1xBet Oferte recente de pariuri Esports

Știri

2022-10-06

1xBet devine partenerul oficial de pariuri al TSM în India

1xBet, unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri eSport, își crește constant lista de sponsorizări eSports. De această dată, casa de pariuri și TSM, o organizație americană de eSports, au convenit asupra unui aranjament pe un an. Acordul a desemnat 1xBet drept afiliat de pariuri recunoscut pentru categoria Battlegrounds Mobile India. 

1xBet Oferte recente de pariuri Esports

Drept urmare, uniforma echipei va avea acum emblema 1xBet. De asemenea, va fi derulată o campanie promoțională cu jucători TSM BGMI. În plus, evenimentele vor găzdui mai multe gratuități pe rețelele sociale pentru urmăritorii lor.

1xBet purtătorul de cuvânt Alex Somers a spus că TSM BGMI este o echipă tânără cu ambiții serioase. Echipa a câștigat deja premii la competiții importante de eSports anul acesta. TSM se numără printre concurenții de top în disciplina BGMI, așa cum se vede prin cel mai recent triumf al lor în Nodwin x Loco All-Stars Invitational.

La rândul lor, SVP Vânzări TSM, Ned Watkins, a spus că sunt încântați să înceapă să lucreze cu firma de pariuri 1xBet. La fel cum echipa eSports este unul dintre liderii BGMI, toată lumea este conștientă de faptul că această companie este lider pe piața internațională de pariuri. Drept urmare, fanii Esports din India vor asista în curând la roadele colaborării 1xBet și TSM BGMI.

OG Esports este partener cu 1xBet

Casa de pariuri și echipa de top eSports au semnat recent un parteneriat. Relația va face ca OG să continue să producă materiale video de top, inclusiv Road to Internationalul seriale și alte conținuturi legate de marca 1xBet.

Pe teritoriul lor Dota 2 și tricouri și jachete CS: GO, Echipa OG va purta sigla 1xBet. Compania a declarat că, deoarece își va îmbunătăți oferta de conținut, noul său partener va fi crucial în viitor. 

Potrivit reprezentantului 1xBet, Alex Sommers, ei cred că organizația a atins angajamentul a sute de mii de susținători din fiecare colț al planetei. Realizările se datorează câștigării lor în fața The International la doar un an de la formarea sa.

Sommers a mai menționat că OG ar putea aprinde pasiunea fanilor datorită performanțelor remarcabile și perspectivelor originale asupra CS: GO și Dota 2. Casa de pariuri este încrezătoare că urmează o aventură frumoasă pe care o vor marca victorii spectaculoase.

1xBet devine sponsorul oficial al MIBR

Una dintre cele mai importante echipe de eSports din Brazilia, MIBR, a anunțat casa de pariuri ca noul lor sponsor. A fi sponsorul principal al echipei îmbunătățește implicarea companiei de pariuri în eSporturile profesionale și îi întărește relația cu CBCS.

Toate echipele ar trebui să-și accelereze căutarea pentru performanță înaltă în 2022 datorită investițiilor. Potrivit CEO-ului echipei eSport, Roberta Coelho, MIBR anticipează că anul acesta va fi fructuos și că efectele potențiale ale pandemiei vor fi mai puțin severe. 

Echipa va investi în numeroase tabere de pregătire, competiții, experiențe, o posibilă revenire la Casa noastră de jocuri din Statele Unite și, sperăm, titluri.

Alex Somers, purtătorul de cuvânt al 1xBet, a declarat că sunt încântați să susțină una dintre cele mai bune echipe de eSports din lume și că sunt bucuroși să facă parte din creșterea lor. Purtătorul de cuvânt a mai menționat că sunt interesați să asiste la ceea ce echipa și baza ei de fani vor experimenta în următorii trei ani.

În special popular în Brazilia, MIBR este un brand binecunoscut de eSports cu admiratori din întreaga lume. Potrivit Twitter Gaming Insights, MIBR a fost al treilea cel mai postat pe Twitter despre echipă din lume în 2020. Această declarație demonstrează, fără îndoială, puterea mărcii MIBR față de companiile emergente care prezintă progresiv sprijin și fac investiții în extinderea scenariului general.

Cine este 1xbet?

1xbet este o casă de pariuri terestră din Europa de Est, care a fost fondată în 2007. 1xCorp NV o conduce, iar în 2011 a intrat și online. Pe lângă deținerea de licențe locale în Nigeria, Rusia, Kenya și Mexic, este licențiat în Curacao. 

Peste 100 de națiuni, inclusiv Canada, India și Norvegia, pot folosi pariurile sportive. Pe lângă o gamă largă de servicii, limbi ale site-ului web și opțiuni de plată, este renumit pentru că oferă cote extrem de mari pe aproape toate sporturile și piețele.

Casa de pariuri 1xbet este populară?

Grupul 1xBet are reputația de a construi alianțe de încredere. Casa de pariuri sponsorizează Liga braziliană de fotbal, liga italiană de fotbal, La Liga a Spaniei și CAF franceză. 1xBet are asociații în comun cu FC Barcelona și Olympique Lyonnais. Dwayne Bravo reprezintă, de asemenea, brandul în India în calitate de ambasador al acesteia.

1xBet a ajuns în topul jocurilor de noroc online și a devenit printre cele mai bune site-uri de pariuri eSport din industrie. Noul sponsor principal, activ în peste 130 de țări, sprijină echipe și organizații sportive prestigioase din întreaga lume, precum Barcelona și internaționale turnee ESL.

Pe site-ul lor, există ceva pentru fiecare iubitor și parior de sport. Chiar și cei mai pretențioși consumatori vor găsi o mulțime de opțiuni de pariuri eSport. Utilizatorii evaluează zilnic peste o mie de evenimente, de la cunoscute la specializate. Cu o licență Curaçao eGaming, 1xBet operează afaceri de jocuri online și pariuri sportive.

Cele mai recente știri

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino
2022-11-24

Pariuri Esports vs. Jocuri de cazino

Știri