Certificarea Cloud de la Paf pentru pariorii Esport

Știri

2022-11-03

O mulțime de site-uri web oferă utilizatorilor șansa de a paria la turneele lor preferate de jocuri video. Cititorii pot vizita EsportRanker dacă doresc să caute cele mai bune site-uri de pariuri esports disponibile. Paf se remarcă datorită certificării sale recente în cloud. Această dezvoltare va atrage probabil pariori de sporturi care doresc o interfață de sistem fiabilă.

Certificarea Cloud de la Paf pentru pariorii Esport

Paf esports bookmaker rulează pe tehnologia cloud. Acesta permite site-ului să funcționeze cât mai eficient posibil. În trecut, casele de pariuri esport ar fi avut nevoie de servere scumpe la fața locului. Cu toate acestea, cu sistemele cloud, site-ul își poate concentra mai mult bugetul pe îmbunătățirea experienței clienților. Multe case de pariuri se bazează pe stocarea terță parte din acest motiv. 

Paf este una dintre puținele firme de sporturi care a obținut certificarea ISO 27017. Este cea mai înaltă verificare disponibilă când vine vorba de excelență în securitatea cibernetică în cloud. Prin urmare, are sens că Paf ar putea vedea și o creștere a numărului de clienți noi în anii următori.

Când un jucător de noroc caută site-urile potrivite de pariuri esport, le va alege pe cele care se potrivesc cu anumite criterii. Aceasta poate include oferirea de promoții bonus grozave, o varietate de piețe de esport și asistență pentru clienți 24/7. Cu toate acestea, cel mai important factor va fi siguranța. Jucătorul va acorda site-ului date confidențiale despre identitatea și detaliile bancare. 

Industria citează adesea licențele ca semn de legitimitate. Dacă clientul dorește un nivel suplimentar de securitate, ar putea alege Paf. Certificarea lor recentă în cloud le oferă un avantaj față de casele de pariuri rivale de sporturi.

Un accent pe piețele suedeze

Pe de altă parte, există semne că Paf nu va atinge o bază de audiență globală. Acest lucru se datorează concentrării lor pe jucătorii din țările nordice. De exemplu, în 2021, compania a achiziționat mărci care s-au adresat în principal clienților suedezi. Drept urmare, Paf a devenit al șaselea cel mai mare operator de jocuri de noroc din țară. 

În această perioadă, Christer Fahlstedt, directorul executiv al Paf, a declarat că firma va prelua doar site-uri de jocuri de noroc care încurajează jocul responsabil. El a explicat, de asemenea, că astfel de site-uri ar trebui să aibă o bază de clienți destul de mare și stabilită.

Nu este o coincidență că Paf a vizat Suedia. Sediul lor este situat în Insulele Åland, un teritoriu care se învecinează cu Suedia și Finlanda. Christer Fahlstedt a spus că o ambiție cheie a Paf este de a deveni un „jucător de top pe piața licențiată suedeză”. Prin urmare, fanii pariurilor pe sporturi din afara Scandinaviei pot fi dezamăgiți.

Înțelegerea vulnerabilităților

Există mai multe motive pentru care recenta certificare cloud a lui Paf va fi invidia industriei de pariuri pe sporturi. Verificarea ISO 27017 implică analiza potențialelor vulnerabilități și găsirea de soluții viabile. Criminalitatea cibernetică devine din ce în ce mai sofisticată. Pentru a o aborda, casa de pariuri va avea nevoie de un cod de practică care să recunoască cele mai recente amenințări. 

Când se utilizează tehnologia cloud, datele atât ale clienților, cât și ale furnizorilor sunt în pericol. Paf a declarat că își revizuiește în mod regulat ISMS (Sistemul de management al securității informațiilor) pentru ca acesta să rămână cât mai eficient posibil. Obținerea certificării de la ISO arată că acest site are o securitate tehnică excepțională.

Dacă un alt site de pariuri esports dorește să imite acest succes, va trebui mai întâi să-și schimbe politicile. Acest lucru ar putea implica o revizie completă a sistemului de securitate. În loc să aștepte ca casa de pariuri actuală să își îmbunătățească siguranța, jucătorul ar putea în schimb să facă trecerea la Paf. Cu toate acestea, așa cum sa menționat anterior, site-ul vizează în primul rând persoanele care locuiesc în națiunile nordice.

Dincolo de Esports

De asemenea, trebuie subliniat faptul că piețele de sporturi sunt doar un aspect al Paf. Compania oferă, de asemenea, pariuri sportive regulate și jocuri de cazinou, inclusiv jocuri de masă și sloturi. Secțiunea de pariuri esport a site-ului lor oferă doar a selecția celor mai populare titluri de jocuri. Acestea includ CS:GO, Dota 2, League of Legends și Starcraft 2. 

Paf nu va atrage cei care caută o experiență esport de nișă. În schimb, se adresează jucătorilor care doresc un site web extins, cu cea mai bună securitate posibilă a tehnologiei cloud.

Încă o piață mare

Peisajul pariurilor pe sporturi rămâne extins. Doar pentru că Paf are o certificare de securitate superioară, nu înseamnă că majoritatea pariorilor se vor aduna pe site-ul lor. Există prea multă saturație în piață pentru ca acest lucru să se întâmple. Fanii Esports cu interese de specialitate sunt răspândiți pe o gamă largă de site-uri web.

Se pare mai probabil că această știre recentă va forța numeroase case de pariuri să își îmbunătățească securitatea generală. Din fericire, site-urile legitime sunt deja destul de sigure. Este rar, dar nu imposibil, ca aceste site-uri să sufere atacuri cibernetice. 

Clienții se pot proteja alegând furnizorii potriviți. Acest lucru poate fi determinat prin citirea recenziilor axate pe înregistrarea lor de siguranță a sistemului cloud. Paf a dovedit că casele de pariuri de sport moderne pot fi cât mai sigure posibil. Alte firme ar putea copia, de asemenea, acest exemplu.

Cele mai recente știri

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino
2022-11-24

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino

Știri