Știri

February 12, 2024

Îmbunătățiți-vă jocul Shaman cu proiecția totemică în WoW Classic Season of Discovery

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter

Introducere

În World of Warcraft Classic, șamanii se bazează foarte mult pe totemuri pentru abilitățile lor. Cu toate acestea, aceste totemuri nu pot fi mutate după bunul plac. Din fericire, faza a doua a Sezonului Descoperirilor introduce o nouă abilitate de calitate a vieții numită Totemic Projection, care le permite șamanilor să își mute totemurile.

Îmbunătățiți-vă jocul Shaman cu proiecția totemică în WoW Classic Season of Discovery

Beneficiile proiecției totemice

Totemic Projection este o abilitate esențială pentru jucătorii Shaman în WoW Classic. Nu numai că vă permite să vă mutați totemurile într-o locație dorită, dar o face și fără a consuma mana suplimentară. Aceasta înseamnă că trebuie să cheltuiți mana doar atunci când plasați inițial totemurile. Indiferent dacă sunteți implicat în PvE sau PvP, Totemic Projection vă poate ajuta să evitați tragerea de șefi și să vă asigurați că puteți beneficia de avantajele totemului chiar și atunci când sunt în afara razei.

Obținerea cărții de abilități de proiecție totemică

Cartea de abilități Totemic Projection poate fi obținută prin înfrângerea mafioților în temnițe de nivel 30 sau mai mare. Are șansa să cadă din toate cele patru aripi ale Mănăstirii Scarlet (cimitir, bibliotecă, armurerie și catedrală), precum și din Razorfen Downs și Uldaman. Deși rata exactă de cădere este necunoscută, este de așteptat că nu va dura mai mult de câteva rulări pentru a obține cartea de abilități. Odată ce l-ați achiziționat, asigurați-vă că îl utilizați pentru a debloca capacitatea Totemic Projection.

Privind înainte

În faza a doua a sezonului descoperirii, șamanii primesc capacitatea de proiecție totemică ca singura lor îmbunătățire a calității vieții. Cu toate acestea, există posibilitatea ca Blizzard să aibă mai multe vrăji similare planificate pentru fazele viitoare. Ar fi grozav dacă descântecele armelor șamanului ar putea dura mai mult, eliminând necesitatea reaplicarii frecvente.

Concluzie

Odată cu introducerea Totemic Projection în WoW Classic Season of Discovery, șamanii au acum capacitatea de a-și reloca totemurile, oferind o mai mare flexibilitate și confort în jocul lor. Obțineți Cartea de abilități de proiecție totemică rulând temnițe de nivel 30 sau mai mare și deblocați această abilitate esențială. Rămâneți la curent pentru potențiale îmbunătățiri viitoare pentru a îmbunătăți experiența Șamanului.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
Despre

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu
undefined is not available in your country. Please try:

Cele mai recente știri

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends
2024-06-04

Crossoverul epic: Dragonsteel al lui Brandon Sanderson intră în Arena League of Legends

Știri