Știri

February 12, 2024

Ascensiunea lui Cypher: dezlănțuirea unei puteri fără precedent în VALORANT

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Unul dintre colegii mei de echipă VALORANT avea un plan în timp ce ne-am încărcat în spaw-ul atacatorului lui Breeze. Planul lor era simplu: dacă îl vedeți pe Cypher, rotiți. Și nu s-au înșelat complet.

Ascensiunea lui Cypher: dezlănțuirea unei puteri fără precedent în VALORANT

Starea anterioară a lui Cypher

Înainte de Patch-ul 7.09, Cypher nu era o alegere populară în VALORANT. Jucătorii ar prefera să înfrunte Cypher mai degrabă decât un Killjoy sau o cameră în echipa inamică. Configurațiile lui ar putea fi ușor depășite cu un câine Skye sau o clonă Yoru. În plus, finalul său a fost dezamăgitor, deoarece a dezvăluit inamicii o singură dată.

Buffs

Cu toate acestea, Patch-ul 7.09 a schimbat totul. Cypher a primit îmbunătățiri până la maxim în patch-urile anterioare, dar acest patch-ul special i-a oferit o nouă personalitate și o putere incredibilă. El a devenit o alegere esențială pe majoritatea hărților în rotația actuală.

Modificări la Capcane

Patch-ul a făcut mai greu pentru inamici să detecteze și să distrugă capcanele lui Cypher. Cercetașii și clonele nu mai pot distruge capcanele, iar hitbox-urile lui Skye's Trailblazer și Fade's Prowlers au fost modificate pentru a le face și mai dificilă detectarea. Pentru a sparge capcanele, acum trebuie să folosiți utilitatea dăunătoare sau să trageți la sursa lor.

Contrajoc

Singurul contor corect pentru Cypher în acest moment este ZERO/punctul lui KAY/O, dar chiar și acesta poate fi ocolit sau rupt. Spărgerea unei capcane după declanșarea ei este incredibil de dificil și duce adesea la moarte.

Cel mai puternic agent Buff

Capcanele lui Cypher asoma acum mai repede și pentru o perioadă mai lungă de timp, ceea ce face crucial ca inamicul să reacționeze rapid. Dacă capcana nu este ruptă sau dacă jucătorul moare după ce a fost uimit, capcana se rearmează. Acesta este, fără îndoială, cel mai puternic pasionat de agent din VALORANT.

Punctele forte ale lui Cypher

Cu Cypher în echipa ta, poți bloca cu ușurință site-uri în apărare, poți gestiona flancurile fără a-ți face griji cu privire la raza de acțiune și poți oferi informații valoroase echipei tale. Rata lui de alegere a crescut după ce plasturele a scăzut, stabilindu-l printre primii cinci agenți.

Rolul lui Cypher

Un Cypher priceput poate schimba șansele unui meci aparent imposibil de câștigat în apărare. La atac, el poate pândi și oferi informații cruciale în moduri pe care nici o altă santinelă nu poate. Cu toate acestea, nu toți jucătorii Cypher sunt pricepuți sau adaptabili. Unii refuză să controleze flancul sau să învețe din greșelile lor.

Concluzie

Deși există modalități de a ocoli abilitățile lui Cypher, un jucător bun Cypher va ști exact unde sunt inamicii lor și de ce sunt capabili.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri