Alegerile editorilor de la ultima recenzie Zulabet

Știri

2022-06-02

Zulabet este una dintre cele mai noi platforme de pariuri online care a atras mult interes în ultima vreme. Compania din spatele ei, Maltix Limited, trebuie să fi făcut multe pentru a pluti în industria extrem de competitivă a jocurilor de noroc, mai ales după ce s-a alăturat acesteia atât de târziu. Această recenzie evidențiază unele dintre caracteristicile noi și unice pe care Zulabet le-a implementat în ultima vreme pentru a face site-ul de pariuri să iasă în evidență în industrie.

Alegerile editorilor de la ultima recenzie Zulabet

Licențiere

Zulabet are sediul în jurisdicția Maltei și este licențiat de Autoritatea de Jocuri din Malta. Numărul de licență este MGA/B2C/486/2018, iar numărul de înregistrare al companiei este C96904. Odată cu detaliile de licență și înregistrare publicate pe site-ul oficial, Zulabet a creat un nivel ridicat de încredere în rândul pariorilor și evaluatorilor.

Rapoartele indică faptul că această casă de pariuri eSports a primit acum o licență suedeză de jocuri. Acest lucru sugerează că Zulabet se va lansa cel mai probabil pe piața reglementată din Suedia, oferind pariuri eSport și alte servicii de pariuri pentru mai mulți pariori. Cu toate acestea, nu a existat nicio declarație oficială din partea Maltix Limited Company cu privire la dacă și când va avea loc mutarea. Licența din Malta este valabilă și până în 2028, ridicând îndoieli cu privire la motivul pentru care s-ar muta în Suedia.

Marketing

Unii experți spun că succesul Zulabet provine din campaniile sale extinse și eficiente de marketing. Zulabet a investit în numeroase forme de marketing, inclusiv reclame pe rețelele sociale, e-mail direct și telemarketing. Strategiile de marketing sunt personalizate și concepute pentru publicul țintă pe care îl caută furnizorul de pariuri. Marketingul din gură a jucat, de asemenea, un rol semnificativ în succesul lor de marketing, declanșat de serviciile lor bune.

Cu toate acestea, mai mulți experți susțin că costul de marketing al companiei ar putea fi prea mare pentru a face campaniile sustenabile. Ar fi putut fi o strategie bună de intrare pe piață, dar nu este fezabil financiar să o susțineți pe termen lung.

Oferte bonus

Oferte bonus și alte câteva oferte promoționale sunt destul de comune pe site-urile de pariuri eSport și pe alte platforme de pariuri online, ceea ce face logic ca Zulabet să le ofere. Cu toate acestea, diferența vine în numărul mare de oferte pe care Zulabet le are. Are peste 15 tipuri de bonusuri și oferte promoționale disponibile pentru toți jucătorii, inclusiv bonusuri de bun venit, pariuri gratuite, pariuri stimulate, bonusuri săptămânale și bonusuri cashback.

Bonusurile și ofertele promoționale sunt, de asemenea, relativ mai atractive decât pe alte platforme de pariuri online concurente. Adică în ceea ce privește suma sau valoarea pe care o primesc pariorii și termenii și condițiile de pariere atașate ofertelor. O platformă bună de clasare eSports poate ajuta pariorii să compare ofertele dintre cele mai bune case de pariuri care acoperă piețele de pariuri eSports.

Servicii pentru clienți

Statisticile indică faptul că pariorii tind să graviteze spre cele mai bune site-uri de pariuri eSports și alte platforme de jocuri de noroc care oferă servicii de asistență clienților de calitate. Câteva altele Platforme de pariuri eSports cu siguranță oferă servicii de asistență clienți mai bune decât Zulabet, în special în ceea ce privește canalele disponibile și timpul de răspuns. Oricum, serviciile pentru clienți de la Zulabet sunt încă lăudabile.

Zulabet are doar două canale de acces la serviciile pentru clienți. Primul este prin e-mail, care durează destul de mult pentru a primi un răspuns, dar poate fi util pentru solicitări lungi sau orientate spre detalii. Cealaltă alternativă este prin chat live. Paritorii pot folosi, de asemenea, pagina de întrebări frecvente de pe site-ul Zulabet sau forumurile online pentru a găsi soluții la problemele comune pe care le pot întâmpina.

Varietatea pieței de pariuri

Potrivit Maltix Limited Company, marea varietate de piețe de pariuri este principalul lor secret. Zulabet oferă piețe de pariuri pentru aproape toate sporturile legale și înregistrate jucate la nivel global, inclusiv eSports și sporturi virtuale. Secțiunea pre-meci oferă de obicei mai mult de 32000 de evenimente în fiecare lună. Paritorii pot fi siguri că vor găsi piețe de pariuri pentru orice turneu sportiv major și se pot bucura de o varietate de tipuri de pariuri. Pariurile live sunt, de asemenea, acceptate, inclusiv pentru eSports.

Cotele de pariuri sunt, de asemenea, făcute intenționat mai atractive decât oferă majoritatea concurenților, făcând afacerea și mai dulce. Interfața cu utilizatorul site-ului este concepută astfel încât pariorii să aibă un timp ușor de navigat prin numeroasele opțiuni pentru a găsi sporturile și meciurile pe care doresc să parieze.

Metode de plata

Zulabet oferă un impresionant varietate de soluții de depozit pentru a acoperi preferințele majorității pariorilor. Paritorii pot efectua plăți în patru valute, euro, forint maghiar, coroană norvegiană și rupie indiană. Procesul de depunere a fondurilor este relativ ușor, dar depinde de metoda de plată folosită. Cu toate acestea, opțiunile de retragere sunt destul de limitate. Acestea includ, în general, o varietate de soluții de portofel electronic. De asemenea, Zulabet nu oferă opțiuni de plată în criptomonede, care sunt de dorit în prezent printre pariorii de elită.

Jocul de noroc responsabil

Zulabet promovează jocul de noroc responsabil în mai multe moduri diferite. Pentru început, permite pariorilor să-și închidă conturile atunci când doresc, indiferent de motivele pe care le oferă. Închiderea conturilor de jocuri de noroc îi poate ajuta pe pariori să stea departe de jocurile de noroc care creează dependență. Zulabet permite, de asemenea, limite de cont, pe care pariorii le pot seta pentru a-și limita activitățile.

Cele mai recente știri

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino
2022-11-24

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino

Știri