Știri

December 15, 2022

10Pariați în urma ascensiunii pariurilor Esports

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Platforma de pariuri online 10Bet se pregătește să facă o nouă abordare în oferta sa, ca urmare a celei mai recente creșteri ale pariurilor pe sporturi. Compania care a fost lansată în 2003 a îmbrățișat întotdeauna o cultură de a nu se grăbi spre noile tendințe. Cu toate acestea, ori de câte ori urcă în cele din urmă în furcă, de obicei ocupă o poziție de lider, datorită cercetării sale de semnătură și execuției precise.

10Pariați în urma ascensiunii pariurilor Esports

Acum, la aproape trei ani după ce pariurile pe sport au devenit obișnuite, 10Bet are totul pregătit pentru a răspunde pieței în curs de dezvoltare. În ciuda faptului că alte site-uri de pariuri online pentru esporturi au ajuns pe piață înaintea sa, 10Bet are puncte forte cheie pentru a-l ajuta să-și câștige cota odată ce a intrat complet.

Piață globală largă

În recentul său val de creștere, 10Bet a fost într-o ofensivă pentru a-și extinde jurisdicția, în special în Arica. A înființat magazine în Kenya, Ghana, Tanzania, Zambia și Republica Democratică Congo, printre alte națiuni africane. Mișcarea este programată pentru a coincide cu creșterea conexiunii la internet pe piață.

Spre deosebire de alți furnizori care pot fi accesați din aceste țări, dar nu sunt licențiați în ele, 10Bet a dorit să obțină licențe locale în fiecare regiune. Acest lucru face mai ușor pentru pariori locali să aibă încredere. În plus, această expansiune a făcut ca furnizorul să creeze site-uri web personalizate în fiecare țară, cum ar fi oferirea de asistență în limbile locale și acceptarea valutelor și metodelor de plată locale.

În calitate de furnizor în mare măsură prezent, mulți oameni din aceste țări vor accepta 10Bet ca unul dintre cele mai bune site-uri de pariuri esports când va introduce în sfârșit aceste jocuri pe piețele sale de pariuri.

Numeroase metode de plată

Pentru a se potrivi jucătorilor de sport din țările în care își desfășoară activitatea, 10Bet a lucrat în mod deliberat pentru a aduce la bord ca mulți furnizori de plăți pe cat posibil. Opțiunile locale de transfer de bani facilitează tranzacțiile pariorilor fără a suporta multe costuri ascunse. În Kenya, de exemplu, furnizorul acceptă plăți prin M-Pesa, un serviciu de transfer de bani mobil utilizat de peste 90% dintre proprietarii de telefoane mobile.

Criptomonedă este o altă zonă fertilă pentru 10Bet pentru a prelua clienți. Absența unei autorități centrale de reglementare face ca criptomonedele precum Bitcoin și Ethereum să fie destul de stabile. Ele sunt, de asemenea, o modalitate sigură pentru ca oamenii să se angajeze în activități de pariuri fără a dezvălui locația lor. Având în vedere modul în care pariorii își iubesc confidențialitatea, utilizarea acestei opțiuni de plată face ca 10bet să fie dragul multor pariori.

Un site web dinamic

O bogăție de aproximativ 20 de ani de experiență în industrie înseamnă că 10Bet cunoaște fiecare colț al junglei pariurilor. De-a lungul perioadei sale de existență, site-ul 10Bet nu a părut niciodată învechit. O echipă de experți și-a păstrat simplitatea și funcționalitatea chiar dacă adaugă mai multe articole pe piața de pariuri.

Introducerea unei piețe de pariuri pe sporturi nu compromite în niciun fel calitatea site-ului web 10Bet. Utilizatorilor le place cât de ușor este să-și găsească concurența pe care o alege pe un site care are atât de multe articole oferite.

Numeroase evenimente de pariuri

Industria esporturilor a crescut enorm în ultima vreme. Țări precum Coreea de Sud, China, Africa de Sud, Italia, Danemarca, Rusia, Nepal și Ucraina recunosc acum sporturile și sporturile. Noul val a fost alimentat de continuitatea sporturilor atunci când majoritatea celorlalte activități au fost oprite de măsurile de limitare a coronavirusului.

Această dezvoltare a crescut competiții de sporturi atât din punct de vedere al numărului de evenimente, cât și al pungii cu premii. Cu atâtea se întâmplă, există mai mulți oameni interesați de sporturi. Acest lucru se traduce, la rândul său, în mai mulți oameni dispuși să mizeze în astfel de evenimente. Astfel, scena este pregătită pentru 10Bet pentru a satisface o piață a cererii deja înfloritoare.

Sponsorizarea și viitorul

10Mișcările calculate de pariuri pe piețele de pariuri reprezintă un lucru de interes pentru toate părțile interesate din industrie. The cei mai buni evaluatori ai site-urilor de pariuri esport folosiți adesea rangul ca standard în funcție de care să evaluați alte site-uri. Acest lucru provine din devotamentul furnizorilor de pariuri față de calitate în detrimentul cantității în fiecare piață pe care se aventurează.

Pe măsură ce sporturile continuă să se dezvolte, 10Bet va explora, de asemenea, căi în care poate colabora cu diferite părți interesate din industrie. Este bine pregătit să devină un sponsor de echipă, un sponsor al competiției sau un partener de pariuri pentru diferitele ligi.

În viitor, pariorii se pot aștepta să vadă piețe de pariuri pe sporturi pe 10Bet pentru toate competițiile majore de jocuri video. FIFA, o versiune video a jocului de fotbal popular la nivel global, este unul dintre titlurile de top pe piețele de pariuri în sporturi. Părților le este ușor să parieze, deoarece elementele de bază ale jocului sunt similare cu cele ale jocului de fotbal tradițional.

Titluri MOBA și FPS câștigă, de asemenea, acțiune în rândul fanilor și al pariorilor deopotrivă. Call of Duty, CS: GO, Dota 2, Fortnite, Overwatch și NBA 2K sunt toate opțiunile de pariuri principale pe care pariorii le vor adora. Frecvența tot mai mare a turneelor pregătește scena pentru pariuri pe tot parcursul anului și non-stop.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri