Pariați pe World of Tanks Grand Finals 2024

World of Tanks Grand Finals este unul dintre cele mai mari turnee eSport, prezentând în primul rând jucătorii World of Tanks eSports. Turneul are loc anual, organizat de dezvoltatorii jocului, Wargaming. Cu toate acestea, turneul a luat o pauză din 2017, dar urmează să revină. Prezintă de obicei 12 echipe de top din cele patru ligi regionale de eSport ale Wargaming, care luptă pentru titlul de campion în fața a mii de spectatori live și a milioane de spectatori online.

Evenimentul are loc în diferite locații. Organizatorii aleg locațiile în funcție de capacitatea de ședință, comoditate și considerente juridice. Câștigătorii Marii Finale World of Tanks primesc de obicei premii în bani. Premiul grupului este împărțit între primele opt echipe, ceea ce înseamnă că numai cele patru echipe de jos pleacă fără o parte din premiul grupului.

Adriana Popescu
WriterAdriana PopescuWriter
ResearcherHaruki NakamuraResearcher

Despre World of Tanks

Popularitatea turneului se extinde la industria jocurilor de noroc. Pariorii e-sports așteaptă întotdeauna cu nerăbdare evenimentul, deoarece oferă oportunități masive de pariere. Majoritatea site-urilor de pariuri eSports oferă, de obicei, o listă lungă de piețe de pariuri pentru eveniment, facilitând pariorilor să găsească și să plaseze pariuri.

World of Tanks este un joc multiplayer dezvoltat de o companie din Belarus numită Wargaming. Aclamatul titlu eSport a fost anunțat și lansat în aprilie 2009 pentru testare alfa, cu doar șase vehicule diferite la momentul respectiv. Și pe 12 aprilie 2011, jocul a fost lansat oficial în America de Nord și Europa.

World of Tanks prezintă vehicule de luptă care sunt din epoca secolului al XX-lea. Dezvoltatorul jocului folosește un model de afaceri freemium. Asta înseamnă că jocul este gratuit pentru toți utilizatorii. Cu toate acestea, jucătorii pot opta să plătească pentru a accesa funcții premium pentru o experiență de joc mai captivantă și mai captivantă. Jocul poate fi jucat de pe un PC de jocuri sau de pe diverse console de jocuri, inclusiv Xbox One și PlayStation 4.

Gameplay-ul

Jocul implică jucătorii să preia controlul asupra vehiculelor de artilerie autopropulsate sau a tancurilor blindate individuale pe care le preferă. În plus, jucătorilor li se acordă controlul mișcărilor vehiculului și tragerea armelor lor. De asemenea, pot comunica cu alți jucători prin chat-uri vocale sau tastate. Pentru meciuri simple, jucătorii câștigă prin distrugerea tuturor tancurilor echipei adverse sau prin capturarea bazei acestora. O echipă poate captura baza unui adversar rămânând în ea suficient de mult fără a fi deteriorată.

Principala diferență în Jocul World of Tanks modul este regulile bătăliei. Cu toate acestea, mecanica jocului rămâne aceeași pentru toate modurile de joc. Varietatea de mecanici de joc include ricoșeuri de obuze, camuflaj, deteriorarea modulelor și daune personale.

Jucătorii World of Tanks pot alege dintre șase tipuri principale de bătălii. Bătăliile prezentate în majoritatea acestor turnee online eSport includ bătălii între companii de tancuri, bătălii de antrenament în echipă, bătălii în echipă, bătălii din fortăreață, bătălii aleatorii, și bătălii speciale. Jucătorii pot, de asemenea, să finalizeze misiuni în joc, cu recompense diferite. Bătăliile aleatoare pot avea până la 15 jucători per echipă. Echipele pot folosi roboți pentru a umple sloturile pentru jucătorii dispăruți.

Vehicule

Majoritatea vehiculelor folosite în World of Tanks sunt proiectate să semene cu modelele din viața reală, cu doar câțiva parametri modificați pentru a se potrivi mecanicii jocului și pentru a îmbunătăți jocul. Există cinci tipuri diferite de vehicule în joc: artilerie autopropulsată, distrugătoare de tancuri, tancuri grele, tancuri medii și tancuri ușoare. În prezent, jocul are peste 600 de vehicule blindate din 11 țări.

Țările prezentate tind să aibă un arbore tehnologic cu ramuri de vehicule care variază de la nivelul 1 la nivelul X. Jucătorii au acces la vehicule de nivel superior pe măsură ce progresează în joc. Sunt disponibile vehicule premium suplimentare, dar nu sunt incluse în arborele tehnologic, care pot fi accesate folosind credite în joc sau numerar.

Jucătorii pot personaliza toate vehiculele din World of Tanks vizual și din punct de vedere al performanței într-o anumită măsură. Majoritatea pieselor necesare pentru personalizarea mașinilor, cum ar fi turnulele, tunurile și motoarele, pot fi achiziționate din arborele tehnologic al jocului. Există, de asemenea, două scheme de camuflaj pentru tancuri, inclusiv modele specifice jocului și exacte din punct de vedere istoric pentru personalizare rapidă.

World of Tanks Blitz

Wargaming a anunțat World of Tanks Blitz în mai 2013. Versiunea mobilă a World of Tanks poate fi redată pe smartphone-uri și tablete care funcționează pe Windows, iOS și Android. Gameplay-ul este ca cel al jocului principal, cu diferențe minore. Permite maxim șapte jucători per echipă, spre deosebire de jocul principal, care permite 15 jucători per echipă.

De ce este populară World of Tanks Grand Finals?

Marea finală World of Tanks este considerată una dintre cele mai bune turnee de eSports din mai multe motive. Include echipe din diferite regiuni din întreaga lume. Fiecare echipă are mulți fani la nivel global, toți care urmăresc performanțele echipelor lor favorite la campionat.

Jucătorii care participă la marea finală World of Tanks sunt considerați cei mai buni din competiție. Au abilități uimitoare și folosesc strategii uimitoare, toate atractive pentru fanii jocului World of Tanks. În plus, evenimentul include de obicei câteva alte forme de divertisment de care se pot bucura spectatorii și telespectatorii online.

Un alt motiv principal pentru popularitatea Marii Finale World of Tanks este că oferă oportunități vaste de pariere pentru jucătorii care pariază pe turneele eSport. Este unul dintre cele mai așteptate evenimente eSports printre pariori. Aproape toate site-urile de pariuri eSport mainstream oferă de obicei diverse piețe de pariuri pe aceste campionate eSport, făcând evenimentul mult mai popular.

Un motiv evident pentru care jocul este popular este că este gratuit. Jucătorii se pot descărca și se pot bucura de joc cu ușurință și apoi își pot face drumul pentru a deveni parte din Marea Finală World of Tanks. Trebuie doar să fie înrolați într-o echipă care participă la o ligă regională Wargaming.net și să ajute echipa să câștige liga pentru a participa la marea finală.

Echipele câștigătoare ale Marii Finale ale World of Tanks

Mai multe diferite echipe au câștigat campionatul World of Tanks Grand Finals. A existat întotdeauna un nou câștigător în fiecare dintre aceste turnee eSport majore, ceea ce indică cât de competitiv este turneul. Mai jos sunt câteva dintre echipele câștigătoare și alte echipe demne de remarcat datorită performanțelor excelente în cadrul evenimentelor.

Energia Tornadelor

Echipa Tornado Energy a câștigat Marea Finală World of Tanks în 2017. Este o echipă PUBG pe care o sponsorizează Tornado Energy Drink Company. Lista echipelor este destul de impresionantă, fiind formată din câțiva jucători cunoscuți din Rusia, Moldova și Georgia, care figurează într-o listă de turnee de sporturi. Tornado Energy a câștigat mai mult de 540.000 USD în doar 19 turnee eSport la care au participat. 77% din câștiguri provin în special din jocul World of Tanks.

Natus Vincere

Natus Vincere, cunoscut popular ca Na'Vi, este în prezent clasată drept cea mai bună echipă din jocul World of Tanks. Echipa și-a respectat numele, care înseamnă „născut pentru a câștiga”. Organizația are sediul în Ucraina și concurează în mai multe alte jocuri eSports, în afară de World of Tanks.

Echipa a câștigat peste 18 milioane de dolari în premii în bani din cele peste 500 de turnee la care a participat. Peste 860.000 de dolari din câștiguri provin din jocul World of Tanks. Una dintre principalele realizări ale echipei a fost câștigarea Marii Finale World of Tanks din 2016.

HellRaisers

KellRaisers este o altă echipă de eSports de top care a câștigat mai multe turnee, inclusiv Marea Finală World of Tanks din 2015. Echipa s-a calificat și pentru Marea Finală World of Tanks din 2016, dar nu a câștigat. Cu toate acestea, a funcționat suficient de bine pentru a ocupa a doua poziția. Echipa a câștigat peste 1,8 milioane de dolari în premii în bani din doar 150 de turnee. Peste 25% din câștiguri sunt din jocul World of Tanks.

Virtus.pro

Virtus.pro este o echipă populară de eSports de menționat în ceea ce privește performanța în Marea Finală World of Tanks. Echipa nu a câștigat încă evenimentul. Cu toate acestea, s-a calificat pentru a participa la campionatele din 2015 și 2016, în care a afișat performanțe uimitoare. Echipa are peste 18 milioane de dolari în numele său ca premii în bani câștigate din peste 570 de turnee pe care le-a jucat. Peste 121.000 USD din premii în bani provin din turneele World of Tanks Grand.

Alte mențiuni includ RoX, Elevate, Team Dignitas, și PENTA Sports.

Unde să pariezi pe World of Tanks Grand Finals

Cel mai simplu mod de a paria pe marea finală World of Tanks este prin site-uri de pariuri online eSport. Există sute de site-uri de pariuri eSports care acoperă evenimentul. Cu toate acestea, pariorii trebuie să ia în considerare mai mulți factori înainte de a se mulțumi cu orice casă de pariuri. De exemplu, pariorii ar trebui să ia în considerare cotele oferite. Alegerea unui site cu cote relativ mai mari oferă pariorilor sume potenţiale de câştig mai mari. Alte considerații ar trebui să includă licența, eligibilitatea, ofertele de bonus și numărul de piețe de pariuri oferite pentru eveniment.

Cum să pariezi pe World of Tanks Grand Finals

Parierii trebuie să înceapă prin a se înregistra pe un site de pariuri eSports care oferă piețe de pariuri World of Tanks Grand Finals. Diferite site-uri de pariuri pot avea procese și cerințe diferite de înregistrare. Următorul pas este depunerea fondurilor în contul de pariuri. Fondurile vor fi folosite ca pariuri pentru pariurile care vor fi plasate. Parierii pot folosi, de asemenea, bonusuri pe site-urile de pariuri cu oferte de bonus fără depunere pentru a paria fără a depune sau a risca banii.

În cele din urmă, un jucător poate alege tipul de pariu preferat pentru orice joc programat pentru turneu și poate urma pașii corespunzători pentru a plasa pariul. Este de remarcat faptul că unii furnizori de pariuri eSports au cerințe minime și maxime cu privire la sumele pariate, pe care pariorii trebuie să le ia în considerare.

About the author
Adriana Popescu
Adriana Popescu
About

Din pitoreștile străzi ale Brașovului, Adriana Popescu se afirmă ca autoritatea principală a României în localizarea cazinourilor online. Combinând înțelegerea sa innascută a culturii românești cu nuanțele industriei jocurilor de noroc, ea este legătura esențială între România tradițională și dinamica lume a cazinourilor online.

Send email
More posts by Adriana Popescu