Știri

February 13, 2024

Creșterea Astegon: Sfaturi și combinații pentru Palworld Pals

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Introducere

Astegon este unul dintre cei mai rari prieteni de joc târziu din toată Palworld. Creșterea unui Astegon poate fi o provocare, dar cu cunoștințele potrivite, poți avea unul în propria ta bază mult mai devreme decât să prinzi unul în sălbăticie.

Creșterea Astegon: Sfaturi și combinații pentru Palworld Pals

Înțelegerea reproducerii Palworld

Creșterea în Palworld poate fi complicată. Când ambii părinți sunt aceeași specie de Pal, veți obține o treime din acea specie. Cu toate acestea, reproducerea Pals a două specii diferite are ca rezultat un descendent aleatoriu, dar fix.

Creșterea unui Astegon

Pentru a reproduce un Astegon, nu trebuie să aveți un Astegon în Palbox. Cheia este să cunoști combinația potrivită. Cea mai bună combinație de reproducere pentru Astegon este Cryolinx și Helzephyr, care pot fi achiziționate la mijlocul jocului.

  • Helzephyr: Acest element întunecat Pal poate fi găsit lângă punctul de teleportare din Pădurea Cinnamoth. Aduceți Pals de tip Dragon și sfere Mega și Giga pentru a-l prinde cu succes.
  • Cryolinx: Căutați Cryolinx în Munții Astrali la nivelurile 29-32. Fii pregătit cu armură de rezistență la frig și Pals de tip foc pentru a-l prinde.

Iată un exemplu de cale de reproducere:

Alte combinații de reproducere

În timp ce Astegon este un prieten greu de reprodus, există și alte combinații de reproducere accesibile care vă pot oferi un ou Astegon. Unele dintre aceste combinații includ:

  • Cryolinx și Lyleen
  • Helzephyr și Orserk
  • Astegon și Suzaku
  • Relaxaurus și Astegon
  • Pyrin Noct și Shadowbeak

Țineți minte că aceste combinații pot necesita prieteni relativ rari sau chiar prieteni cu raritate mai mare, cum ar fi Necromus.

Clocirea oului Astegon

Oul din care va ecloziona Astegon este un Ou Uriaș de Dragon, care durează mult timp pentru a incuba. Dacă nu doriți să așteptați, asigurați-vă că știți cum să grăbiți incubarea ouălor.

Amintiți-vă, cu combinațiile potrivite de reproducere și răbdare, puteți adăuga un Astegon la baza voastră Palworld și vă puteți bucura de raritatea și puterea lui.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri