

Interesant este că pariurile eSports sunt mai mari decât eSporturile în sine. Un raport Grand View Research a arătat că industria de pariuri eSports valora 66,98 miliarde USD în 2020 și va crește cu un CAGR de 10,1% din 2021 până în 2028. Numărul pariorilor eSports a crescut, de asemenea, cele mai recente rapoarte indicând că peste 6,5 milioane oamenii sunt interesați de pariurile eSports.

Statisticile de mai sus formează piatra de temelie a interesului Dafabet de a se concentra pe pariurile eSports. Dar elefantul din cameră este, ce a dus la succesul Dafabet ca unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri eSports? Ei bine, există câțiva factori, așa cum sunt discutați mai jos.

Acordul de sponsorizare Dafabet Fnatic din 2015

Dafabet a fost una dintre casele de pariuri care au văzut potențialul pariurilor eSports. Pentru a profita de moment, compania a sponsorizat Fnatic, una dintre cele mai bune echipe de eSports din prezent. În tranzacție, logo-ul mărcii Dafabet a fost afișat pe tricourile jucătorului Fnatic. Chiar dacă afacerea s-a încheiat, a jucat un rol semnificativ în creșterea nivelului de acoperire a Dafabet, acum că Fnatic este un nume cunoscut în industria eSports.

Acoperire cuprinzătoare eSports

Motorul cheie în succesul Dafabet ca lider al pieței de pariuri eSports este acoperirea sa cuprinzătoare a turneelor și competițiilor eSports. Mulți Case de pariuri eSports concentrați-vă doar pe eSporturile de top. Dar Dafabet este o casă de pariuri unică în care jucătorii pot paria pe toate jocurile video prezentate în scena eSports. Acestea includ Dota 2, Valorant, FIFA, Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, FIFA, Apex Legends etc.

Acoperire cuprinzătoare a turneelor eSports

Pe lângă faptul că acoperă toate eSporturile mainstream, Dafabet oferă piețe pentru toate evenimentele eSports, de la evenimentele Tier 1 până la cele mai prestigioase turnee. Este ceva ce multe case de pariuri nu fac. Pe majoritatea caselor de pariuri sportive eSports, pariorii pot găsi doar piețe de pariuri pentru marile turnee, dar nu este cazul Dafabet. Aceasta înseamnă că pariorilor le sunt garantate piețe de pariuri eSport pe tot parcursul anului.

Bonusuri pentru pariuri Esports

Una dintre cele mai generoase mărci de pariuri sportive este Dafabet; nu este nici o indoiala. La baza strategiei de marketing ale companiei, succesele sunt profitabile bonusuri și promoții. Pentru a fi unul dintre liderii de piață în industria pariurilor eSports, Dafabet a personalizat bonusuri și promoții exclusive pentru pariorii eSports.

Dafabet are o mulțime de bonusuri de bun venit pentru noii pariori eSports. Jucătorii noi care doresc să parieze pe eSports obțin potriviri uriașe la depozitele inițiale imediat după înregistrare. Pe lângă pachetul de bun venit, pariorii existenți de eSports sunt tratați cu bonusuri de reîncărcare. Pentru început, bonusurile de reîncărcare se potrivesc cu sumele depuse de către pariori eSports deja înregistrați în anumite zile în care promoția este activă.

Rolul pariurilor pe mobil

Au trecut vremurile în care jucătorii trebuiau să stea în fața computerelor pentru a paria. Astăzi, lumea devine mobilă. Aceasta este o tendință pe care Dafabet o înțelege. Pentru a ține pasul cu tendința mobilă, Dafabet a făcut pariurile pe mobil ușoare prin dezvoltarea unor platforme prietenoase cu dispozitivele mobile pentru jucători. Acesta este un aspect care nu poate fi ignorat atunci când se evaluează factorii care au stimulat creșterea Dafabet ca site de pariuri eSports.

Pariorii Dafabet eSports se pot bucura de jocuri în timp ce sunt în deplasare, datorită platformei Dafabet optimizate pentru mobil, accesibilă prin orice browser mobil. Pe lângă browser, Dafabet are aplicații native disponibile pentru platformele iOS și Android. Aceste platforme mobile oferă jucătorilor o experiență de pariere lină și fără probleme.

Servicii bancare flexibile

Jucătorii de noroc își doresc întotdeauna un site de pariuri care să aibă servicii bancare flexibile și sigure. Acesta este ceva ce Dafabet înțelege clar. Site-ul a colaborat cu metode de plată online de top pentru a facilita depuneri și retrageri simple, rapide și sigure.

Pe lângă faptul că folosește toate gateway-urile de plată populare, Dafabet permite jucătorilor să joace folosind toate monedele fiat populare, precum și criptomonede precum bitcoin. Cu mulți pasionați de pariuri eSports care preferă criptomonede, disponibilitatea bitcoin a fost un plus de neprețuit.

Încheierea

Deși există zeci de site-uri de pariuri eSport, Dafabet iese în evidență. Operatorul a stabilit o strategie de marketing eficientă pentru a domina industria de pariuri eSports. Pe măsură ce eSporturile cresc pe zi ce trece, Dafabet va rămâne într-adevăr una dintre cele mai bune case de pariuri eSports.

Cele mai recente știri

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino
2022-11-24

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino

Știri