Betsafe CS:GO Pariuri este partener cu GODSENT

Știri

2022-10-20

Betsafe a devenit partenerul exclusiv de pariuri al Godsent după semnarea unui acord între cele două companii. Casa de pariuri a declarat că accentul se va pune pe CS: GO, chiar dacă compania este formată din echipe profesioniste de sporturi, jucători și producători de conținut din zece diferite jocuri esports, inclusiv League of Legends și Dota 2.

Betsafe CS:GO Pariuri este partener cu GODSENT

Esports-ul a câștigat mult avânt în ultimii doi ani. Deoarece toate evenimentele sportive majore au fost amânate în primăvară, sporturile au primit o expunere mai mare, ceea ce le-a sporit atractivitatea pentru un public mai larg. Potrivit lui Kim Ekelund, șeful de marketing pentru Suedia la Betsson Group, pandemia globală a consolidat și mai mult poziția esporturilor.

Betsafe, una dintre cele mai îndrăznețe și active companii, a fost the echipa de esportalegerea lui pentru această sponsorizare. Cele două grupuri cred că vor fi mult mai multe progrese în industria esporturilor în viitor. Prin urmare, această sponsorizare între ambițioșii GODSENT și Betsafe este o ilustrare tangibilă a dăruirii lor față de viitorul sporturilor.

Impactul parteneriatului asupra lui Dumnezeu

Acordul va acoperi toate jocurile planificate pentru GODSENT cu conținut bogat în date, pertinent. Interesul partenerilor comerciali non-endemici în sporturi poate fi folosit pentru a măsura creșterea acestuia, iar parteneriatul GODSENT cu BetSafe subliniază în special progresul CS: GO. 

Nu este surprinzător că compania de pariuri a ales o organizație CS: GO foarte apreciată pentru a fi primul său partener de esports, deoarece jocul a fost de multă vreme favorit printre jucătorii de sporturi de noroc.

Într-o declarație de presă, Ludwig Sandgren, CEO al GODSENT, a declarat că sunt încântați de faptul că Betsafe, cu istoria sa lungă de investiții în conținut unic și sponsorizări, și-a semnat acest angajament pe termen lung cu ei. Betsafe este partenerul ideal pentru GODSENT datorită ambiției sale extraordinare. Pe măsură ce echipa se dezvoltă într-o companie de primul nivel, aceasta va juca un rol semnificativ în ea CS: divizia GO și să servească drept un partener strategic excelent.

Impactul parteneriatului asupra Betsafe

Acesta este primul acord de sponsorizare pentru sporturi de la Betsafe, susține compania de pariuri sportive. Scopul parteneriatului este de a îmbunătăți oferta de pariuri a Betsafe, concentrându-se pe colaborarea dintre cele două părți și activările pe rețelele sociale. 

Datorită popularității sale în rândul pariorilor europeni de sporturi, se anticipează că compania se va concentra în principal pe scena CS: GO. În plus, pe parcursul parteneriatului, se preconizează că vor fi produse filmări din culise.

Operatorul mai spune că acordul pune puternic accent pe cooperarea strânsă și implicarea în rețelele sociale, pe lângă conștientizarea mărcii și sprijinul financiar. Tranzacția a fost posibilă prin colaborarea cu Godsent și furnizorul de date GRID Esports. Ca parte a aranjamentului, GRID va oferi o gamă largă de conținut pentru viitoarele concursuri Godsent.

Godsent este o echipă populară de Esports?

Cu divizii pentru Counter-Strike, Call of Duty, League of Legends și PUBG, Godsent este o companie suedeză renumită de sporturi profesionale. Pronax s-a angajat în formația echipei sale după ce l-a părăsit pe primul Fnatic alinia.

Pe 15 august 2016, GODSENT a preluat majoritatea formației anterioare, care i-a inclus pe Jesper „JW” Wecksell, pronax, Freddy „Krimz” Johansson și Robin „flusha” Rönnquist. Acest lucru s-a întâmplat ca urmare a schimburilor de jucători în scena pro CS: GO din Suedia, deoarece Fnatic i-a achiziționat atât pe Simon „twist” Eliasson, cât și pe Jonas „Lekr0” Olofsson. Math Lekr0 și KRiMZ au fost ulterior schimbate între Fnatic și GODSENT într-o altă rundă de tranzacționare.

În calificările sezonului 2 din ELeague, GODSENT a pierdut în fața Alternate aTTaX și a fost astfel descalificat din ligă. Un loc de calificare offline pentru viitorul CS: GO Major, maiorul ELEAGUE, Atlanta, a fost asigurat după ce echipa a învins-o pe Hellraisers în finala Campionatului European Minor din 6 noiembrie 2016.

Echipa a declarat, pe 21 iunie 2018, că va opri deocamdată toate operațiunile. Potrivit GODSENT, decizia de a închide organizația a fost agreată de toate părțile implicate în managementul acesteia și a fost cea mai bună soluție pentru fiecare parte interesată.

Realizările lui Dumnezeu

După fuzionarea cu grupul suedez de esports The Final Tribe, GODSENT a reluat activitățile în septembrie 2019. În noiembrie, a achiziționat gama CS:GO a SMASH Esports mai târziu în acel an.

Multe competiții au fost câștigate de Godsent, inclusiv DreamHack Deschide Septembrie 2021: America de Nord, când au învins Extra Salt în meciul de campionat. Echipa a triumfat asupra Gambit Youngsters și în sezonul 7 LOOT.BET/CS și în 2020. Au ajuns pe locul patru la ICE Challenge 2020 în același an.

TACO, latto, dumau, cky, adr și dead au fost achiziționate de 00 Nation de la GODSENT pe 30 iunie. În plus, HEN1, care fusese semnat în martie, a fost externat. Singurul jucător CS:GO al echipei în acest moment este Bruno „b4rtiN” Câmara. În ianuarie 2021, brazilianul a fost achiziționat. Sportivul va continua să ajute echipa să reușească, deoarece a excelat în alte câteva competiții. 

B4rtiN a triumfat într-o serie de competiții, inclusiv DreamHack Open: North America, septembrie 2021 și ESEA Cash Cup: North America, Summer 2021 #2.

Cele mai recente știri

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino
2022-11-24

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino

Știri